Új hozzászólás Aktív témák

  • Speciali

    tag

    válasz #05304832 #20027 üzenetére

    pl a vezetösin rögzitéséhez hogyan teszel be egy akármilyen szoritot a sinbe? Persze, megreszeled. De azzal már dolgoznod kellett, es megsem olyan. Szerinted agymosottak vesznek ilyen szoritot? Nekem nincs rá szüksegem, de ha lenne, es pénz is lenne rá, akkor nem barkácsolnék, megvenném ezt.
    En meg azt kezdem hinni, hogy a pénz hiánya miatt ideologizálod meg a dolkokat. (agymosás, nem ér ez ennyit, márkanév... stb)
    Gondolod, hogy egy Budget szorito, ami ránézésre ugyan igy is kinézhet, az ugyan olyan minöséget képvisel, mind kidolgozottságban, mind anyagminöségben, élettartamban?
    Van szerencsém itt használni Bessey szoritokat. Soha elötte nem dolgoztam ilyenekkel. Csak annyit mondok, hogy azok is nagyon drágák, de ég és föld, az otthon használt, magyar, meg Aldis szoritoimhoz.
    Bármilyen terméket veszel, a márkanevet is megfizeted vele együtt. Ha merülö Festool fürészt, vagy valami áruházi olcsoságot.
    Nem fogunk mi ebben egyetérteni soha, csak annyit kérnék, ne agymosottazd le azt, aki hajlando megvenni valami profi dolgot, a hozzátartozo áron csak azért, mert neked nem futja rá, vagy csak egyszerüen nem akarsz kiadni rá ennyi pénzt. Ezt én igy tömören irigységnek nevezem.

Új hozzászólás Aktív témák