Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
luigi106
tag
válasz #75912448 #17650 üzenetére
Ezeknek a kritériumoknak, figyelembe véve az árat is az Egreat R160s RTD1186-os lejátszó felel meg, egyelőre külföldi rendeléssel. Szállítással együtt nagyjából $130 körül kijönnél. A lejátszó és a Reltek chip erényeiről ill hibáiról a topikban visszaolvasva tájékozódhatsz.
Sziasztok.
Próbáltam innen /linkdelight/ rendelni, de a firefox folyamatosan valamit arról karattyolt,hogy megbízhatatlan hely.Más is találkozott ezzel a jelenséggel? Most nem tudom merjek e továbblépni innen.
-
marcyman
aktív tag
válasz #75912448 #17650 üzenetére
Erre a válaszra szeretnék reagálni: [link] amelyet erre a kérdésre kaptam: [link]
Említetted az Egreat R160s RTD1186-os készüléket. Esetleg nincs valami alternatíva erre amit itthon is lehet kapni? Vagy érdemes várni, talán itthon is kapható lesz a közeljövőben?[
Más lehet, hogy nem ide tartozik de azért megkérdezem:
Nekünk egy Sony KD40L-BX420 típusú tévénk van amely kezel pendriveot.
Eddig sorozatot néztem róla .mkv formátumban ami szépen megy is, feliratot is kezel.
Mivel nincs nagy kapacitású pendriveom ezért filmet nem tudtam még nézni róla.
Szerintetek jó megoldás lenne komolyabb méretű filmek lejátszására? (Mondjuk BD25, BD50.)
Persze azt csak külső merevlemezről tudnám megoldani, amit igazából nem tudni, hogy kezel-e. (Annyit ír, hogy "USB-tárolóeszköz támogatása.) Megkérdeztem a Sony-t, most várok válaszra.Szerk.: Kipróbálom egy samplellel, hogy viszi-e szaggatásmentesen a BD50-et.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest