Új hozzászólás Aktív témák

  • Stone_hun

    újonc

    válasz gyűrű #74800 üzenetére

    Világos, de amíg nem fogod az eszközöket a saját kezedben, és játszol velük pár napot (hetet) - addig csak marketing infók állnak rendelkezésedre.

    A gagyi 10.000 ezer forintos boxok ugyanazt hazudják magukról, mint a többszázezres csodák.

    Amúgy nem tudom, hogy kell-e nekem DV... Vettem egy alsó-középkategóriás TV-t... fel tud rajta villanni a DV logó... Ha találok egy ideális kombinációt amivel tényleg élvezni is fogom, akkor kell a DV :)

    Xiaomi TV stick 4k-val tetszett is egy ideig. Aztán valami mégsem volt tökéletes.
    Nvidia Shield-del reményedtem benne, hogy símább lesz az élmény, és símább is lett... már csak ezek az apró mikro-akadások zavarnak néha.

    Félreértés ne essék. Mindkét fenti eszköz felismer / lejátszik (játszott) minden file-t amit aláadok 4K-ban. Hozza a DV-t ha kérem. Ha nem kérem, akkor HDR. Szép. El kell ismernem, hogy fejlődik a tudomány... Mostmár csak arra a világra várok, ahol nem tudok semmi apróságba belekötni :)

    PS: Kodi Leila 18.9 -el próbálgattam a Wednesday sorozatot 4k-ban.... még nem futottam vele annyit, hogy ki merjem jelenteni, hogy tökéletes, de eddig még nem találkoztam ezzel mikro-akadás jelenséggel... (Viszont igazad van... hiányzik a DV. Kicsit elcseszett a fekete, és a színvilág enélkül)

Új hozzászólás Aktív témák