Új hozzászólás Aktív témák

  • GBRDVD

    tag

    válasz madgie #2899 üzenetére

    Pont olvastam erről a html-flash szavazásról, meg is néztem. Ennek ellenére, amikor 2011 szeptemberében megveszek egy készüléket, ami az "Iparág csúcstechnológiája", tízezrekkel drágább, mint a társai, és bekapcsolás után visszaköszön egy legördülő-menüs html felület Courier betűtípussal... Amikor már 5 éve is csillogó XBMC volt az xboxon. De ez legyen a legkevesebb, amúgy is ezalatt a pár hét alatt már megbarátkoztam a felülettel, nincs vele gond!

    A lejátszásról: Amikor megvettem az A-210-et, HD tartalom ugye nem lévén itthon, első körben ráeresztettem azokra az avikra, meg wmvkre, amik voltak ömlesztve. Mindenféle van köztük, gagyi tv-ripek, mp3-ak, stb. Pár konkrét példa, ami most hirtelen eszembe jut:

    Gyaroriasok_BMW_Z4.avi - Ez egy tvrip, 2008-as, tekerni nem tud benne, és nincs hang, kép van. Róma című sorozat, BDRip, 2011-es. Ezt a Yamada sem játszotta le, ez volt az első, amit kipróbáltam a Popcornnal. Hang van, kép nincs, tekerni lehet, majd beletekerés után mejön a kép, és elmegy a hang! Asztali gép lejátssza őket. De van még egykét avi, amiben tekerés után visszaugrik az elejére (nagyon idegesítő), meg wmv, amit nem játszik le.

    Nem is életbevágóan fontos, mert meg lehet nézni monitoron. Valószínű az is, hogy csak én fogtam ki rögtön az elején egymás után néhány rosszul kódolt fájlt, amit beadtam neki, és persze, hogy nem viszi. Csak nekem ennek a lejátszónak a túl-hypeolása nem tetszik. Én azt gondoltam, hogy egy médialejátszó olyan, mint egy VLC player. A 10%-os letöltöttségű, rosszul kódolt, hibás, kiterjesztés nélküli videóból is kihámoz pár kocka tartalmat. Mivel egy médialejátszó célhardver, célszoftverrel. Mint a Yamada játékosok, melyek (erős túlzással) a flex-korongokat is lejátszották. :)

    Ahogy a fórumokat olvasom, más márkákkal más felhasználók még többet szívnak. Nekem nincs viszonyítási alapom, mert rögtön ezt (egy csúcskészüléket) vettem meg. És azt mondom, hogy jó, de nem tökéletes. Lehet, hogy ha más típust vettem volna, sokkal több szívásom lenne, sokkal alapvetőbb kérdésekben.

Új hozzászólás Aktív témák