Új hozzászólás Aktív témák

  • atike

    nagyúr

    Na egy pár dolgot leírok az Egreat S2-ről... Hátha valakit érdekel... :)

    Mint azt tegnap írtam, kibontáskor kb. megdöbbentett, hogy milyen masszív, milyen súlya van. Alu ház, a mérete meg képeken nem jött át. Ok, 3,5"-es HDD megy bele, szóval azért kell a méret.

    Valahol valaki írt az esetleges melegedés problémájáról - a vinyó körül marad szabad hely, de van benne egy hűtőventi is. Zaja még szinte egyáltalán nincs, határozottan csendes, melegedés szinte semmi sem volt.

    Ja igen, 2TB-s WD Green vinyó ment bele, gond nélkül kezeli.

    Gyorsan ki lett próbálva egy nagy adag videóval - gondot eddig nem tapasztaltunk. 480p-től 1080p-ig mindenféle és fajta kódolású videó rá lett dobálva - akadás mentesen vitte mindet. A híres tesztvideó-pakk még nem lett rátöltve... :)

    Firmware alapból valami béta van rajta (mentettem le képernyőképet, de sikeresen otthon hagytam) - magyar nyelvű menü (Dune ikon a bal felső sarokban - szóval minimum koppintás, de lehet egy az egyben a Dune menüje).

    Filekezelés, Samba, Torrentek, böngésző, netes dolgok elég nagy kalappal vannak benne, de ott valamit benéztem, és bár rém egyszerű lenne elvileg de nem sikerült beállítanom rendesen. Azért érdekes mert a hálózati kapcsolatot viszont jól kezelte, szóval nem tudom mi nem lett jó, futnom kell vele még egy kört.

    A menüjével első megközelítésben nincs gondom, átlátható, értelemszerű...

    Induláskor kell neki vagy 15-20 másodperc mire feléled...

    A távirányító gombjai világítanak.

    Első benyomások, beüzemelés (a netes kavart leszámítva) pozitívak, kíváncsi vagyok, hogy előjön-e valami.

    Hirtelen ennyi, majd még írok (a hétvégén azért alaposabban át lesz majd nézve... :D )

Új hozzászólás Aktív témák