Új hozzászólás Aktív témák

  • Laca 012

    őstag

    válasz Badb0y #8717 üzenetére

    Amikor a céges router tápja meghalt, ilyen tápot vettem hirtelen. Ez is megoldás, bár ha nem esik útba postaköltséggel tényleg 6000Ft majdnem..
    A másik megoldás a javítás. Amikor az egyik barátom és fórumostársunk Oyabun-é meghalt azt javítottam meg, de abban sajnos a két puffer kondenzátoron kívül a FET is el volt szállva. Ráadásul olyan számozása volt, hogy nem kaptam a nagyobb-ismertebb cégeknél (LOMEX, Kontha), és csak egy olyan boltban sikerült szereznem ahol kifejezetten TV-Video alkatrészekre vannak ráállva, és ott is csak az "erősebb" tesóját . (HQ video ami nem azonos a HQ NEDIS-szel!!) összesen 1500Ft-körül fizettem az alkatrészekért. Ha szerencséd van kondicsere után nem pukkan a fet, és akkor kb 500Ft-ból megúszod, bár ha már szét van kapva érdemes megcsinálni úgy ahogy a képeimen láttad.

    "Hogy vagy mi alapján művelted te ezt a routereddel?"
    A ramcseréről van leírás, az első hsz.-ben megtalálod, a többi improvizáció volt. Az USB-ről is mintha lenne leírás, de én letöltöttem a vezérlőchip DATASHEET-jét, és az alapján kivezettem aztán kész. Nekem ráadásul a "rossz szériából" való és a wifi kártyát is buherni kellett, aztán ha már lúd... akkor két antenna+hűtés+ kék ledek....

    "Olyat nem tudsz, hogy az n-es wifi menjen annyival a laptopom 5100n-es kártyájával, mint lanon Mert ott tölt 3.7M-mel n wifin meg max 1.9M-mel "
    Ehez sajnos nem tudok hozzászólni, nekem még csak g szabvány működik, bár szeretnék n-es kártyát a routerbe és a laptopomba is, majd akkor játszok vele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák