Új hozzászólás Aktív témák

  • fisco

    csendes tag

    Sziasztok! Először is bocsi ha már volt szó róla de a probléma miatt, nem igazán van "időm" netezni.
    A problémám a következő:
    Adott egy ASUS laptop, Intel hálókártya. T-home-nál vásárolt, gyárilag felpakolt Win8.1 van rajta, nem volt semmi piszkálva rajta.
    Egy pár hete kezdődött a probléma, mégpedig, hogy teljesen random időközönként, megjelenik a wifi-nél a sárga háromszög, felkiáltójellel a közepén. Volt ilyen régebben is; disconnecteltem, újra connect, és ment is ismét a net.
    Azonban most már, ha rámegyek a disconnectre, egész egyszerűen eltűnik az összes wifi, és piros X veszi át a helyét. A hálózatnál meg azt mutatja, hogy próbálja azonosítani a hálózatot.
    - újraindítás, kikapcsolás orvosolja a problémát
    -teljesen véletlenszerű: van, hogy 5 perc, van hogy 5 óra után csinálja ezt
    -az összes driver lelett törölve, és újra lett rakva, az asus honlapjáról, az intel honlapjáról, mindenhonnan összebányásztam a legfrissebbeket.
    -nem a wifi a gond, karácsonykor anyáméknál, most othon, teljesen különböző wifi, ugyanaz a probléma, és minden más eszközzel jól működött a wifi (telefon, tv )
    -a lan kábellel kifogástalanul működik a net.
    -2013 májusban vettem.
    Típusa: Asus K55a még garis.
    Mivel restart megoldja a gondot, remélem nem hardwares a probléma, azonban a beállításokhoz nem nyúltam, illetve a drivereket is ugye újratettem, így ötletem sincs mi változhatott meg.
    Előre is köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák