Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Az 1000H és 1000HD között egy nagy különbség van, még pedig a processzor!
Az egyikben Intel Atom a másikban Intel Celeron van!A Linux verzió mint ahogy írtad, az Xp-s verzió is így igaz (illetve most már enyhített a Microsoft és mehet 160Gb-os HDD-vel az Xp-s változat)
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
Azért az sem semmi, hogy beadod a notit szervizbe, rajta a privát, ne adj Isten céges adataiddal
Én szerencsére mindig ismerősnél vásárolok, igy ilyen gondom nem lehet.
A "nincs garanciás" részre meg nem is mondanék inkább semmit. próbálj meg egy cseppett a sarkadra állni a siránkozás helyett. Abból nem lesz új notid...
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Tuco Ramirez
őstag
A BIOS frissítésen már én is elgondolkodtam, de egy dolog miatt kicsit tartok tőle. Elég sok nyűglődésbe került, amíg a 2. oprendszerként feltelepített Linux (Debian) végre pöpecül ment a gépen és nem szeretném, ha egy BIOS frissítés alávágna. Szerintetek megvan erre a sansz?
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
Attieee
csendes tag
válasz Nyugdíjas #502 üzenetére
Minden jelszót illetve fontos adatot töröltem a gépről mielőtt beadtam volna, nem is azzal van a gond, hanem hogy az ember feltesz magának jópár programot ami nem 2 percig tart. Ezenkívül volt rajta 40 giga személyes jellegű, de nem titkos fájl, amit akármikor pótolok, csak az sem 2 perc.
Adhatnál tanácsot hogy egy futárral akinek semmi köze az egészhez hogy vitatkozzak, vagy egy telefonos ügyintézővel mit tudok keménykedni amikor az csak annyit tud mondani hogy küldjem el mégegyszer a szervízbe, és mikor negyedszerre tértem rá hogy akkor hogy kárpótolnak, megadta a szervízvezető számát és e-mailjét aki keddig tanfolyamon van. Szóval ne hidd hogy nem próbálkoztam, egyszerűen teljesen tehetetlen az ember egy ilyen multival szemben. Azonkívül a kereskedőnél is kb 20 percet üvöltöztem az eladóval, internetről kinyomtatott fogyasztóvédelmi törvénnyel a kezembe, de vele sem tudtam mit kezdeni, esetleg összetörhettem volna az üveg vitrineket, (erre amúgy fel is készültem) ami után teljesen biztos hogy nem lesz jó laptopom. Várom a tanácsod! -
Stoto
tag
válasz Tuco Ramirez #504 üzenetére
Bios frissítés nem vágja haza az op rendszered. Én minden egyes új bios kijövetelekor fríssítem a notit és még soha nem volt ebből problémám, vagy épp ennek köszönhetően nem volt problémám. Ha esetleg mégis sikerülne hazavágni bios frissítéssel (amiben erősen kételkedek, max akkor ha flashelés közben kiszeded az akksit ) akkor se történik semmi a rendszereddel, amint sikerül helyeállítani a biost, a rendszered újra bootolni és működni fog.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hát ha a törvény lobogtatása nem hazsnál, akkor ideje alkalmazni, és aszerint eljárni. Esetleg ügyvédedtől egy hivatalos ügyvédi felszólitó levél, hogy tudják mi következik, ha nem cselekszenek. ezenkivűl létezik ASUS Hungary, nekik is lehet panaszlevelet irni. Meg gondolom keddig esetleg vársz, és megbeszéled a dolgot szervizvezetővel. Hmmm.... Hány lehetőség is ez igy hirtelen? Van egy pár, ne add fel.
A másik témára válaszolva én nem is értem, te hogy várhatod el, hogy ők vigyázzanak a te adatidra. Azthiszem ha nem is tapasztalatlan,de naiv vagy egy kissé...
Amúgy én a kereskedővel szembeni határozottabb fellépést nem ugy értettem, hogy törj-zúzz
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
petikeke
tag
Sziasztok!
Én még csak tervezem egy 1000H vételét, végigolvastam a fórumot és igen hasznosnak találtam. Viszont lenne pár kérdésem:
1. Van valami érezhető különbség az 1 és 2 Gb (667) memó közt?
2. Megéri Vistát rakni a gépre? (működési idő növelés szempontjából, és mennyire gyors?)
3. Láttam 1-2 helyen 901-hez érintőképernyőt...van valakinek tapasztalata vele? Mennyivel lesz másabb képe, mennyivel fogaszt többet, létezik már 1000H-hoz, stb? (Tudom kicsit elvetemült dolog )Előre is köszi!
OnePlus 7t
-
Nyugdíjas
nagyúr
Najó, ne menjünk ebbe bele,mert már megy fel a vérnyomásom, főleg, hogy van aki szerint ezek vicces dolgok Én kezdem magam szarul érezni, hogy ezek szerint csak nekem b@ssza az ilyen a fülemet (már elnézést a kifejezésért...). "Kapozs" az merre is van? Sötét Somogy, ugye?
-
Bernardo20
őstag
pls help,
Most akartam fölrakni kedvenc rendszeremet, de az a szomorú tény, hogy nem akar bootloni cd-ről. Nem is látja a külső lg külső irómat. Ugyanezzel egy wind simán bebootol.
1005-ös biost raktam fel. Lehet hogy az irót nem szereti?Nem tudom mi lehet, mert a pendrivot felismeri szépen,de ezt nem.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Bernardo20 #519 üzenetére
Nagyon agresszivan és gyorsan kell nyomogatni az Esc-et. Vagy tán' az F2-t... Nem emlékszem pontosan. valamelyiket rögtön, ahogy bekapcsolod a gépet, és akkor bejutsz a BIOS-ba.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Bernardo20 #521 üzenetére
Elszomoritó... Azthittem ez a probléma. Be van lőve, hogy bootoljon USB-ről, és meg van adva első device-nak az USB?
-
kelzsoca
félisten
válasz Bernardo20 #519 üzenetére
Milyen az LG író?
Gondolom nem a slim változat, hanem az asztali usb-s verzió.
-
hunvarga
csendes tag
hello
nektek, akik már birtokoltok ilyen jószágot, nincs fura hangja a vinyótoknak? van az alap kattogás, ami minden vinyónál szokott lenni, de emellé néha bejön egy másik fajta hang is, amit legutóbb akkor hallottam amikor a szintén seagate de asztali vinyóm kezdett megnyekkeni. csak nálam van kétféle vinyó hang vagy másnál is? nem túl hangos, de azért ha odafigyel rá az ember akkor meghallani. -
-
hunvarga
csendes tag
Ez sajnos nem az a hang. Kétféle hang van, az egyik az amit te mondasz amikor kikapcsol, de van egy másik hang is. Amikor görgetek le egy hosszú weblapot akkor néha megakadt, de csak pár tized mp-re. A régi asztali gépembe is így kezdődött, de az nem akkor csinálta amikor vadiúj volt. Talán elnövi..
-
Plehboj
tag
Ez a belassulás valójában létezik az 1000H-nál vagy csak eltúlozzák ?
(1000H tulajok válaszát várom akik már hosszab időn át tesztelték a
masinát)"Nem tudjuk mire vélni, de nem volt elég meggyőző az 1000H sebessége, hiába a megegyező, sőt néhol jobb paraméterek a Windhez képest. Akárcsak a 901-es modell esetén, itt is előfordult némi megingás, némi gondolkodási holtidő, amit nem tudjuk, hogy minek rójunk fel, hiszen a Wind nem produkált ilyeneket, igaz nem is volt rajta gyárilag ennyi szoftver." forrás www.ipon.hu
-
jorgi22
tag
Óó igen! Én is olvastam azt a tesztet, rendkívül elfogulatlan véleményt fogalmazott meg a szerzője.. Szerintem inkább a prohardveres tesztet vedd alapul! Sokkal szakmaibb és korrektebb!
Egyébként ilyen időnkénti belassulást csak Auto Power-Saving módban tapasztaltam, amikor a gép maga állítja a processzor órajelét az éppen végzett feladatoknak megfelelően. És ilyenkor, ha valami erőforrás-igényesebb feladatot indítasz el, akkor belassul egy pillanatra, de csak egy pillanatra! De ez a probléma (ha valakit ez zavar), egy gombnyomással kiküszöbölhető, a gép High vagy Super Performance-ra állításával!!
-
Kbali
nagyúr
Én is megerősíthetem az előttem szólókat.
Más: korábban írtam BT és Nokia6233 és 1000H kapcsolódás sikertelenségéről PCSuite-tal. Sajna ez most is így van. Ötlete lenne valakinek?
E51-gyel simán ment a párosítás. Odáig már eljutottam, hogy a saját telefonom végre nem a géppel akar párosodni, de a kódbekérés után eldobja a kapcsolatot. -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
1000H-ba passzol az:
Kingston SO-DIMM DDR2 2GB PC-800 (KVR800D2S6/2G) ? [link]előre is köszi!
Üdv
Misi -
Carline
őstag
válasz misirulez #536 üzenetére
Esetleg ugyanezen cég 666MHz-es példánya.
De megfelel más cég modulja is.
Párszáz vagy egy ezres az eltérés a "jobbak" irányába pl. Geail, Corsair, PQI, TakeMS. Én pl. ezeket szoktam szeretni[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
baleee89
aktív tag
sziasztok tervezem egy ilyen kis noti beszerzését! HD filmekel hogy boldogul?
mi a különbség a 1000h és 1000HD között?VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://www.eh-pc.eu/
-
Tuco Ramirez
őstag
Másfél hónapja van Asus 1000h-m, de ilyen megmagyarázhatatlan belassulásokat nem tapasztaltam. Ami megfogja az 1000h-t, az a Windet is megfekteti, lévén ugyanaz a hardver (sőt, az Asus a Winddel ellentétben még gyárilag tuningolható is, lásd Super Performance Mode).
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
-
hkari
őstag
Sziasztok. Ma vettem egy ilyen gépet,és nagyon tetszik.Bekapcsolás után feltűnt hogy 40 gigásra van méretezve a C. Ennek mi értelme? Utólagosan lehetséges a partíciók méretezése?
-
sekli
addikt
miert ne lenne ertelme, jobb, mintha egyben lenne, egyebkent kereso...
-
hkari
őstag
Bocsi már nem nagyon voltam magamnál tegnap Amugy nagyon jó program,és sikerűlt.
Van pár kérdésem
1,Másnak is lötyög kicsit az akksi? ha a helyén van akkor is mozog egy kicsit.
2,Wifin szeretnék mondjuk egy telefonnal csatlakozni a géphez.azt hogy lehet?
3,a színek kicsit fakónak tűnnek a kijelzőn Ezen lehet valamit csiszolni?EEElőre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest