Új hozzászólás Aktív témák

  • tusi_

    addikt

    válasz Kean_Sorbo #2450 üzenetére

    Igen, azt hiszem Te irtad, hogy megeri. Ugy voltam vele, hogy ha nem testzik, akkor 14 napon belul megy vissza. Viszont egybol elvittek a 3800x-met is, igy nincs visszaut, kenytelen vagyok megtartani az 5800x-et. Minden teren ver a sors :D

    Amitol tartottam, az a melegedes, de nalam 5 fokkal melegebb csak cb20 multikor alatt es ugyanannyi singleben, viszont a pontszam az nagyon mas. Es erezheto is, foleg szvsz delay, ami sokat hozott.
    Mivel ez az utolso cpu AM4 hez es ddr4-hez, ezzel a cpu val elleszek par evig. Remelem az ac2 hoz is eleg lesz, ha jon vmikor :)

    Sajnos koridoben nem hozott semmit, skillsupdate nincs benne :D

    Viszont vissza a jatekhoz. Mit szoltok az uj AI-hoz. Picit mintha gyorsabbak lennenek es tamadnak!!! ACC-s palyafutasom alatt eloszor kifekezett egy AI Doningtonban az egynes vegen. Nem volt nehez dolga, Porscheval mentem, ami egyenesben halott, de gyonyoruen bevagott belso ivre es frankon kifekezett, majd be blokkolt kijaraton, hogy ne tudjak vissza tamadni :Y

    Es mintha emberibbek lettek volna, hibaznak szepen, elottem egy porsche akkorat forgott egy kigyorsitason, hogy majdnem telibe kaptam :)

    Most huzom ki a netkabelt, hogy nehogy elb..ak megint vmi uj updateval :D

    "Apropó AI. Csak nekem olyan bóbiták a kedves gépi ellenfelek, hogy a kanyarban egy sin mentén autózik némelyik, nem néz semmit, és ha nem abban az ívben veszed a kanyart mint ő, akkor hátulról neked megy és kipörget?
    Tisztára gagyi online hatása van az egésznek. A gyengébb szervereken mostanában ez a szokás. Nem leelőznek, hanem ráfutnak az emberre, és hátulról megerőszakolját. Elég bosszantó inkább sokszor elengedem a parasztokat, de ez így nem verseny. Azután meg sokszor light demage-el végigmenni még fél órát elég kiábrándító."

    Szerk. Ez mar regen is igy volt, erre irtam, hogy vakok. Mostanaban kevesebbszer loktek ki, beengedtek kifekezesnel. Nemtom, egyelore tetszik az uj AI

    [link]

    [ Szerkesztve ]

    eat, sleep, play, replay

Új hozzászólás Aktív témák