Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz #70869248 #5644 üzenetére

    Leírom akkor mi volt. Legfeljebb azt fogjátok mondani, hogy én vagyok a balf*sz, már az sem érdekel.

    Career mód I1 2. verseny MP4-12C @ Mugello

    Kb 50x restartoltam mert mindig volt valami. Volt olyan 3 alkalommal, hogy utolsó kör vége fele száll belém. Volt, hogy a rajtnál fékez be elém, úgy hogy vezetek. De a kritikus a pálya eleje. Megelőzöm őket és folyamatosan kipörgetnek, belém szállnak és hasonlók. Van egy McLaren és egy Ferrari, mindig az az első kettő. Valamiért nehezen is tudom őket utolérni, szerintem néhol irreálisan gyorsak, ha elöl vagyok akkor pedig nem tudok kellően elszakadni tőlük. Ja és a másik, én ha véletlenül kicsit lekoccolom akkor ő mint ha mi sem történt volna megy tovább, de ő ha picit hozzám ér már pörgök is.
    Az volt a tervem, hogy minden versenyt arany medálra játszok. Volt, eddig. Az meg a másik, hogy az összes career kategóriában általában itt az elején 5 futam van. És mindig van egy ilyen nehéz (eddig mindig a 2. futam az ötből). Ahol úgy látom nevetségesen gyors legalább egy autó, és ha utol is érem nem enged nyerni. De csak egy verseny az ötből. Mert a többit nevetve nyerem, utol sem érnek. És ennek a kettősségnek semmi értelme. Azért gondoltam, hogy végignyomom a career-t, hogy magamra szedjek némi tudást a versenyeket illetően, de ettől a kategóriánkénti egy futamtól idegösszeroppanást kapok lassan. Másra nem jó a career mint megismerni a pályákat és az autókat.

    Ha gondolja valaki próbáljon rá arra a futamra, lehet csak én vagyok ilyen szerencsétlen. Biztos ti rögtön elsőre röhögve nyertek... :W

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák