Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz adrian360 #10049 üzenetére
Esetleg abban tudsz segíteni, hogy mit hagytam ki? Kinézetre ez a kocsi az, letöltöttem, kicsomagoltam, bemásoltam a carsba
a skint letöltöttem, kicsomagoltam, a textures mappába betettem, ahol a többi 6 gyári van
Content managerben mutatja az előnézeti képet, de se a showroomban nem jelenik meg a skin, se mjátékbanElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
adrian360
őstag
szerintem az egy másik verzióhoz készült, vagy lehet más eleve a kocsi. de kicsit átalakítottam, így működik ezzel a verzióval is : [skin link]
-
biker
nagyúr
válasz adrian360 #10052 üzenetére
Köszi, holnap letesztelem.
A forma nagyon hasonló, de a lámpa fénye más, az fix. De nem találtam eddig jobban passzolót, a készítő meg nem reagálElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Motion_Blur
félisten
válasz PR0JECTNR56 #10047 üzenetére
RSS nagyon frankó továbbra is, főleg a V2: saját hotlap
Pont annyi van még benne amennyivel Löki pole-ban van
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Motion_Blur #10055 üzenetére
Közben az idei verseny pálya kiegészítője is megérkezett.
-
Motion_Blur
félisten
válasz PR0JECTNR56 #10056 üzenetére
"Friss" Hungaroringet tudsz esetleg linkelni?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Motion_Blur #10057 üzenetére
Nincs ilyen jelenleg, sem a pályából, sem a hozzátartozó díszletekből. A legfrissebb verzió egy ezer éves, ACC-ből importált darab, v0.3-as verziónál megakadva vagy az ACU 1.2-es kiadása, egyik sem túl magasröptű darab.
[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Motion_Blur #10057 üzenetére
Pyyer közben az ACU verzióhoz csinál idei köntöst, videó előnézet ide kattintva tekinthető meg.
Az eddigi gyakorlatot ismerve pár napon belül fent lesz a Racedepartmenten ingyenesen elérhető tartalomként, linkek és információk a videó leírásában.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Jön a szimulátoros vezetésoktatás, de egyelőre az autósiskolák is csak találgatnak, érdemes-e belevágni
A gép beszerzése drágíthatja a képzést, mert a 8-10 milliós gépek árát is ki kell termelni. Ha pedig csak pár órát válthatnak ki vele, akkor nincs is sok értelme megvenni – vélik a megkérdezett iskolavezetők.Aki a Nordschleifén 10perc alatt körbeér, az mehet forgalomba
-
vlevi
nagyúr
válasz fatal` #10061 üzenetére
Lehet, hogy már keverem a játékokat, de pl. Ford Focus.
Ja, tényleg, az talán a Project Cars-ban volt benne.
[link]
Mint látható, nekem sem sikerült zökkenőmentesenDe van az Asettoban is személyautó.
Amúgy lehet, hogy sok ember alá hiába raknád oda a játékban az LMP1-es Porschét (mert azzal is mentek már), ki se jutna vele a boxutcából.
[link]
Habár, ha jól tudom, itt "csaltak", mert kivették a LMP1-es kocsikra vonatkozó üzemanyag fogyasztás limitert a kocsiból.[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
Gyors hétvégi ajánló:
Mandalika International Street Circuit v1.0 - Liano Projects
Ez a pálya egy valódi versenyhelyszín a MotoGP naptárban, klasszikus dél-ázsiai trópusi/tengerparti lokáció, dinamikus vonalvezetés és mindez gyönyörű grafikai tálalásban. CSP funkciókkal szépen ellátva, GT4/GT3/GTE/Endurance versenyekhez is ideális választás.
[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz PR0JECTNR56 #10065 üzenetére
És az RD le is lőtte, remek...
Akkor még egy nekifutás, az alkotó Youtube csatornája.
A leírásban szerintem rövidesen frissülni fog a letöltő link.[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz PR0JECTNR56 #10065 üzenetére
Magára talált az RD kontent ellenőrző rendszere, így ismét aktív a link.
-
Kean_Sorbo
őstag
-
Motion_Blur
félisten
Esetleg egy jól működő, friss Szingapúrt valaki, F1 alá?
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Mostanában látni face-n pár videót a Tokyoi forgalomban szlalomozva. Az valami mod? Elég hozzá az alapjáték?
KÖsziI5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz JoolsNOS #10070 üzenetére
Shutoko Revival Project (SRP) néven fut. A dedikált Discord szerevén a legaktívabb a csapat, ez egy jelenleg is aktív fejlesztés alatt álló, publikusan elérhető pálya mod.
Magához a pályához elég az alapjáték, de ha az SRP car pack is érdekel, ott szükség lesz a DLC-kre néhány fájl miatt, amelyet a modok is használnak (hivatalos boltokból a jelenlegi akcióban is 5 EUR az AC Ultimate Edition, különösen ajánlott).
Ezen felül a játékban alapból nincs éjszaka, eső és közúti forgalom, ehhez a Custom Shader Patch (CSP) szükséges, amely a gyári AC launchert leváltó Content Manager (CM) szállít.
-
JoolsNOS
veterán
Köszi! Hú ha nagyon lesz időm belevágok. Az autópack nem érdekel, de at esti pályát nagy forgalomban VR-ban kipróbálnám.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Ablakos
őstag
válasz PR0JECTNR56 #10072 üzenetére
Az AC Ultimate kínál Porsche Pack -ot, de azt a steam alatt régebben megvettem. Nem lesz ebből össze-vissza kutymukolás? Vagy ez nem ugyanaz?
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Megvan itt valakinek AC régi verziója kompletten? 1.7-1.9 a tartomány, amit keresek.
(Steamen ultimate tulajdonos vagyok, csak valahol 1.1x körül volt egy fizika változtatás, amit tesztelnék, hogy hogy működött korábbi verzióban.)
-
PR0JECTNR56
addikt
A játék megjelenése óta számtalan kiadás történt a most következő autó gyári verziójából, ugyanakkor mindegyik megjelenés egy tulajdonságban osztozott: hulladékok voltak.
Ezen változtat ez a friss megjelenés, ahol a jobb kormányos, japán piacos modell vált elérhetővé ebből a modern JDM klasszikusból Tidy jóvoltából:
Nissan 350Z Fairlady (Z33) 2007 (v1.2 - Tidy, CSP szükséges hozzá)
-
Ablakos
őstag
Hogyan tudom az esőt beállítani? Telepítve a CSP, a (single mod ) pálya kiválasztásnál a weather alatt a SOL alatt kiválasztom a rain vagy heavy rain eseményt, de egy csepp sem esik.
-
Ablakos
őstag
válasz PR0JECTNR56 #10081 üzenetére
-
fatal`
titán
válasz Ablakos #10083 üzenetére
A CSP nem app, hanem egy plugin. Előfizettél a CSP fejlesztőjének a patreonján? Az onnan letölthető verzióban van benne a rainfx, a simában nincs. Amit a Content Managerből telepítesz letöltéssel az az ingyenes.
App kulcsa magának a Content Managernek van, én is megvettem, de attól nem lesz eső.
[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Ablakos #10084 üzenetére
Akkor nincs is megfelelően feltelepítve a fizetős CSP.
Ezt a videót nézd végig a lépésekhez.
Igen, számít a pálya is, a Kunos pályákhoz van eső kiterjesztés, bizony régebbi mod pályákhoz elképzelhető, hogy nincs (jó hír, hogy bármihez lehet utólag is kreálni).
[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
Az ezredforduló utáni egyik legfontosabb JDM alkotás is elkészült végre tisztességes minőségben, máris két iterációt (alapmodell + Nürburgring Package) is biztosítva az ikonikus, V10-es motorral rendelkező japán szuperautóból:
Lexus LFA (v1.0 Opperslang & GADU boyz, CSP szükséges hozzá)
Ezen felül az RSS (Race Sim Studio) sem tétlenkedik, rövidesen érkezik a Toyota GT-One (TS020):
[ Szerkesztve ]
-
akerbis
aktív tag
Sziasztok! 1900x1200-ban milyen beállításokat javasoltok egy GTX 750ti, i5 4430 és 8GB ramon? Vasárnap tudom majd próbálni. Jó áron találtam komplett gépet és ilyen 26''-os monitor lesz hozzá. Főként ez a játék a favorit, DFGT már megvan.
És amúgy a Steames Ultimate Edition-el megkapok majd mindent amit kiadtak a játékhoz? Esetlegesen ingyenes tartalmak vannak már csak azon túl ugye?
[ Szerkesztve ]
IT Phone :) Gábor
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz akerbis #10089 üzenetére
Az Ultimate Edition csomagban minden hivatalosan megjelent kiegészítőt megkapsz az alapjáték mellett (a Ferrari League 2 extra autóját kivéve, ami a League-re történő emailes feliratkozással volt elérhető anno).
A GTX 750Ti pedig ahogyan mondták low-ra lesz elég, ha a modok is érdekelnek (főleg az újabbak) és ez a konkrét játék áll a jövőbeli hardverfejlesztések fókuszában, akkor minimum egy GTX 1050Ti 4GB és +8GB RAM (lehetőleg 2x8GB-os azonos modulokból, dual channelben, valamint nem tudom miről fut a játék, de egy költséghatékony SSD-t is tudok ajánlani hosszabb távra).
[ Szerkesztve ]
-
akerbis
aktív tag
válasz PR0JECTNR56 #10092 üzenetére
Köszönöm! Egy fórumtársnak volt egy Ultimate kulcsa, megvettem tőle 8 ezerért. Így nem kell várnom heteket és mégse 17ezer. Vasárnap tudom próbálni, akkor lesz szabadnapom. Ha low akkor low, egyelőre megteszi. Köszi a fejlesztési tanácsot, egy ilyet 1050Ti-t akkor majd vadászok. + Egy kis memória.
Hát köszönöm! Beállítgatom majd a kormányt meg a graphot és elkezdek körözni, ismerkedni és a multi.
-
akerbis
aktív tag
válasz PR0JECTNR56 #10092 üzenetére
160GB-os SSD és egy 1000-es wincsi van. A játék oda települ amelyikre a Steamet teszem?
-
ToMy_
tag
válasz akerbis #10089 üzenetére
Ha van 1-2 USD-d, akkor érdemes a Content Manager-be beruházni. Ez egy külső 3rd party program, főleg a mod-ok kezelésénél és a testre szabásnál nyújt segítséget, de még egy csomó minden mást is tud.
A Lite ingyenes, a Full meg kb. aprópénz. -
akerbis
aktív tag
Nordschleife van az Ultimate Editionben illetve egyből választható? Vagy meg kell szerezni? Általában lehet az összes napon az összes autóval menni a kezdettől, vagy esetleg itt is driving schoolal megy az unluck?
-
akerbis
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Szólánc.
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 22 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest