Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
[pod]Diablo
őstag
Hello!
Nagyon szepen koszonom,ha megtudnad csinalni 1 kicsit hosszabb,egyenesebb hajjal,es 1 kisseb szemuveggel tokeletes lenne.Elore is koszonom!"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
Ferdzsoo
addikt
Pont most változott meg az avatarom, jó lett, köszönöm!
Mind Hasek-nek mind a modiknak..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Pubszon
veterán
Hali.
Nekem nagyon tetszik RoyalFlush munkája, ha a modiknak nincs ellenvetése, akkor megcsinálnánk a kicsi változatát és szeretném véglegesíteni ezt a képet avataromnak.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
tildy
nagyúr
Jag ha szépen kérem ( bár ez is iszonyatjó) lehetne még olyan változatot, ahol hátul nem tüsis a haja, hanem olyan nőiesebb, hosszabb ( mint a jelenlegi avataromnak)?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Solad
addikt
Sziasztok kedves képeditáláshoz nálamnál jobban értők!
Ebből a képből lehetne esetleg valami PH!-komform avatart hackelni?
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
Solad
addikt
igen, azota megtalaltam, koszonom.
Modik, illetekesek:
Ratok hagyatkozom, hogy eldontsetek, beleferne-e meg egy houseos avatar a dologba (mint lathato, elegge kulonbozo kepekrol van szo), esetleg zolynet hozzajarulasaval. Kerek valami illetekest, hogy reflektaljon.bocsi a ket postert ljart az idokorlat, ha valami nagybetus erre jar, lehet az lenne a legegyszerubb ha az elozo hozzaszolasomat torolne. koszi
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
tildy
nagyúr
Ahogy gondolod...
Maradhat így is, ilyen színben, de változtatni is lehet. Nem kicsi kicsit az arca? Köszi hogy dolgoztok vele. Szerintem váltás lesz belőle
huhh ez a haj... huh Brutáljó.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
[pod]Diablo
őstag
válasz [pod]Diablo #5965 üzenetére
Na még 2 verzio:
Sry hogy 2 hszbe raktam a kepeket de lejart a mod ido."Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
Vakegérke
félisten
Üdvözlet mindenkinek!
Ugyan még nem vagyok jogosult saját avatarra, mégis úgy gondoltam, hogy "zsebemben" lehetne egy képecske, és annak kicsinyített verziója.
Írni tudok, a grafika viszont nem az én világom. Segítségeteket kérném. Erről lenne szó:Nos, két bibi van.
Az egyik az, hogy a fülecskéje, meg az orra rószaszín. Férfi lennék, ha sokan kételkednek is benne, így hozzám jobban illő szín lenne kívánatos.
A másik pedig az, hogy nickemhez illőn kéne az egérkére egy kerek vakszemüveg. Szára inkább ne legyen, hiszen túl magasan van a fül, bután nézne ki. A szemöldök látszódjon, egész jól mutat.
Ezen felül ha még hosszú haja is lenne, az már csak hab a tortán. Lehet ősz, hiszen a bajusz is fehér.Ha pedig elküldtök a fenébe, megértem.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Pompi
MODERÁTOR
Nem a requestet kell böngészni, hanem ennek a topiknak az első hozzászólását.
Feel Good Inc.
-
Jag
senior tag
válasz [pod]Diablo #5952 üzenetére
-
tildy
nagyúr
No ebből a kettőből kéne összehoznia véglegest
Kék ruha gallérral marad , haj ne ennyire világos , és inkább kicsit hosszabb de valahol a két rajz között, elf kiálló fülecskét kérnék, és kész is van
Köszönöm a sok munkát, amit belefeccöltetek
Valahogy úgy , mintha a mostani fejem lenne bólintva. hm?[ Szerkesztve ]
-
Solad
addikt
-
tildy
nagyúr
Tildy jelenlegi elf füle kisebb Amúgy tuti
ez amúgy két külön kép? JA az! Legyen a jobb . Kicsit kisebbre fület és kész is
(Hajonmég filózom , lehetne e kicsit több(lányosabbnak hasson), bár így is szuper )
Hálás köszönetem Ügyesek vagytok[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
-
[pod]Diablo
őstag
Ha megtudnad meg azt csinalni vele nekem hogy az elozo kep kisebb szemuveggel,es ilyesmi hajjal,nagyon jolenne.Sry hogy ennyi gond van vele,csak meg ensem tudom hogy lenne a legjobb.Koszi megegyszer.
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
Pubszon
veterán
válasz RoyalFlush #5993 üzenetére
Nekem bármelyik megfelel, de leginkább a középső, mert a jobb oldalinak kicsit "csontos" az arca.
Így könnyebb eldönteni, hogy be vannak helyezve arcképek helyére sorban.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
peterszky
őstag
válasz Vakegérke #5967 üzenetére
Voltak a Shrek animációs filmben vakegerek, szerintem azok se rosszak
[link]
2. sor jobb szélen Simi (bokszkesztyűvel).
Belőle ki lehetne hozni valamit? (A fej kesztyű nélkül, és ha lehet, akkor a lentebb jól látható zöld-fehér gallér is szerepelhetne, az lenne az igazi )What else you gonna do on a Saturday?
-
-
[pod]Diablo
őstag
-
Kidus
őstag
válasz RoyalFlush #5993 üzenetére
Tan a kozepsot mondanam.
Jag: jo kepek, de az elsonek az arca nem tetszik, a masodik meg eleg ferfias.
Meg mindig az a voros haju tetszene atalakitva, ha lehetAssuming Control
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
Állásajánlatok