Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Egy ilyen GTA srác tőlem is, máshol vágtam:
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Kidus
őstag
válasz Agostino #5858 üzenetére
Ez boven jobb, mint a request-ben levo, ki is szedem onnan, es varom a leendo tulaj velemenyet a dologrol.
Meg is mondom, miert: Sokkal jobban latszik az arca, foleg a szemei, amik a masikon szinte kivehetetlenek, jobbak a szinek, jobb a vagas, es jobb az arnyekolas.[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
Kidus
őstag
Lenne egy nem kotelezo feladvanyom, amennyiben valakit erdekel.
Nekem kene keresni/szerkeszteni avatarnak valot
Nem akarnam mindenaron lecserelni, szeretem is, ami most van, nagyon kifejez ( ), de kivancsi vagyok, lehet-e jobb, mik lehetnenek a lehetosegeim, stb.
Mindenkepp ugyanigy drow kene, de igazsag szerint en nem talaltam olyan kepet, ami igazan megfogott volna.
Ez is egy teljesen mas szinu fejbol keszult, hosszabb fulei voltak, sok munka volt vele.
Ha valakinek van eleg ideje/ereje, plsAssuming Control
-
Kidus
őstag
Ez jo, csak tul kedves
Valami hasonlo arckifejezes kene, mint a mostaninak, bar nem ragaszkodom hozza, akkor viszont legyen igen durva feje
A masikkal az a gond, hogy nem sok latszik a fejebol, mert elveszik a sok reszletben.Nem akarom, hogy ennyit dolgozzatok vele, eleg hogy ha talaltok kepeket es dobtok egy linket nekem priviben, vagy itt, en is probalok keresni, aztan majd csak lesz olyan fej, ami megkap , es akkor abbol csinaljunk
Meg amugy is raerek, ha 2 honap mulva talalunk, akkor is jo.Assuming Control
-
Kidus
őstag
Tul elnagyolt, vonalrajz inkabb.
Ha valtok, olyat szeretnek, ami inkabb kicsit elethubb ( bar ez idezojelben ), kicsit komolyabb, nem ilyesmit.
Kaptam priviben egyet, nagyon tetszik, ilyen arckifejezesre es arcberendezesre gondoltam pont, csak kerdeses, jo-e avataralapnak, eleg sotet a kep, es amugy is eleg bajos lenne megcsinalni szepre a haja miatt, plusz modositani a fulenel, meg a rozsaszint az arcarol lekapni, szemet atszinezni, stb...
Nem vagyok egyszeru eset.Assuming Control
-
[pod]Diablo
őstag
Csinaltam 4 verziot abbol a kepbol,amit avataromank szeretnek.Az lenne a kerdesem hogy a 4 kozul szerintetek melyik verzio lenne a legjobb,és kene-e valamit alakítani rajta?
Hat ime a 4 kép:
[ Szerkesztve ]
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
RoyalFlush
őstag
válasz [pod]Diablo #5882 üzenetére
Recések az élek (mindnél).
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
[pod]Diablo
őstag
válasz RoyalFlush #5883 üzenetére
csinaltam 2 masik uj képet,de még ezek sem sikerultek tokeletesre
[ Szerkesztve ]
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
RoyalFlush
őstag
válasz [pod]Diablo #5884 üzenetére
Valóban nem. Ezek még rosszabbul sikerültek, mint a korábbiak.
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Agostino
addikt
válasz [pod]Diablo #5884 üzenetére
Üdv.
Írd meg mi az elképzelésed - részben persze látjuk - és elkészítjük, ezért vagyunk.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
[pod]Diablo
őstag
válasz Agostino #5886 üzenetére
1 fekete napszemuveges kicsit hosszabb szőke vasalthajú szembelógó hajú srac,feher polóba,amin ottvan fekete színben az sk-gaming logoja.[sklogo]
[ Szerkesztve ]
-
Jag
senior tag
válasz RoyalFlush #5890 üzenetére
Mármint, hogy fehéren?
-
Jag
senior tag
-
Kidus
őstag
Ez egesz jo igy elsore, megnezhetnenk esetleg kilogo fuldoguok nelkul, plusz rovidebb fulekkel?
Meg jobb oldalt a vallanal van valami maszat, ami nem tudom mi.A masik keppel kapcsolatban az az igazsag, hogy bar nem rossz, inkabb egy szilvas habcsok jut rola eszembe a haja meg a szine miatt
Tul sok a haj, es tul kicsi az arc hozza.Assuming Control
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs