Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Remekművek!
Továbbítom valami illetékesnek, hogy vigye a többiek elé. Ha nem kerül elfogadásra, akkor választok magamnak egyet, valszeg a negyediket.Meg is történt. Kíváncsi vagyok, lesz-e belőle valami
Engedélyezed, hogy használjam őket más helyeken avatárnak?
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
Van egy olyan érzésem, hogy ő nem avval akar kitűnni a tömegből, hogy egyedi az arcképe. Ha valami miatt megjegyzik, az legyen valami más, valami olyan, ami tényleg hozzá kötődik, ami valóban ő.
Persze lehet, hogy a fórumos hozzászólásai alapján félreismertem, és valójában nem ez az ok...
-
Gergello
addikt
link Ebből megpróbálna valaki avatart faragni? Thx!
-
Jag
senior tag
válasz Wolverine #4108 üzenetére
Én nem érzem olyan nagy kiváltságnak, ha valaki kap egyedi arcéket.
Jó, nyílván alapvető normáknak meg kell felelni, illetve egy bizonyos eltelt időhöz kötik, de ennyi.
Szal aki úgy használja a fórumot, ahogy azt kell, akkor az meglátásom szerint igen jó eséllyel kap is arcképet, már ha el nem asszuk neki.Úgy érzed, hogy lekötelezve lennél, ha kapnál egy olyan képet a neved fölé, ami illik is hozzá?
-
Kiskokó
veterán
Köszi srácok...
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
-
7
addikt
válasz Kiskokó #4119 üzenetére
Nem színes, nem jók az arányai, és bár arca van, nem vagyok benne biztos, hogy illeszkedne a PH! arculatába. A pixelességen és egyéb dolgokon egy kis időráfordítással lehetne javítani, de hogy PH!-kompatibilis legyen, sokat kéne dolgoznod rajta, akkor meg már félő, hogy nagyon hasonlítana ehhez.
Ettől függetlenül nem mondok le róla teljesen, biztos van, aki meg tudja csinálni jól is. Kérdezd meg a három mostanában aktívkodó arcképszerkesztő fórumtag valamelyikét privátban, hogy milyen elképzelései vannak, és tudna-e benne segíteni neked.
-
Kiskokó
veterán
ja pixeles alapból olyan a kép az a baj méretbe mia baj ? 40.50 kell nem , ?na jó mdin1 hagyom inkább...
KÖszi a sgeitségeteket[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Gyusz
őstag
Ezen képek közül link, link, link tudna valaki egy PH! kompatibilis arcképet készíteni? Igazából az lenne a legjobb, ha az egész karakter látszódna, de ha ez nem megy, akkor legalább a keze maradjon meg, amivel éppen mutat (így elvágni mondjuk szerintem csak az utolsó képet lehet).
Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Gyusz
őstag
Szerintem jó, bár a színekkel/kontúrokkal kéne valamit csinálni, mert kissé nehezen felismerhető így. Vagy a fején is nagyítani még egy kicsit, nem tudom. Meg talán a farkát is le lehetne hagyni, nem feltétlenül muszáj az oda. Egyébként köszi a fáradozást, én abszolút nem konyítok Photoshop és társaihoz
[ Szerkesztve ]
-
Jag
senior tag
válasz Winner_hun #4128 üzenetére
Nosza, rajta.
-
szacsee
nagyúr
Üdv Urak!
Ebből mit lehetne kihozni?
PH arculat barátként meg lehet csinálni, hogy rá lehessen ismerni öreg EL barátunkra? -
törölt tag
Vajon doomguy-ból lehet avatar?
Vagy túl csúnyácska? -
VinoRosso
veterán
Köszönöm Jagnak a munkát az avatárommal, igazán zsíros lett , pont olyan amilyet szeretem volna
-
Brumi˘
addikt
Sajna visszadobták request topikba az arcocskáimat hogy nem elég kontúrosak. Valaki tudna segíteni rajtuk?
-
DroneZ^
őstag
Zsírkirály lett az avatarom! köszönet Jag-nek! és ladybug-nak
Öhm, nahát és persze Pompi-nak is a remek adminisztrációs munkáért
[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
Agostino
addikt
Üdv.
Kicsit alakítottam a nagyon is:
,
Polacheck - fakó? Hmm játszom kicsit még a színekkel, de így is 2-3 alkalommal színeztem rajta, mert az alap nagyon használhatatlan. Azt sem akartam, hogy PH színekbe olvadjon, de azt is figyelembe akartam venni, hogy ne legyen már rikító. Na mindegy, valamennyit akkor még próbálok toldani rajta.
update: egy gyors igazítás, most milyen. Melyik irányba menjen még:
[ Szerkesztve ]
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest