Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz general #70747 üzenetére
Én is azt használom, én pont a Spotify-t dobtam érte.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
TXT
őstag
Macbook Pro 2012 Mid 13” (nem retina) szeretnek boviteni SSD-vel. Van valami megkotes, tapasztalat, tanacs, info, ami alapjan oda kell figyelni, hogy milyen beepito keretbe keruljon az ssd a dvd olvaso helyere, vagy barmelyik alkalmas lehet? Lattam, hogy van belole tobbfele vastagsagu (12,7mm es 9,5mm) es gyanitom az elektronika is kulonbozo lehet az optibay markak kozt. Vagy?
Elore is koszi sracok![ Szerkesztve ]
-
-
Rage47
veterán
Csomó előfizetése van az embernek, szóval igenis megéri így okoskodni. Hamar összeadódik a pár 5 eurócska...
Amúgy én is Spotify, mert mindenhol elérhető és remote control is van. Emellett nekem jobb zenéket is ajánl, mint az AM.
Sajnos, amúgy szeretném az AM-t az óra támogatás miatt.[ Szerkesztve ]
-
válasz Rage47 #70763 üzenetére
Megéri? Akkor az ncore még jobban megéri.
Ha a spotify családi csomagját családon kívül osztjuk szét, az nem ellentétes a spotify felhasználási feltételeivel? Az akkor nem olyan, mintha lopnák a zenét?Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
galaxys80
veterán
Azért szerintem nem kellene átesni a ló túloldalára.
(#70766) Syl
Szerintem pontosan ezzel esel át a ló túlsó oldalára.
De remélem, hogy az életben, minden esetben minden szabály, minden pontját szó szerint betartod.
Ellenkező esetben bort iszik vizet prédikál......[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
Van arra megoldás, hogy két icloud fiók egy közös mappát is szinkronizáljon? egy családi izébe van rakva a két fiók.
-
-
lolal
senior tag
Nekem a felső oktatási opció miatt Apple Music csak 690 Ft/hó annyit megér. havi 1x gyros
[ Szerkesztve ]
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
bmakszim
senior tag
válasz Chereiose #70771 üzenetére
Hó vége inkább sanszos.
When to Expect Apple's Rumored October Event Based on Prior Years
-
Bagan
aktív tag
Sziasztok! Megeri meg venni macbook air 13 laptopot? Nem gyenge a kijelzoje, nem tunik nagyon pixelesnek?
Vagy szerintetek megérné megvárni az újat? 300 ezernel tobbet nem szánnék rá, a jelenlegihez pedig hozzajutnék 280 ért.
Udv! -
V.Stryker
nagyúr
Kicsit visszaolvasol, akkor sokszor kibeszéltük ezt, pl. a napokban is. Nekem az van, én azt mondom, hogy oké a gép ennyiért, én szeretem, nem érzem kevésnek, nem tűnik pixelesnek. A másik oldal, aki már használt retina kijelzős pro-t, ők azt mondják, hogy csak a retinás a jó.
Igazából 2-3 hetet kell várni, hogy kiderüljön milyen új gépek lesznek, azt most már érdemes szerintem kivárni. Bár ahogy az apple-t ismerem, szinte teljesen biztos vagyok abban, hogy ha egyáltalán lesz új Air, akkor egy százassal többért. Legalábbis ez jött le az új iPhone-ok után. Ott is erősen felfele áraztak.
De az is lehet,hogy nem lesz még, mert a retina kijelzővel pont kinyírnák a gép legnagyobb előnyét, az akkuidőt.
Pl. én tegnap elhoztam melóból töltő nélkül. Este használtam kb. 2 órát vagy kicsit többet, most reggel egy órát és most még mindig 80%-on van .-
-
freelanced
addikt
Üdv!
Egyetértek V.Stryker kollégával.
Egyébként mire használnád?
Én személy szerint a napokban voltam egy Istyle üzletben és megnéztem a Pro illetve az Air gépet is.
A kijelző részéről annyit, hogy semmi gond nincs vele, menj el az üzletbe ha van lehetőséged, próbáld ki, elég meggyőző. Oké a Retina mellé fordítva jóval elmarad, de hangsúlyozom, a retina mellett.
Bármelyik hasnló árkategóriás Windowsos laptop helyett az AIR választanám az üzemidő, az összeszerelés minősége, az anyaghasználat és a megbízhatósága miatt. Abszolút Premium érzést nyújt ami ebben a szegmensben szinte egyik gépről sem mondható el.
De tényleg menj el ha tudsz, elég beszédes.
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Frontiner
aktív tag
Sziasztok!
Érdemes 2015ös Air-re (i5-1.6 Ghz,8Gb) felrakni a Mojave-t? Aki esetleg felrakta írhatna tapasztalatot!
Köszi IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
BurgBurg
tag
válasz hszilard666 #70753 üzenetére
hasonloan
-
törölt tag
hello! Én egy 13-as Macbook Pro-t (2015) cseréltem le rá, mert azt sajnáltam volna ütni-vágni.
Kezdjük a nyilvánvalóval: ez a képernyő közel sincs a Pro-hoz. Egyebekben egy tökéletes mindenes igásló. Nálam ridegtartásban van, mert mindig nálam van útközben, 2,5 év alatt belement 500+ töltési ciklus, egyszer leejtettem, rendszeresen eszem mellette, és hibátlanul teszi a dolgát. Alapvetően mail, word, kevés excel és böngészés fut 5-10 lapon, illetve megy a spotify.
Hétvégente még egy kis Starcraft is elfut rajta. A Pro-val ellentétben ezt mindenképpen érdemes 2-3 naponta kikapcsolni.Mindezt elég ügyesen kezeli, ha kihúz még komolyabb hiba nélkül másfél - 2 évet, akkor tökéletesen megérte az árát. Én a német ebayen vettem újonnan (bontatlan dobozos) 258 ezer forintért, annyiért szerintem rendben van.
Nekem a jelenlegi kínálatból biztosan nem kellene Pro, mert a szépség mellett nem rossz, ha van egy kis funkcionalitás is. Nem ismerem a piacot jelenleg, de a 2015-ös Pro nem fér bele a keretedbe? Szerintem az egy nagyon jó kis gép volt.
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Miért van az,hogy egyes oldalaknál nem akarja megjegyezni a jelszavam a safari? Pl itt aprón hiába ütöm be az adatokat,egyszerűen nem dobja fel,hogy te paraszt jegyezzem meg vagy sem
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
V.Stryker
nagyúr
uBlock Origin helyett mondjatok valamit. Annyira agresszív, hogy több oldal nem jön be már. Mindig ki kell kapcsolnom, úgy meg mi értelme?
-
-
válasz V.Stryker #70786 üzenetére
Hogyhogy agresszív? Csak a szerint blokkol, amiket felveszel a szűrők közé. Ha valami oldal nem működik, ott a szép nagy kék "power" gomb, benyomod, az adott oldalra megjegyzi. Nem értem hol kell "mindig kikapcsolni"?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
TXT
őstag
Erre valaki?
-
TBMC
addikt
Magas CPU usage PS használatakor másnál is jelentkezik? Amint aktív ablakká rakom a PSt egyből 100%fölé ugrik a usage 130-140%.
Ha épp feladatkezelek v safari bármi egyéb, szép lassan esik a usage. Alapjába véve nem zavarna, de folyton pörgeti elég hangosan a ventiket..
Az elmúlt pár napban jött elő...
Pedig PS update és Mojave is múlthéten lett felpakolva... semmi nem változott azóta.
PRAM, SMC reset volt, nem segítettvalakinek ötlet?
szerk: ja és igen, az akku sem tölt ilyenkor... van, hogy kiírja, hogy a PS sok energiát használ, van hogy nem, de nem tölt mindaddig míg be nem zárom a PSt.
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
Bármelyik 9.5es optibayt megveheted, a legolcsóbb kínai is ugyan azt tudja mint az itthon 5eért kínált felmárkázott valami. Én legutoljára lion-al használtam optibayt, de ott nem volt egyszerű megoldani h ne tegye 5 percenként alvóba az optibayt. Elég idegesítő és a hdd-nek sem tesz jót. Jelenlegi OS-ek nem tudom, hogy kezelik de mivel az új gépekben már alapból nincs cd meghajtó sem így biztos h mókolni kell mert az apple ezt lesz.rja.
-
TXT
őstag
Koszi sracok!
-
PS nem, de a 4k monitor Retina felbontásban gallyra vágja a Pro-mat
2560x1440px felbontásban használom a monitort. Ha 1x 60Hz-ben megy, akkor nincs semmi gond. De ha 2x 60Hz-re rakom (retina) - amikor ugyan a kép soooookkal sokkal szebb - az egész rendszer olyan laggy, mint egy 20 forintos androidos telefon... És a legelemibb műveletek (pl. itt a fórumon egy új topik megnyitása) is kimaxolják a CPU terhelést...
Sajnos ezt HS és Mojave alatt is műveli.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Nem csodát akarok látni, hanem használható felbontást. Az 1920x1080 túl kevés, nem "férek el". Nem azért cseréltem le a FullHD monitort 4k-ra, hogy "ugyanannyi helyem maradjon"
Értem én, hogy fosbúkhoz bőven sok a fullhd, de munkámhoz (Indesign) qrva kevés. A 2560x1440 mellett is fel van nyitva a laptop, második kijelzőnek. Sőt, gondolkodom, hogy elő kellene szedni a dobozból a régi, fullhd monitort, harmadiknakNever let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
-
TBMC
addikt
hm
Nem tudom mi fene lehet de valami nem ok a Mojave-vel sztem.
Most jelenleg szkenneltem kb 50oldalt és már az elsőtől kezdve a canon IJ scan utility össze vissza ingazodik elején stabil 5%CPU usage, aztán ranodm felugrál 100 fölé. Ugyan ezt csinálja a PS is.
Komolyan nem tudom mi a pék lehet ezzel.
Már letiltottam a font managert is, minden egyebeket mert az ugye tud kalamajkát okozni, de nem javul a szitu.A vicc az, hogy csak az elmúlt napokban kezdte ezt el csinálni. 0 frissítés érkezett azóta, minden ugyan az mint azt megelőzően volt. nemértem, nem is fogom..
-
Van pár problémás Indesign dokumentumom. HS alatt még hibátlanul mentek, Mojave alatt meg a legkisebb fonttal kapcsolatos manipuláció (pl. kétszavas textbox klónozása) másodpercekig eltart
Szerencsére a sokezer dokumentumom közül csak párnál tapasztaltam. Igaz, így meg sehogy nem tudok rájönni, hol a bibi...
Indesign CC 2018 legújabb, legális...Igen, az Apple mintha szándékosan az Adobe ellen dolgozna.
[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
TBMC
addikt
Kicsit azt érzem, hogy valami az Adobe appokkal tuti nem klappol.
Az after effects is hülyeségeket csinál, több ideig tart ugyan azon projekt renderelése mint az HS alatt tartott.
fura.pedig minden up-to-date, itt is legal minden... bár ahogy az adobe fórumokon olvasta, bőnyállal cumizik más is az Adobe packet illetően... remélem észbe kapnak mihamarabb
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest