Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bbmt
senior tag
Hát basszus mindennap megvívom a magam vegyek ne vegyek harcát...
Reggel úgy ébredek, hogy minek, de estére már úgy érzem kell egy Air
Főleg, hogy tegnap a fos céges laptop-on kellett este dolgoznom, 2 órába telt mire végeztem, ha csak 20% időt megspórolnék a gyorsaság és kezelhetőség miatt..ma meg előveszem a kocsiban, hogy írok egy ajánlatot,erre bekapcsolt majd lemerült
Itthon egy 55" tv-re rakom a laptopot pc-t, az Air-el mennyire lehet így dolgozni? Vezeték nélküli billentyűzet és egér,+ a TV HDMI-n összekötve használható normálisan?
Vagy ha az Apple TV4K-n kitolom airplay-ben akkor mindent átenged vagy vannak olyan alkalmazások amiket nem?
Na meg 2015 Air vagy új Air? Akkumulátor mennyire tartja használtban a 10-11 órás munkaidőt?
Az a nem semmi, hogy néhány használt 2015-ös, pár tízezer forinttal olcsóbb mint az új 2017.
Ehh csak tipródik az ember...ráadásul erre a nyomorult sstp vpn-re sem találtam megoldást[ Szerkesztve ]
A kanál a gyengék villája
-
Ļantos
aktív tag
válasz Aaron14 #70490 üzenetére
Nem érezni. A PS simán fut rajta, zökkenés nélkül.
bbmt
Se újként se használtként nem tud 11 órás munkaidőt. Max 1-es fényerőn net nélkül, óránként egy betűt leütve valami text fájlban. Ha dolgozol vele, 6-7 óra alatt lemerül, kivéve tényleg minimum fényerőn használva, ami kvázi lehetetlen merz nem látod mit csinálsz. -
-
freelanced
addikt
Köszönöm mindenkinek! Akkor elgondolkodom a dolgon, én se nagyon használnám ki a Prot, és noha jobban tetszik, de drágább is nem kevéssel. A különbözetből már kijön egy új Apple Watch vagy igazából egy iPad is. Lenne mire költeni a különbözetet.
Persze én sokat nem használnám monitorral ezért a kijelző számít, de ha nem vagyok jobbhoz szokva valószínűleg bele tudok törődni.
Egyedül az zavar, hogy ha mondjuk Október elején beruházok egy Air-re és Október végén érkezik egy új akkor szívom a fogam. De persze ez ilyen szerencsejáték.
Viszont Proból a 2018-as nekem már túl van a határon árban, viszont a 2017-es modellben nem bízok a 2 generációs Butterfly miatt, meg mivel sokat gépelnék így abszolút nem is lenne kényelmes.
Na mindegy, megpróbálok düllőre jutni ebben a kérdésben. Azt sem akarom, hogy plusz száz ezrek legyenek egy gépben amit ki sem használok annyira mint lehetne.
TigerCat
nagyúr
Ebben a csodálatos új App Store-ban hol tudom listázni az új alkalmazásokat? Ami nem toplista, hanem megjelenés időpontja szerinti lista. Legfrissebb elöl. Ötlet?
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Peetey91
senior tag
válasz freelanced #70505 üzenetére
2015-ös (akár használt) Macbook Pro nem játszik? Szerintem átlag felhasználásra tökéletes, típushibája nem nagyon van (max a kijelző kopás, de az mindegyik modellt érinti...), vannak rajta rendes csatlakozók, MagSafe töltő, retina kijelzővel!
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz TigerCat #70507 üzenetére
És Safari Extension-öket?
Mert ha a Safariból indítom a keresést, akkor egy válogatást dob fel, de nem mindent, ha az App Store-ból, akkor meg csak azt aminek explicit szerepel a leírásában, hogy az. Még a Safaris keresés összes elemét sem listázta ki.
Na, valaki?
http://www.arrayoflilly.com
-
freelanced
addikt
válasz Peetey91 #70508 üzenetére
Utánanézek! Kicsit félek a használt cuccoktól, főleg Apple termékek esetében. Ha esetleg találnék olyat amit egy jól ismert, megbízható kolléga hirdet elgondolkodnék rajta.
Illetve még annyi kérdésem lenne, hogy 2017-es MBP tulajok, mi a véleményetek a 2. generációs Butterfly billentyűzetről? Aki mondjuk 15-ös gépről váltott, hogy tudta megszokni. Illetve akinek volt már vele gond mire lehet számítani? Tényleg nagyon könnyen elakad, miegyéb?
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
FIREBLADE78
addikt
Egy új,minőségi airért nem fizetnétek pl 350et? Sajnos egy telefon kerül ennyibe,akkor inkább már ez.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Mattb
senior tag
Szia!
Az 55" TV-re kötésre nem tudok válaszolni, viszont egy használt Air is simán hozhat akár 6-8 óra fix akku időt. Gondolok itt egy pl 2014-es modellre. Nem minden az akksiban lévő ciklusok száma de ha kifogsz egy 300 körülit azzal biztosan nem lősz mellé. Nagyon kevés ciklussal rendelkezőt azért nem mondom biztosan jobbra, mert ha egész életében, tegyük fel 4 éves gépek ezek, mindig rá volt dugva telepre, akkor is veszít az akksi teljesítményből. Vegyesen jó őket használni.Nem tudom mit dolgozol, de ha irodai munka akkor biztosan nagyon elégedett lennél egy ilyen Air-el. Nincs nagy különbség egy 2014-es vagy a legújabb között teljesítményben. Érdemes 8 giga ramosat keresni, időtálló gépek ezek.
#freelanced:
Ha nem akarsz rá nagyon sokat költeni nyugodtan vegyél egy 2015-os Prot. Kényelmes, jó billentyűzet (értem itt, hogy hiba nem valószínű vele), az alap modell is bőven kiszolgálna téged, és árban is elég jók már.
Szerintem pont az apple termékek azok, amiknél nem kell tartani egy használt vételtől. Ki tudsz fogni ezekből is még garanciás modellt akár.[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
válasz FIREBLADE78 #70511 üzenetére
Nekem jó lenne, csak jelentenék már be
Mattb
Utánanézek majd ma, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Lenne egy 2014 es mb air. Bootcam nélkül direktben telepítve lett a windows 10. Sajnos a billentyűzetnél a 0 helyett í t ír és fordítva.. végigpróbáltam a billentyűzet kiosztásokat de egyikkel sem jó.
Valamint a funkció gombok sem működnek. Erre van megoldás? Vagy így felejtős a win10et használni?
PÜdv: Csabee.
-
Jaded
őstag
Én szoktam az az Air-t 55"-ra kötni, igazi hígf.s a kép..DP-HDMI kábellal (Belkin). Semmi beállítást nem találtam, hogy jobb legyen, full hd-ra van állítva a felbontás, mert uhd-t is enged, de akkor olyan pici minden, hogy szinte semmit nem látni. Kb olyan mintha 1280x1024-et "nagyítana" ki uhd-re, fakók a színek. Nekem nem igazán vált be. Gondolom a ppi nem stimmel.
Renault Megane IV Limited
-
freelanced
addikt
Csak az a baj ahogy látom tele van a PH kereskedőkkel...
-
vasi89
addikt
válasz freelanced #70516 üzenetére
almapiac, használtalma, beszeljukmac. Ezeken az oldalakon ki tudsz fogni jó ajánlatokat.
-
TigerCat
nagyúr
válasz ArrayOfLilly #70509 üzenetére
Összességében nekem nem jön be az új sztór. Minden sokkal nagyobb, kevésbé áttekinthető és nehezebb keresni, ráadásul ahogy mondod, a találatok sem teljes listát tartalmaznak.
AMúgy meg szerettem mazsolázni az újonnan feltöltött appok között. Most majd nem fogok. A fejlesztőknek mindenképpen visszalépés, hiszen nem is tudja senki, ha megjelenik egy új alkalmazás. Gondolom idővel lesz kiemelés és hasonló. Jó pénzért...
-
freelanced
addikt
válasz vasi89 #70517 üzenetére
És érdemes ilyen helyeken vásárolni? Megmondom őszintén annyira nem vagyok képben az Apple használt piaccal és, hogy mit érdemes és hogyan érdemes. Sajnos reflexből az autókereskedések jutnak eszembe, ahol ott verik át az ember sokszor ahol tudják, a ráncfelvarrt járművekkel.
-
wm2
őstag
válasz freelanced #70519 üzenetére
Magyarországon vagyunk. Balkán. Csodálkozol? Ki lehet azért fogni, de kell némi tapasztalat. Nekem volt olyan, hogy a képernyőfoltosodás miatt szóltam, hogy ki fogom vinni a készüléket a napfényre és megnézem pöttyöse. Utána nem tudtam elérni. Inkább vegyél újat én azt mondom.
Ozora <3
-
vasi89
addikt
Magánszemélytől jó eséllyel tudsz kifogni jó gépet. Én az isamuraitól vettem pár éve bevizsgált, leszervizelt gépet amiről később kiderült h be volt ázva majd közölték h ja ők nem vizsgálnak be garis gépeket... na ezek után én használtgép kereskedőtől semmit nem veszek főleg h a fogy védelmet sem érdekelte és ab ékéltető testület is annyit mondott így jártam. Ezzel szemben azért nem olyan ritka a lelkiismeretes magánszemély.
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
válasz vasi89 #70521 üzenetére
Akkor hasonló a szituáció. Köszönöm. Elkerülöm a kereskedőket.
Egyébként még azon gondolkodtam, hogy ha más nem, marad újonnan a 2017-es Pro, ha jól tudom 4 évig javítják a billentyűzetet ha gond lenne vele. És ha jól tudom a legnagyobb gond azzal szokott lenni ennél a generációnál. Szóval ha más nem, használom míg ki nem jön esetleg egy újabb modell a Pro és az Air között, utána meg eladom. Ha ez mondjuk két év múlva lesz akkor is nyugodt szívvel adom majd tovább tudván, hogy az új tulaj még két évig jogosult ingyenes billentyűzet javításra ha jelentkezne a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
Smiley
addikt
Hasznaltan nagyon nehez jot kifogni itthon. Tularazott es lelakott a gepek nagy resze.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
Mattb
senior tag
válasz freelanced #70522 üzenetére
Vannak normális "kereskedők" is azért a piacon. De tény, hogy legtöbbel vigyázni kell.
-
Safariban hogy lehet lapokat felvenni a "Legnépszerűbb webhelyek" oldalra? A gyári baromságait tudom törölni, de újakat felvenni nem. És nem is jelenik meg semmi új, hiába nyitok meg egy oldalt 10x...szerk.
A kérdés tárgytalan, a könyvjelzősávról sikerült behúzni a linke(ke)t[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
freelanced
addikt
Egyébként kinek mi a véleménye a jelenleg elérhető színekről? Tetszik a Space Gray de elgondolkodtató, hogy az évek során mennyivel néz majd ki leharcoltabbnak. Mondjuk vigyázok rá szóval annyira nem aggódom, de a karcok csak jobban látszanak a sötéten. Lepattogni nem szokott? Mi a tapasztalatotok? Nektek melyik jött be jobban?
-
rjg
őstag
válasz freelanced #70528 üzenetére
Én a Space Gray-re szavaztam két-három hónapja, mert jobban tetszett. Eddig nem bántam meg. Ha valaki nagyon óvatos, a karcokat megelőzendő lehet rá venni víztiszta fóliát, de szerintem normál használat mellett nincs erre szükség.
Szerk. A kijelzőre viszont kipróbálás után valószínűleg fogok venni egy Crystal Clear fóliát, mert zavar a staingate veszélye.[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Smiley
addikt
Csak az eredeti szurke... velemenyem szerint az a legszebb. Elegans minden helyzetben es az aprobb karcokat eszre se veszed rajta.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
tboldi
nagyúr
Nekem space gray van, és közel egy év után is úgy néz ki, mint az új.
És a billentyűzettel sincs semmi baj. Egyedül a baloldali option gombbal volt eddig problémám, valami szösz aláment, de egy cetlinek a sarkával kipiszkáltam, azóta ismét hibátlan.
-
TigerCat
nagyúr
Szimpla alu. Telefonban is azt veszem mindig.
-
freelanced
addikt
Köszönöm! Bár ez abszolút egyéni preferencia, szóval csak kíváncsiskodom. Érdekes, hogy az ezüst mondható a klasszikusnak, mégis milyen sokan válasszák a másikat, szinte a nagy többség...
Elballagok egy Istyleba aztán megnézegetem, megtapizom mindkettőt. Annyira nem adják vissza a képek.
-
vasi89
addikt
válasz freelanced #70522 üzenetére
Egyébként Én is gondolkodtam váltáson de egyenlőre még marad viszont a jelenlegi árazás mellett max alap TB nélküli gépet tudnék venni, amire sok értelme nincs cserélni. De később is inkább veszek egy újabb alap modellt mint használtan egy erősebbet. De mint írtam vannak megbízható magánszemélyek de érthető okok miatt az én bizalmam ilyen téren megingott.
-
Csabee.
nagyúr
Macbook air magyar billentyűzettel win10 alatt a 0 helyett í-t ír. Az í helyett 0-t. Mi lehet a gond? Mit kellene atállítanom?
Üdv: Csabee.
-
-
TigerCat
nagyúr
Safari, Google Ads (AdWords) így néz ki:
Csak nálam ilyen, vagy ez Safari bug? Firefox, Chrome, Windows alatt az Edge is tökéletes.
Itt a link, megnéznétek?
https://ads.google.com/intl/hu_HU/home/
Köszi!
-
-
tboldi
nagyúr
Frissült az XtraFinder! Végre van újra enter/backspace a megnyitáshoz és a visszalépéshez.
-
biker
nagyúr
Nem tudom, ki hogy van vele, de már ki is kapcsoltam a dark mode-ot.
Borzalmas, a fekete fejlécalatt világító fehér bongésző, az emailekbe fehér háttér, van ahol van, van ahol nem.
Nem jó ez így teljesen...Másnak mi a véleménye?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-
biker
nagyúr
nem csak 3rd party appokkal van baj, a gyári is, van pár durván randa kontraszt
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
bmakszim
senior tag
válasz Csabee. #70540 üzenetére
Bootcamp-pel igen, de te nem direktben telepítetted?
Szerintem meg kéne próbálni a támogatott módon, bootcamp alkalmazást használva.(#70542) biker
Engem az zavar, hogy látszik az 1px széles ablakkeret. -
TigerCat
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- Macbook pro 2020 M1 13"
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest