Új hozzászólás Aktív témák

  • vasi89

    addikt

    válasz Ragnar95 #63446 üzenetére

    4S óta használok iphonet 2009 óta pedig mac-et. Nekem az üzletpolitikájuk egyáltalán nem szimpatikus már illetve most a face id számomra egy olyan dolog ami miatt nem fogok telefont venni az amoled kijelzőt meg a samsung már 100e ft-os kategóriába is rakja. a másik meg, hogy az i8 plus van note 8 árban, na most azért ilyenkor már nem kérdés melyik, i8 árban pedig mate 10 pro. Régen megérte az ios a felárat, manapság közel sincs akkora szakadék a keettő között, sőt most szeritnem a megszokáson vagy a rajságfaktoron kívül semmi nem szól az ios mellett.

    Ráadásul több termékkategóriát is évek óta hanyagolnak, ld. Mac Mini és Mac Pro (az Air most nem sorolom ide, mert azt így is viszik, mint a cukrot).

    ez lényegében az amit én is írtam, csak a profit számít semmi más. Én a 2014es legkisebb pro-t még 340 körül vettem, most 470-500 körül van a legolcsóbb pro, holott amit 2014ben nyújtott a gép a többihez képest, kb most is azt nyújtja a 2017es. Ennyit meg nem drágult az informatika, sőt most még adaptert is venni kell a géphez.

    @wm2: ezt a takarítást nem értem hogy mire mondod.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák