Új hozzászólás Aktív témák

  • Papa-Het

    aktív tag

    Szasztok!

    Lehet már kérdezték régebben - de nem szeretném átnyálazni azt a pár száz oldalt, bár belekezdtem - hogy használtan vennék macbook pro-t 13 vagy 15-öst. 2009-2010 körüliket nézek. Árban elég érdekesen alakulnak, mert van 120-ért is, és van 160-ért is... Igazából nekem zenefelvételhez, és zeneszerkesztéshez/vágáshoz (hangszeres zene, nem tuc tuc), GoPro videók vágásához kellene nagyrészt, és általános felhasználásra. Azt tanácsolták más fórumon, hogy a proci és a RAM legyen erős, illetve utóbbi sok (6-8 giga). Szemezgettem is a használtalmán egy 17"-es géppel -csodálkoztam is magamon- csak ott elég furcsa választ kaptam, na mindegy. Amúgy van valakinek tapasztalata velük??

    Sokat olvastam utánuk - ringyózról váltanék Macre, mert a winfos ökörködése kissé az őrületbe kerget :), gondolom ez ismerős lehet sokatoknak - és sok helyen az akkumulátor élettartamot, a superdrive-ot említik, hogy azokkal szokott baj lenni. Valamint hanyagoljam a 2011-es 17"-es modelleket, mert ott dedikált GPU-van és azok hibásak nagyrészt. Milyen más, egyéb probléma merülhet fel? Azért a Pro mellett döntöttem, mert ott a bővíthetőség, ami pozitív - nem úgy mint az Air, mi azt hiszem mókolható, csak bonyolultabban. Szóval főként zenéléshez Garageband-hez kellene nekem a jövőben Macbook. A keret az nem túl acélos, de ebből gazdálkozom max 140e rúpia.

    Illetve, mit gondoltok, meddig támogatja az Apple az OS X-szel a C2D-t? Mert a következő lépés szerintem az lesz, ha nem azonnal, de úgy 3 éven belül, hogy megszünteti a szoftveres támogatás ezen procik felé, mint tette most az iPhone 4 esetében.

    Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák