Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
Mondom, sokat ne varj tole. Xar lesz a betekintesi szog, a szinek. 3 ev gari van ra, ez megnyugtato. Netezni, szoveget szerkeszteni jo lesz . (Nekem van PVA moncsim, meg egy TN-es iMac. Na, az iMac moncsija egy fos a Samu moncsimhoz kepest .)
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Damage
senior tag
Mégse vásárolom meg a monitort, "hála" az üzletnek.
28900-ért volt fent, megrendeltem. 3 mail-t küldtek tegnap, amiben biztosítottak a termékről, az áráról, az átvétel helyéről stb-stb.
Tegnap felhívtam őket (a rendszerük rögzíti a telefonbeszélgetést), és szóban is biztosítottak róla, hogy megkapom a terméket az adott áron. Elmondásuk szerint alapmodell és amúgy is kifutó darab, azért adják ennyiért (rákérdeztem, hogy miért ilyen olcsó).
Délután kaptam egy mail-t, hogy elírták az árát, mégsem adják ide ennyiért.
Megtehetik???
Az évek folyamán sok százezer Ft-ot hagytam ott náluk! Ennyit ér nekik egy potenciális visszatérő vevő?! Többet náluk nem vásárolok!
A Tékozló Homáron majd lesznek részletek, ide nem szeretném leírni a narancssárga X-es bolt nevét!Egyéb:
Hogy lehet NTFS particióra (Winchesterre, pendrive-ra) írni?
A legegyszerűbb megoldás érdekelne
Gyárilag Snow Leopard 10.6''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
Tim82
félisten
Én a helyedben bevállalnám ezt, amennyiben nem félsz a használt dolgoktól.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Damage
senior tag
Ezt próbáltam tegnap, de nem mountolta sem a külső winyót, sem a bootcamp particiót. Cserébe eltűntek ezek a meghajtók (Finder és MuCommander alól is), amíg le nem töröltem a programot.
Snow Leopard 10.6.3 (gyári, eredeti)
[ Szerkesztve ]
''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
Alex91
félisten
Erdekes, nekem van egy gyanum, hogy mar 2x is elirt, igy "joarusitott" termeket vasaroltam. Mindket esetben szo nelkul kihoztak annyiert, amennyiert az online boltban megvettem. Igaz, mas bolt volt...
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Barett 50cal
senior tag
hello
lenne egy kérdésem ami már egy ideje aggaszt.
HOLVAN A MACBOOKON A JOBB KLIKK???
hogy tudom pl az egyik fájlnál vagy bárminél előhozni azt az ablakot amit a jobb klikkel lehet.
early 2008as fehér macbookról van szó..
üdv és kösziTime you enjoy wasting, isn't wasted time
-
Alex91
félisten
válasz Barett 50cal #2709 üzenetére
ctrl+bal klikk ?
(De lehet, hogy preferencesben ezt is lehet allitani...)
-
doc
nagyúr
ha multitouch, akkor mindket ujjadat tedd a touchpadre, es click
imadom, enelkul mar nem is tudnek touchpadet hasznalni -
A System Preferences - TrackPad alatt nézd meg, hogy be tudod-e kapcsolni a Secondary Click-et, azzal lehet olyat, hogy ha a jobb alsó (vagy tetszőleges másik) sarkot nyomod, akkor jobbkatt lesz.
“All nothings are not equal.”
-
Paarthurnax
senior tag
After sales support csapat mar megkeresett, hogy orulok e annak amit vettem es azert vannak, hogy segitsenek, bla, bla, bla
ezt kaptam:
Hi Gyorgy,Thank you for your recent purchase at the Apple Store Sydney.
We wanted to follow up with you to see how everything is working out with your new MacBook Pro.
Should you have any further enquiries, remember, we're here to help, so please don’t hesitate to contact our team.Kind regards,
Kristy GibbsApple Store Sydney Business Team
sydneybusiness@apple.comNem tudom mindenkinek kuldenek e ilyen emailt vagy csak az uzleti felhasznaloknak, de legalabb probalkoznak.
Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
norbx
aktív tag
válasz Paarthurnax #2717 üzenetére
na tessek ha sima pc-t veszel gondolom nem fogsz ilyen emaileket kapni sehonnan
-
Sakab
senior tag
Macira a PS CS5 mikor jön ki nemtudjátok?Winre már megtaláltam de osxre sehol sincs
-
zsolidodd
senior tag
Notebook vásárlás előtt állok, és úgy döntöttem offolom a Windows-os dolgokat, és Mac-et veszek.
Használtat nem szeretnék venni, mert tartok a rejtett hibáktól, és 2-3 évig nem cserélem le, ha bejön a rendszer, a gép, és akkor veszek hozzá garancia kiterjesztést is. Mivel nem munkához kell, teljesítményre a sima MacBook is elég, de külsőre jobban tetszik a Pro. A kérdésem az lenne, hogy ugye jól értelmezem, hogy leszámítva a teljesítményt, a billentyűzet világítás, és az alu ház az extra a Pro-ban? (Meg az ára, ami ugye visszatart a vásárlástól...)
A MB műanyag háza mennyire repedezik? Garancia vonatkozik rá?
Ami érdekelne még, hogy a HD-ready TV-mre egy sima DVI to HDMI kábellel rá tudom-e kötni, és úgy filmet nézni stb...
Köszi, és bocs az evidens kérdésekért... -
norbx
aktív tag
válasz zsolidodd #2727 üzenetére
a tvre kotessel nincs gond en a full hds-t tvre kotottem ra a macbook whiteom.az uj unibody whiteokat nem ismerem.a regieknek meg a topcase a hibajuk hogy megrepedt.en hasznaltan vettem de ezen mar ki volt cserelve a topcase es a bill magyarra.eddig semmi bajom vele.
[ Szerkesztve ]
-
-
zsolidodd
senior tag
Köszi az infokat mindenkinek! Esetleg több tapasztalat a top case repedésről?
Fire wire nem fontos, elég az usb, távirányító nem kell, van vezetéknélküli egerem, meg elég sok távirányítós program van Iphone-ra.Karma: Köszi, akkor elvileg ez jó nekem, ha hangot és képet is akarok a TV-n? Ez nem igazán tetszik, nem értem miért nincs sima 1.3-as HDMI csatija....
-
Alex91
félisten
válasz zsolidodd #2743 üzenetére
Hat, ha minden vackot tud a TV, esetleg akkor. De minel "primitivebb" annal kevesebb erre az esely . Nekem is hasonloan van kotve, nincs gond.
-
zsolidodd
senior tag
Akkor lehet, hogy mégis átgondollom, hogy vegyek-e használtan egy MBP-t (esetleg innen PH-ról valami kedvezményesebb külföldit...). MB fehér billje amúgyis nagyon gyorsan koszolódna
-
TonTomika
aktív tag
válasz zsolidodd #2745 üzenetére
Ami még talán hasznos lehet, XMS-ben van egy olyan átalakító (500HUF), amit be tudsz dugni a jackbe, –mivel az egy optikai kimenet is egyben– csinál neked belőle szabvány toslink optikai kimenetet amit rá lehet kötni az erősítőre, TV-re. Egyébként az az egy jack funkcionál bemenetként és kimenetként egyaránt.
-
Tim82
félisten
Sziasztok! Olyan kérdésem volna, hogy a fekete Macbook (2,1, tehát nem a legelső széria) mennyire osztozik a burkolat-repedezési hibákban, amik az első generációs Macbook-okat sújtották? Köszönöm a választ előre is.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz TonTomika #2748 üzenetére
Köszönöm!
Amennyire én tudom, elvileg érintheti a fekete Macbook-okat is a burkolat repedése, illetve 2010 végéig cserélik az AppleCare keretein belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- macbook pro 1278 7.1 2010 alkatrésznek
- Macbook Air 13" 2020 M1 16GB 256GB CTO
- Hibátlan állapotú 14" Macbook Pro M3 Pro, 12 magos CPU, 18 magos GPU, 1 TB SSD, Ezüst szín
- MacBook Pro 16" M1Pro 32GB ram, 1TB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Air 13" (2019) i5 1,6GHz, 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest