Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Tudtok valami jó appot, ami a korábban letorolt alkalmazások fölös sallangjait leszedi?
Migralas után elég sok elavult appot szerek most le, és lehet, marad rajta szemet bővenElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Az a meglevő appot törli, nem azt amit írtam
Olyasmi kene mint ami megkeresi azokat a pref fileokat, amihez nem tartozik progiElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Nem érted...
Ha van inkompatibilis cucc, azt ugyanúgy beimportalja az ibackup is
A migration assistant legalább figyel, hogy a régi gép iLife 06 appot nem tolja át, ha ott az ujon az iLife 11 plElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-
razorkakakka
csendes tag
Mid 2010 MacBook csak 4Gb ramot kezel.
-
biker
nagyúr
válasz razorkakakka #3765 üzenetére
igen, és mi a kérdés?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
xedos
addikt
válasz razorkakakka #3765 üzenetére
Nem! Mactracker szerint 8Gbyteot kezel...
-
biker
nagyúr
2GB (two 1GB SO-DIMMs) of 1066MHz DDR3 SDRAM; two SO-DIMM slots support up to 4GB
ennyit kezel.
manual szerint is, apple tech spec szerint isElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Landon
őstag
Lenne egy kisebb nyűgöm a géppel. Igazából nem nagy dolog de rettenetesen zavar és muszáj megosztanom... Szeptemberi ugye a macbook pro-m, vigyázok rá tényleg, nem csapkodom, nem eszek felette, nem vágok véletlen se hozzá dolgokat stb stb. Ennek ellenére gyik nap megláttam hogy van egy appró pont az 'unibody-n', gondoltam gyors letörlöm mégse legyen koszos... hát sajnos nem jött le. Vizsgálgattam, vizsgágattam nagyító alatt is és látom, hogy az ott egy 'kopás' ill olyan mint ha az ezüstös rész 'lepattogott' volna egy kis pici ponton... :\ Azért egy ilyen cuccnál engem ez zavar. Nem halálos persze de kíváncsi lennék azért, hogy mással is fordult e elő hasonló vagy csak én vagyok ekkora szerencsétlen?!
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
xedos
addikt
Ne haragudj, de nem tudom átérezni a problémádat. Nézni, vagy használni vetted a gépet?
Sajnos minden anyag kopik, sérül a használat során.
Az új gépek homok szórtak, ezért eleve nem teljesen sima a felületük. Lehet eredetileg s olyan volt!
Lehet kapni rá átlátszó fóliát, ha gondolod rakjál rá. -
Landon
őstag
Jó teljesen igazad van! Használni vettem persze. Csak azt hittem ennél tovább bírja picit de ha másnál is ez a helyzet akkor rendben ez van!
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
Srácok, vki közületek használ nVidia driver-t? Mármint, külön leszedve valahonnan. A napokban utána olvastam kicsit a dolognak és azt írták, hogy egyes nV driverekkel egész szépen lehet játszani Macbook-on is mivel az nV driverek ugye optimalizálva vannak egyes játékokra. Konkrétan ahol olvastam ott az UT3-at játszották maximum részletességgel, felbontással etc. Namost nálam még az ezer éves NFS Carbon is eléggé megröccen maximum részletesség mellett... Elég sok helyen néztem de nem találtam GF 320M-hez MAC alá nV driver-t. Esetleg valaki...?
-
Rav3n02
senior tag
Sziasztok!
Most úgy tűnik sikerül vennem hétfőn egy tökéletes állapotú Ibook G4-et 12ghz/384mb ram) eredeti tartozékokkal 18k-ért
Láttam már egy kit mac gépet meg G3-am is volt még 1920-ban, de tudnátok adni pár tanácsot amire mindenképp oda kell figyelni a vásárláskor?
Előre is köszi
R -
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
A 2010-es MacBook Pro 13-nak mik a gyengéi? Hang, melegedés stb.....
Gondolkozok már régóta egy ilyen gép vételén. 2 dologtól félek:
(1) Nem tudok majd haverokkal LAN-ban COD4-ezni
(2) MelegedésKell, h aggódjak ezek miatt?
-
xedos
addikt
válasz spyduck #3784 üzenetére
Alap esetben csendesek és hűvösek, meghajtva azért balra hátul melegszik és hangosodik.
Én nem hallottam semmi gázosat róluk. Akksi 5-6órát elmegy Internetezéssel...
Jó kis masszív gépek. Zsanérral csak az Air-nek voltak gondjai :-)
Ügye nincs képernyő zár, de szorosan tart és nem tud semmi bemenni, mert van egy pici gumiperem a kijelzőn.Játékok: ha ugyanazt a verziót használod, akkor mennek...
Ha valami kiegészítéssel, akkor mér nem biztos. Én csak Battlefield 1942-vel játszottam MAC-WIN között.[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
Az ebben lévő VGA a GT320M vagy ez sima 320M? Itt fent van? [link]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz spyduck #3792 üzenetére
Nekem az a legutolsó infom, hogy számlád legyen róla, és akkor bármit intéznek itthon. De Majd a többiek kijavitanak, ha tévedek (de szinte meg mernék esküdni, hogy még mindig igy van).
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Landon
őstag
válasz spyduck #3793 üzenetére
Azt olvastam h ha tudsz szedni vhonnan rendes nv drivert a vgahoz amely optimalizalva van kulonbozo jatekokra akkor egesz komoly gameket is maxon visz. Kepeket meg videot is mutattak rola. Csak tudni kene honnan lehet leszedni ilyen nv drivert mert nekem hosszas kereses utan se sikerult ratalalnom...
-
spyduck
nagyúr
Azt tudjátok, h melyik országban szervizelik az Apple gépeket? Én csak annyit tudok, h vhol nyugaton
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- macbook pro 1278 7.1 2010 alkatrésznek
- Macbook Air 13" 2020 M1 16GB 256GB CTO
- Hibátlan állapotú 14" Macbook Pro M3 Pro, 12 magos CPU, 18 magos GPU, 1 TB SSD, Ezüst szín
- MacBook Pro 16" M1Pro 32GB ram, 1TB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Air 13" (2019) i5 1,6GHz, 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest