Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz Sumi #103240 üzenetére

    Annak én sem vagyok híve, hogy a Windows = kékhalál és vírusok, mert ennyire sarkítva hülyeség, viszont valljuk be: Macbook Air vagy Pro árban mellé tett Windows Dell, HP masina... melyik jobb trackpad, kijelző, hangszóró, üzemidő, olyan gyors SSD, értékállóság sok szempont együtt?
    Machez járó appok, iMovie, iWorks, spotlight és preview kényelmi dolgok, out of the box élmény egyszerűen jobb mint Windows gyári programok gyengébb minősége + ha van még OEM bloatware is

    Nem egy-két dologban, hanem általánosan összességében melyik Windows gép egyenértékű ezzel? Surface? Na az is hibás folyton.

    Amint írod pl. most M1 Air ellenében miért vegye átlaguser ugyanannyiért pl. ezt a Dell XPS-t? A kétszer akkora tárhely és dupla RAM miatt? (amire így is köröket ver az M1 és unified memory, hiába csak 8 GB az alap Airnél) Cserébe hallgathatja a ventiket, csak Windows Home verzió kevesebb funkcióval (bitlocker, gpedit) és McAfee bloatware-rel, rosszabb kijelző, trackpad, üzemidő.

    (nem vitának szánom, csak rövid vélemény)

    "Pl. a mostani 14" Prom is pixelhibás, és bszhatom, hiába garis."

    Sajnos ez az Apple szemléletéből fakad, hogy Kalifornián kívül is létezik világ? Más USA-ban Apple Store-ban elintézni egy hibát, mint felénk random APR-ben. Talán érdemesebb Bécsbe menni Apple gépet venni, olcsóbb is és talán nem a lepattintás az alapértelmezés.

Új hozzászólás Aktív témák