Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxxy10
addikt
Amúgy ezt a L-szart komolyan gondolták.....
-
nagyúr
válasz markknight #4400 üzenetére
Nem kell csodálkozni, mikor még goldba is jelenleg összedob a dia4-el is.
Mi ezért hagytuk abba tavaly dia3-ba mert folyamat shiv, meg társai ellen kellett harcolni már plat4-be is, az meg nem fekszik se nekem se a többieknek, hogy begubózunk egy házba minden caustic meg wattson kombójával azt várjuk a jövő hetet.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Vismajor01
addikt
válasz markknight #4400 üzenetére
Playerek 90% a max silverben van jelenleg, nekem gold2be is sokat kell varni, ahogy 1 hónapja diamondban es predben is kellett
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
markknight
veterán
Ja, értem.
Ez az új délutáni Worlds Edge nekem nagyon tetszik és sajnálom, hogy kicsivel több mint 1 hónapig lehet csak játszani rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Maxxy10
addikt
válasz markknight #4404 üzenetére
Csak rankeden változik majd a pálya,nem?
-
Szilágyi84
senior tag
Vett már valaki 1000 aranyért 10 ládát? Mennyi kék crafting metalst lehet nyítni kb? 1200 a legendary skin de nekem nagyon tetszik az új karakter.
-
nagyúr
válasz Szilágyi84 #4410 üzenetére
Tobbnyire 15 es 30-as esik belole. 10-bol max ha 60-80 esik mar sokat mondok.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
markknight
veterán
válasz Szilágyi84 #4410 üzenetére
Elenyésző. Ha szerencsés vagy legendary cm-et is nyithatsz, de általában rare esik, ami kevés (30 darab) Viszont ha kitolod a BP-t, akkor lesz 1200, amivel kiszedhetsz egy legendaryt, ez meg teljesen jó.
-
Szilágyi84
senior tag
Na ez így nem túl kedvező. Nem értem miért nem lehet venni mondjuk aranyból kéket vagy pirosból amiből nekem 200+ ezer van esetleg aranyból a ruhát is. Tudom az van rendszeresen kb 2 napig 1800- ért de a mostani új karakternek mikor lesz vajon vehető?
-
Lomha 8V
addikt
Ez a Revenant mekkora se**arc, nagyon komoly dumái vannak. 😄
-
markknight
veterán
válasz Szilágyi84 #4413 üzenetére
Nyugi, egy skin sem akkora durr, nekem a kecskés megvan, de csak szimplán meh. A default a legjobb Revnek.
-
Szilágyi84
senior tag
válasz markknight #4415 üzenetére
-
Maxxy10
addikt
Tegnap este vettem egy skint Revenanthoz ès nem vonta le a kreditet. Most belépek és látom,hogy még mindig nem. Most akkor örüljek az ingyen legend skinnek?
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
A meccs utáni "last squad invitation" meg lehet oldani, hogy működjön? Elég sokat játszok egyedül, így jó lenne, ha tudnánk folytatni egy-egy jobb squad -dal a napi játékot. De hiába van engedélyezve az origin -ben, a játékban a meghívás, hiába látom a bejövő meghívást és fogadom el, egyszerűen nem működik. Overlay -ek nincsenek.
Mit lehet ezzel kezdeni, hogy működjön?Köszönöm
-
ridiculous
aktív tag
aki gondolja engem is felvehet Originen: 1MR3Z0L_hu
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
Rage47
veterán
Újra felraktam több mint fél év után a játékot. PS4: ötből négyszer hagyott ki egy társat, tehát ketten indultunk. Majdnem letöröltem a fenébe, hogy még mindig nem képesek ezt megoldani...
-
vicces
addikt
Nekem alig van ilyen. Söt a múltkor kiléptem a halálom elött, azóta folyamatosan jön a figyelmeztetés. Pedig megkaptam a jussom is érte már - 5 percig indithattam.
Szóval oda kell figyelni a tisztességes játékfegyelemre
..Viszont tele van mikrolaggal a játék. Lehet az Xbox gyenge már hozzá?
:)
-
-
syler123
veterán
Ps4 pro-n olyan lagokat, fps drop-okat dob a játék a 4-es szezonnal, hogy az már kabaré... Már már játszhatatlan számomra... Eddig nem volt baj, mintha pedig még rondább is lenne ...
-
vicces
addikt
válasz Vismajor01 #4432 üzenetére
Xbox-on probálkozok többnyire kevesebb sikerrel. Nekem a király kanyon jött be. Lehet uncsi volt már, de jól futott a játék.
Ez az új pálya katasztrófa.
Pc-n már nem játszok, mert semmi értelme. Csak az van a online multiplayerben pc-n, hogy szar vagyok. De nem is csoda, semmi esély a csalás ellen élő embernek.
Persze konzolhoz is van egér-bill. adapter. Az is csalás, de szerintem jelentősen kevesebbet zavar be a játékélménybe.
Egyébként a singleplayerek mennek nálam.:)
-
markknight
veterán
Ahogy néztem ez úgy mûködik, hogy amint a readyre nyomsz, a játék abban a pillanatban beválogat és indulna is a játék, de ha útközben böksz egy unreadyt, akkor akikkel összedobna a játék, azok nélküled maradnak. Ezt a teóriámat bizonyítja az is, ha readyzés után másik játékmódba mennél (nem oda fog dobni) valamint ha unready után megint readyt nyomsz, ilyenkor egybõl a karakterválasztót látod és te vagy az utolsó, elsõ player már választott is. Szóval ha hiányzik a player, akkor az általában ezért van.
-
markknight
veterán
R-99 & Prowler az új meta nálam!
-
Gebriel
veterán
válasz markknight #4436 üzenetére
-
Magie007
csendes tag
Ha csapattársat keresel nézz be hozzánk!
1600+ tag, PC, PS4, XBOX
Magyar Apex Legends Közösség: https://discord.gg/NbtYjJ8 -
syler123
veterán
válasz dragonborn #4442 üzenetére
Tegnap este nálam javult a helyzet. Lehet hogy nem a frame-el van a baj, hanem csak a szerverekkel.
-
vicces
addikt
válasz dragonborn #4442 üzenetére
szerintem is mintha csak magas lenne a pinged.
én viszotn megpróbáltok nekiesni a beállitásoknak xbox-on. pl a 3d sebzés kijelzés, meg a puilzáló célkereszt sem hiszem, hogy létszükség, viszont talán javulna a teljesitmény
de hogy mi micsoda a beállitásokban elég kinai.:)
-
Bennyboy
őstag
vmit kezdhetnének a serverekkel. Haver kifagyott lobbyban rankeden én leaveltem erre kaptam büntetést is. Ezen kívül nem ritka, h 2 emberrel indul a játék.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
addikt
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #4448 üzenetére
Uhh ,köszi. Nem is tudtam, hogy ezt is tudja az ultija
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest