Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
1 napig volt jó a ranked, most már ez van itt is, ennek a rendszernek így semmi értelme, azóta már goldban is kaptam bronz társakat. Túl sok pontot ad az elért helyezésért, így bekempeli magát a sok autista top3-ba, és mennek felfelé a ranglétrán. Kösz a semmit respawn.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Szilágyi84
senior tag
A bronzban 30 pontokkal nő a szintlépés végig? 3-as vagyok itt már 60. Gondolom ezüst még több lesz?
-
nagyúr
válasz Szilágyi84 #3406 üzenetére
IV: 120
III: 160
II: 200
I: 240Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Szilágyi84 #3394 üzenetére
Büntetik persze. Ha valaki kilép meccs közben és kaphatna RP-t, akkor azt nullázzák és még pluszba levonják a meccsindítási RP-t. Ha a játék elején lépnek ki, akkor kétszer annyi RP-t von le a játék, mint a belépő RP.
Ha pedig gyakran lép ki valaki, akkor eleinte 5 percre, majd max egy hetes bant kaphat, ebbe pedig nem számítanak bele a kliens hibák, lehet hogy a code:net áld meg pár játékost és nem is önszántukból lépnek ki. Csak akkor érzékel a rendszer ha feladatkezelővel vagy a kilépés gombbal lép ki az illető.Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
válasz gyuribácsi88 #3403 üzenetére
Bronzból és ezüstből könnyű lesz kikerülni, a jobb játékosok szerintem gold felett lesznek majd csak.
Ha goldként bronzot kapsz magad mellé akkor kevés a sorbanálló játékos a szerveren.
Üdv. Johnny
-
KaitouP
nagyúr
Nem volna rossz.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Wolteri
csendes újonc
Valaki tud valami hírt hogy esetleg új mapot tesznek be valamikor?
-
markknight
veterán
.
[ Szerkesztve ]
-
Szilágyi84
senior tag
Nem is olyan rossz ez az új rangsor. Bronzként azt hittem hogy na akinek több ideje van előrébb lesz de most silverben már van levonás is amin nagyon meglepődtem már nem lehet ész nélkül rambozni mert különben nem előre haladás hanem vissza.
-
addikt
válasz Szilágyi84 #3421 üzenetére
Mosolygok is, mikor nézem a nagy kemény legény sztrímereket akik idáig 16-18 kill-el, el voltak ájulva maguktól, most ranked-ban reszkető lábakkal, sikítva kempelnek egy épületben és örülnek ha van 2-3 kill meccs végén.
Mondjuk szerintem mindenki csak addig fogja pörgetni, amíg el nem éri az apex predator szintet.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz gyuribácsi88 #3422 üzenetére
Én dizzy, aceu, skadoodle, shroud ranked meccseit iszonyatosan élvezem és ők is ezt mondják, hogy sokkal izgalmasabb és jobb, mint az ő szintükhöz képest gyengébb játékosok farmolása, örülnek, hogy végre saját szintükhöz mérten kapnak ellenfeleket. Olyan izgalmasak is ezek a meccsek, hogy volt pár olyan play amitől a székben üvöltöttem a gép előtt
Üdv. Johnny
-
callmeakos
veterán
Lehet tudni valami arról hogy Watson ultija bugos lenne? Most buktam egy Top3-as meccset azért, mert jött az airstrike, én azonnal be is nyomtam az ultit, fel is fogta a a lövedékek nagyját, de párat nem, rendesen meg is zavart, és nem vettem észre hogy honnan jönnek.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Maxxy10
addikt
Íme a változtatások listája:
A Disruptor Rounds pajzsokra mért bónuszsebzés szorzóját 2,26-ról 1,7-re csökkentették
A napi küldetések közül kivették a terület orientált feladatokat
Átmenetileg kikapcsolták a Ranked mód büntetés rendszerét, mert találtak benne néhány hibát. -
sixpak
nagyúr
Elképesztő, hogy fél év után sem működik az Origin in game layer, ha az AB fut....pedig nem egyedi a probléma.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Komplikato
veterán
A GUI bugot nem akarják javítani, hogy hol a kijelzések, hol az inventory láthatatlan?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Bennyboy
őstag
válasz Komplikato #3427 üzenetére
az errort sem ártana ami kb fixen jön ranked meccsek végénél és a biztonság kedvéért néha az elején is.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
addikt
Komolyan agyvérzést kapok, találkozott már valaki ilyen hibával?
Egyszerűen gondolt egyet a játék, és 7.1-re állította a hangot. Se a hangkártyámnál, se a windowsban nincs bekapcsolva ilyen funkció, mindenhol stereo van beállítva, erre a játék 7.1-et ír, amivel az a legnagyobb baj, hogy mivel stereo a füles, így ebben a formában borzasztóak a hangok, minden iszonyat halk, viszont a lövés hangja beszakítja a dobhártyámat
-
jonnyjoker01
veterán
válasz gyuribácsi88 #3429 üzenetére
Nekem ugyanezt írja ki, onnantól kezdődött amikor bekapcsoltam a Windows sonic-ot, csak hogy kipróbáljam, de úgy maradt játékon belül kikapcsolás után is.
Üdv. Johnny
-
addikt
válasz jonnyjoker01 #3430 üzenetére
Én nem kapcsoltam be, sőt, a win-t is újrahúztam, maradt minden így
-
Maxxy10
addikt
válasz gyuribácsi88 #3431 üzenetére
Supporttal próbálkoztál már?
-
Drenadar
veterán
válasz gyuribácsi88 #3431 üzenetére
én a hangkártya drivernél megpróbálkoznék bekapcsolni a virtual sorroundot hátha az segít, legalább abban hogy élvezni tudd a játékot, ha nem is tökéletes megoldás.
-
pohár
félisten
csak nekem vannak random disconnectek a játékban? szerencsére többnyire halál után jönnek elő, aktív játék közben még nem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Gebriel
veterán
PS4-en ilyen még jó, hogy nincs.
Igaz ready után van, hogy néha, hogy erroral kidob, de el sem kezdődik a játék. -
jonnyjoker01
veterán
Streamereknél is sokat látom ezt a problémát, reméljük minél hamarabb javítják ezeket a hibákat. Én azt nem tudom elképzelni, hogy miként lehetséges az hogy ennyire sok probléma van a szerverekkel / magával a játékkal. Régóta nem láttam olyan játékot ami ennyire bugos lenne
Üdv. Johnny
-
GoTReX
őstag
Valaki esetleg akar egy kezdővel cooperálni?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
zsoika
addikt
Srácok! Már többször találkoztam olyan "haverrel" aki kínaiul beszél és közben írja is ....majd ugrás előtt kilép.
-
Komplikato
veterán
-
Szilágyi84
senior tag
Van valaki arany fokozat felett? Hány van még? Kicsit keveslem a pontozást nem az 50 szintlépésért hanem amit a helyezésért lehet kapni már elég kevés aranyban.
-
Vismajor01
addikt
válasz Szilágyi84 #3448 üzenetére
Arany utan platina, aztan diamond vegul predator
Aranyban mar balanced a pontozas, ha nem jo csapattal mesz es nem koncentralsz elegge akkor mar nagyon nehez elorejutni
Top10be jutas 2 rpm es csakh goldban jatszol 2rpmet levon, szal minimum 3k es top10 h egyaltalan haladj vmerre
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
zsoika
addikt
válasz Komplikato #3447 üzenetére
Nem néztem de európai szerintem....min.3x volt már
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs