Új hozzászólás Aktív témák

  • callmeakos

    veterán

    LOGOUT blog

    Íme néhány gondolatom az új seasonnel kapcsolatban.

    - Crypto az új metában tetszik, látszik hogy valahol rá szabták vagy hozzá igazították az egészet. A drón ultija tűnik kicsit op-nak hiszen a csapdákon kívül 50pt damage-et is okoz, ráadásul az emp töltet területe is egész nagy (nem egy gameplayt láttam ahol maga a játékos is megsérült a saját maga által elsütött ulti miatt azért mert túl közel volt ahhoz). Illetve ez a passzív képeséség, miszerint 30 méteres körzetben aktív drónnal mindenki a csapatból látja a közeli ellenfeleket, ez főleg late gameben lehet ütős.

    - Ez az új mid és long range fókuszú meta nekem bejön, bár ember legyen a talpán aki konzolon kontrollerrel szeret snyperkedni. :D
    Én sem szeretek, jobban kedvelem a mindrange harcokat, főleg egy 3x-es Hemlokkal vagy Triple Take-el, amit egyébként megkapok most :D
    Hamár Hemlok, az update egyetlen kétes buffja amit nem értek az a damagebuff a Hemlokhoz. Bevallottan nekem az az egyik main fegyverem, nagyon szépen lehet vele burstolni, de semmi nem indokolta mért kapjon extra sebzést (habár ha jól értettem a másik oldalról viszont egy nagyobb is lesz a recoilja, meglátjuk).

    -Az új hopupok is hasonlóan bejönnek, két dolgot nem értek. Az egyik hogy hova az istenbe akarják még a R-301-et buffolni. Persze ez most nem direkt lesz és gyengébb is lesz mint a Flatline az Envillel, de akkor is. Ez a fegyó a legkevésbé szorul rá bármiféle erősítésre, és jobban megnéztem volna ezt a perket mondjuk a Havocban a Selectfiret lecserélve (ami amúgy full haszontalan szerintem), de mindegy is. A másik a DoubleTap az Evában. Nem tűnik valami effektívnek mert ha tévesztesz akkor ugyanúgy tévesztesz ezzel is, ráadásul extra töltényt is vesztesz,és ahogy láttam ezzel kerül arra a damage szintre mint a Peacekeeper amúgy ha arcba kapsz valakit. Hammerpointot bele;]
    Az meg hogy eltűntették a vérbe a Distruptort, az csak üdvözölendő. Jócskán túllőttek a fejlesztők azzal a perkkel nerf ellenére is és azért az fura volt hogy egy kispisztolyból, meg egy zsebcsúzliból (Alternator) egy gyilkológépezet lett, nemcsoda hogy ment is a levesbe. Azt nem tudom hova tenni hogy a Skullpiercert csak a Wingmanből vették ki vagy úgy teljesen, mert az fura lenne hogy a Longbow nerf mellett (kisseb firerate) a Skullpiercert is kukázzák.

    -Az utolsó dolog az öreg Gibraltar. Szegény Respawnosok már nem tudják hogy buffolják szegény karaktert, először a fortified, aztán az armshield most meg ez a faster heal a dome shield alatt. Lehet ez már egy kicsit sok lesz, de az tény hogy jót fog tenni a karakternek.
    Egyébként most esett le a tantusz hogy ezzel az új metával és Cryptoval gyakorlatilag akarva vagy akaratlanul, de teljesen brokenelték Wattsont. Hiszen az ultiját már eleve nerfelték pár hete, és most Crypto empje nulláza le a képességet, és mivel boldog bolddogtalan most vele fog játszani, így gyakorlatilag haszontalan lett Wattson. Nem volt ő egy olyan op karakter hogy így el kelljen vele bánni (és most nem azért mondom mert amúgy ő a main karakterem ;])

    All→M8

Új hozzászólás Aktív témák