Új hozzászólás Aktív témák

  • Nova96

    őstag

    válasz Algieba #20411 üzenetére

    Feladom., akkor ne nézz fantasy-t. Általában nem egyszer megmagyarázhatatlan dolog/ok történnek. Ha, nem tudod elfogadni ne nézz fantasy-t.

    Más, megint nézem pár animét:

    Kuroko's Basketball

    Durván egy nap alatt, letoltam az egészet. Az első sport anime amit láttam, szerintem, de nagyon egybe volt, az OST/Grafika/történet/cselekmény/szereplők/seiyuu és röviden el is mondtam miért lett ennyire jó. És most már megértem, miért válaszozták egy pár helyre ezt a animét. A toplistámba is bekerült annyira tetszett, második évadot várom. OP/ED1 egy epic, a OP/ED2 meg csak nagyon jó.
    10/10

    Maria Holic

    Mint írtam, nagyon nem tetszett, de a két pozitívumot kiemelem. Egyrészt, hogy SHAFT keze benne volt, így legalább a látvánnyal nem volt bajom, és az OP az is nagyon jó lett. De, minden más nem tetszett. Se, a történet, se a karakter viccek…semmi, nem szaporítom a szavakat. De, egyszer végig nézhető.
    5/10

    Sekirei - Pure Engagement

    Nagyon örültem, mivel az elején szinte minden hibát kijavítottak amik engem zavartak az első évad…vagyis ezt hittem egészen a 6. részig utána elő jöttek ugyan azok a hibák, és a végét megtoldották klissé halmazzal. De, ha nem szidni akarom az animét akkor azt mondom, hogy az első évad tetszet érdemes ezt is megnézni mert, jobb lett összességébe. 1-2X nézhető darab.
    Igaz, nekem egy adott mellékszereplő sokkal jobban tetszene főszereplőnek. Amik történtek benne, hát..na inkább nem írom le. Grafika jobb lett, OP/ED jobb lett, de csak átlagos, fanservice egy kicsivel jobb, de még a „nagyok” közelébe sincs.
    7/10

    Ookami-san To Shichinin No Nakama-tachi

    Ennek az animének a legnagyobb, hibája a narrátor. A második nagy hibája az, hogy nem tudja eldönteni, hogy komoly legyen vagy ne. És eszméletlen, hogy mennyire rossz lett az utolsó rész….és sorolhatnám a hibákat…de nincs kedvem.
    Az alap ötlet tetszett, szerettem nézni, de ennyire elrontani… J.C.Staff csalódtam benned.
    Esetleg egy folytatással lezárhatnák, mert kb. 5 futó szálat nem zártak le.
    A vége, a narrátor, a hibák nagyon lehúzták, de egy nézést megér.
    6/10

    Hataraku Maou-sama

    Az alap ötlet, tetszett az eleje jól megvolt oldva, jól felvolt építve a poén a történet körül. Igaz, ez néha belassult sőt elégé lassúnak mondanám történet vezetés, keveset haladtak ez volt a bajom egyedül benne. A részek jól felvannak építve eteti magát. OP/ED kuka, hiába szeretem ez a énekest(?), ez most el lett rontva. Szinkron hangok rendbe a Hana-saku felling azért beütött, nálam..vagyis elég sok hasonlóságot vettem észre. A karakterek a három férfi karakter el lett találva, nagyon kidolgozott lett. Női karakter hát…röviden: fail… mindegyik karaktert eltolták szinte, de a végére az egyik végre értelmes szerepet kapott. Nem lőném le ki. Szerintem érdemes megnézni, a folytatást meg várom ha lesz.
    7/10

    Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru.
    Nagyon, sok jó ajánlást olvastam róla, így amikor Yuri befejezte egyből néztem is. És javítanom kell, a régebbi kijelentésemen, miszerint két szereplő a fő húzója az animének. Mert csak a főszereplő +a jó karakterek…stb A főszereplő nagyon szimpatikus és, egyedi. És a történet is egészen jó ötlet, igaz néha sablonba csap át, de ez már amolyan muszáj. Egy huzamba letoltam, eszméletlen mennyire tetszik. Egy két kép/mozdulat a monogatari hasonlít, az ábrázolás hasonlít arra amit SHAFT szokott készíteni. OP nagyon jó lett, ED annyira nem tetszett. Minden más rendbe volt, én mindenkinek ajánlom kiemelkedő darab.
    8,5/10

    Welcome to nhk

    Erről nem fogok sokat írni, mivel nem tudok. A történetbe volt nagyon jó pillanatok, és nagyon rossz, vagyis inkább olyan ami nem tetszett. De annyira nem volt változó. Én, úgy fogalmaznám viccesen komoly, majd komoly anime (?). A végét nem így képzeltem el, de lényegtelen. OP/ED nem tetszet OST jó volt, grafika hát.. lehetne belekötni, de felesleges. Úgy, érzem ezt mindenkinek látnia kell, mivel valamit add. Nem pontoznám, mivel nem tudom mennyit adjak rá. 7 ponttól kezdve egészen 9 pontig gondolkoztam, de egyenlőre még nem tudom.

    Fate/Zero
    Egy kérdésem van a Night-t miért nem lehetett ilyenre csinálni?! Ebbe, mindegyik hibáját kijavították és még azt is elfejtette velem, hogy mennyire nem tetszik az alap ötlet. Most legszívesebben újra nézném, a Night-t ,de mivel tudom mennyire idegesítet a főszereplő meg egyéb dolgok így kihagyom, de az OVA-t megnézem, amiket még nem láttam. Amit még megemlítenék a grafika :O, ez már valami nem tudnék bele kötni vagyis, de kicsit sok a csillogás, de egyébként nagyon rendbe van. A harcok látványosak, igaz szerintem Night-ba több durvulás volt Babilon kapuja kicsit nagyobb volt benne, de mind1.OST epic, OP/ED jó. Karakter kidolgozottak , Gilgamesh kedvenc karakter, a történet felépítése epic, mi is van még…ja megy a kedvencekhez.
    10/10

    Working s02

    Folytatjuk a Wagnira mozgalmas életét. Az anime hozza az amit a első évad, igaz kicsit változott a stílus, de még mindig ugyan olyan jó. OST még mindig jó OP még mindig ugyan olyan pörgős, ED nem rossz.
    Igaz, én mást fajta folytatást vártam lentebb spoiler alatt le is írom. Örülnék egy harmadik évadnak, de mivel már nem indult hanem Servinc X Service indult elégé aggódok, hogy fog e még jönni.
    7,5/10

    SPOILER

    Itt természeten a két kapcsolatra gondoltam igaz haladt a történet, de elég lassan. Remélem egy következő évaddal már kezd befejezett lenni a szál.

    Ro-Kyu-Bu!+OVA
    Loli fanservice, minden formábban , igaz még az elején finomkodtak, de már a vége felé egész fanservice kap az ember, főleg az OVA-ba és gondolom a második évadba még jobb. A fő téma nem hatott meg, egy animét fogadok el kosárlabdába és az nem ez. Igaz, szerintem aki még annyira nem is szereti a loli-t még az is élvezné, mert jól össze van rakva, kellemes hangulata van és az OST is egészen jó, OP nem jött be, ED egy fokkal jobb. Szerintem érdemes, megnézni
    7/10

    Rescue Me! – OVA
    Jöhet a folytatás fanservice jó, hárem jó és nem volt felesleges időhúzás benne. Remélem egyszer kap sorozatot.
    6,5/10

Új hozzászólás Aktív témák