Új hozzászólás Aktív témák

  • L3zl13

    nagyúr

    válasz Overmind #1798 üzenetére

    Mi az, hogy nem ajánlotta senki. A #1762-ben írtam. Igaz nem részleteztem.

    A One Piece nem véletlenül a Jump (talán a legnépszerűbb fiúknak szóló mangakiadvány Japánban) egyik húzó sorozata.
    Szerintem pariban van olyanokkal mint a Naruto, a Bleach, a Rurouni Kenshin vagy a HxH.

    Luffy meg tényleg full idióta. :DDD

    Én manga változatban tovább jutottam, mint a animében. Animében csak valahol a Grand Line-ra érkezés elejéig láttam még az RTL2-n németül.
    Mangában meg az égi sziget eseményei után nem sokkal fejeztem be, nyersanyag híján. :DDD

    Ekkor kicsit már zavart, hogy Luffy képességeiben mennyire nincs sehol az ellenfelekhez képest. Miközben a társai egyre erőssebbek lesznek (Zorro újabb technikákat sajátít el, Nami megtanulja használni a botját...) Luffynak meg mákja van... :F
    Persze ez egy szinten poén, de ugyanakkor a shounen sorozatoknak általában fontos része a fejlődés. (DBZ-ben Shongoku egyre hatalmasabb mestereknél tanul, Naruto először a ninja iskolában tanul, majd Kakashitól, utánna meg a Pervert Sennin-től :DDD, Kenshin is visszament a mesteréhez, hogy elsajátítson egy újabb technikát, Urameshi először csak megtanulja a Reigunt, utánna kiképzést kap az öreglánytól, a végén pedig a démonvilágban edz, HxH-ban Gon és Killua megtanulják a Nen használatát a toronyban, utánna később a Greed Islanden tovább tanítja őket Biscuit.)
    Szóval az elején még viccesek Luffy idióta technikái, de főleg az Égi Szigeten történt csata után nem értem, meddig lehet még ezt továbbvinni, és fenntartani az érdeklődést.
    Kíváncsi vagyok változtatnak-e valamit ezen, vagy ugyanúgy folytatják mint eddig.

    [Szerkesztve]

    Aki hülye, haljon meg!

Új hozzászólás Aktív témák