Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Overmind
aktív tag
Az csak egy dolog, hogy felsorolásba tetted, úgy értettem, hogy senki nem zengett róla ódákat.
Ha kíváncsi vagy nézd tovább az animét!
Szerintem egyébként félreértesz dolgokat, mert Luffy amikor harcol nem hülye. Ésszel csinálja a dolgokat, mégha idiótának is tűnik (merthogy amúgy az ). Az ''Égi szigeten'' is ésszel győzi le Edent (vagy hogy hívták). Szerintem nagyon jó húzásai vannak, és mindig Zorro előtt jár egy-két lépéssel.
A mák meg megint olyan dolog, hogy jó kapusnak van szerencséje. Sokszor, amikor nyomja, hogy ''Huhh, azt hittem végem.'' poénos meg minden, de egyáltalán nem kell félteni. Sanji és a többiek a közelébe sem érnek Luffynak, sőt az Enies Lobbyra érkezéskor már Zorro sincs vele egy szinten. Új technikákat fog kitalálni, sőt... még csak most kezd belejönni... Nagyon durván nyomja már a 270. rész körül.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- FIFA 23
- Milyen program, ami...?
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ukrajnai háború
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 91%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - ÚJ drón, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest