Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hellfrost
csendes tag
Elég sok AMV került itt elő, aki szereti őket olvassa el a föntebb található #1703-mas hsz emet, hátha nem ismeri
-
EchoNorbi
tag
válasz Hellfrost #2154 üzenetére
Sztem baromi jól megvan csinálva. Az 1703-as hszben lévő oldal meg nem jön be.
Láttam írtál nagy találati arányokat azt hiszem meg tudnék adni olyan feltételeket, hogy igen megcsappanjon. Persze főleg zenében. Most is Burzumot hallgatok.
[Szerkesztve]Nyugtával dicsérd a papot.
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
Sir Pocok
őstag
[link]
Akik szeretnének nosztalgiázni azoknak eme oldal erősen ajánlott.
Az összes régi rajzfilmből anime-ből van fent részlet.
Rádöbbentem öregszek.....Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
VoDaFoNe
aktív tag
Na tessék... újdonsült művem [link]
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz EchoNorbi #2169 üzenetére
bevallom a titkomat... legelső rajzomat ( mariko ) úgy csináltam, fogtam a füzetet a ceruzát , leültem a gép elé, kiválasztottam azt a képet és lemásoltam a monitorról. aztán így már meg tudtam rajzolni a szemeket. aztán még rajzolgattam monitrorról de direkt gyakoroltam külön is. mostmár csak keresek egy képet de mostmár azt se csinálom csak rajzolom... az előbbi rajzom fullból fejbők jött.. ennyi a trükkje
Caesarion: ennyire tetszik Nana?
[Szerkesztve]Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Caesarion
aktív tag
válasz EchoNorbi #2171 üzenetére
fenét épp most ajánlom fel neki a how-to-draw-manga könyvtáram
-> voda.: jam, tetszik Nana is, de maga a rajzolás ahogy megoldottad tetszik. amugy nöi karatkerek közül akik tetszenek... nos, nincs benne a top5-ben
a studio meg pénzes szóval... amugy ez az: [link]
[Szerkesztve]Te is fiam, Bluetooth ?!
-
VoDaFoNe
aktív tag
csintam még egyet Integra és bátyám kedvéért [link]
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Chandler
senior tag
hmm a barataimnak beakarom mutatni az anime mufajt de van aki kozuluk egy picit ''lekezeloen'' nez az animekre
szerintetek mit kene Nekik megmutatnom? -
Caesarion
aktív tag
válasz Chandler #2179 üzenetére
Full Metal Panic - modern kori, robotbaülös, verekedös, napközben suliban bénázós, fetrengve nevetös.
Full Metal Alchemist / Naruto - koraújkori helyszínek ( erdők, mezők, barlangok, paloták, falvak), jellemfejlödös, varázsolgatós de főleg harcolós, izgalmas.
School Rumble - középsulis szerelmi háromszöges, nincs varázslás, félreértések kavalkádja, megaLOL kategoriás, érzelemdús.
Mabuharo - 1sráchoz 3''szerelmes'' lány, leselkedős, mókás szitus, varázsolgatós.
Elfen Lied / Hellsing - vérben tocsogó, tunkolós, mégis izgalmas és nem jaj-nem-nézek-oda kategoriás.
Death Note - elgondolkodtato de nem elvont, halálalldúsított, de nem véres, klassz.
FCLC - ... na ezt csak akkor ha agyatlan zombiként akarod hazavágni öket.
jah s ha: ''... jó, jó, de melyik részeket...?...'' akkor arra meg ott a youtube.com
-=szerintem=-
-elgép.jav.-
[Szerkesztve]Te is fiam, Bluetooth ?!
-
Chandler
senior tag
-
Chandler
senior tag
asszem vki itt ajanlotta hogy ha tetszett a Cowboy Bebop akkor nezzuk meg a Firefly filmsorozatot...
valaki irna rola bovebben? -
zsiga667
addikt
válasz Chandler #2179 üzenetére
Bebop, Kenshin OVA, Hellsing, FMP, ezek viszonylag közel állnak az amerikai (és európai) ízlésvilághoz, és jók is a műfajukban. Ha film kéne akkor talán valami Ghibli, GitS, VH:D Bloodlust, esetleg ha nagyon elvetemültek akkor Akira. De van még ezer jó film és sorozat, ha esetleg tudnál mesélni a leendő áldozatok ízléséről az sokat segítene.
[Szerkesztve] -
Caesarion
aktív tag
Hunter X hunter-nek ott van vége h Gon s Killua gyöztek Green Islandon s odarepültek a ''horgász''hoz? vagy van/lesz még vmi ova csak én nem talátam...?
Te is fiam, Bluetooth ?!
-
Agostino
addikt
válasz EchoNorbi #2189 üzenetére
Üdv.
Berserkkel kicsit várjunk még szerintem. Ami most van felirat az katasztrófa tényleg csak arra jó, hogy az ember életkedve is elmenjen. Lassan ki fog jönni egy rendes minőségű felirat meg video MKVba csomizva meg minden. SC viszont tényleg jó, van hozzá rendes felirat is.
[Szerkesztve]hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Caesarion
aktív tag
... nekem a full metal panic volt... aztán nem volt megállás
Te is fiam, Bluetooth ?!
-
#PeTeY#
aktív tag
Na, hogy visszatérjünk ahhoz a témához, hogy ismerősöknek milyen anime-t tolnánk be a műfajjal való megismertetés céljából.
Tegnap éjjel msn-ezgettem egy barátommal és feljött az a téma, hogy ki milyen filmet néz (mind a ketten szeretjük a spanyol thrillereket, ez volt a kiindulási alap) és mondtam, hogy most fejeztem be a Girls Bravo-t, és még megnézek 1-2 Jigoku Shoujo részt lefekvés előtt.
Persze egy szót sem értett, abból amit mondok, így elmagyaráztam neki, hogy mi fán terem az anime. Kiderült, hogy ő eddig csak a Chihiro szellemország-bant látta és érdekelné más is. Felsorololtam neki pár sorozatot, aztán közös megállapodásal úgy döntöttünk, hogy a Berserk-kel fogja kezdeni.
Ma reggel jön az sms, hogy egész éjjel Berserket nézett, és nem bírja abbahagyni mert nagyon bejön neki. Kiváncsi vagyok milyen lesz a reakciója a sorozat végén. Ha olyan amilyet várok, akkor a következő az Elfen Lied lesz. -
Ry0K3N
senior tag
válasz #PeTeY# #2195 üzenetére
Elfen Lied, jóóóóóóaz én is azzal kezdtem Bár úgy hogy nem tudtam mi az csak elkezdtem megnézni.
Sztem ne mondj neki sokat róla csak az hogy jó, majd írd meg a reakcióját
Berserk személy szerint nem tetszett. A mangája ezerszer jobb.
[Szerkesztve]"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest