Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reno7
senior tag
üdv
ezen a képen [link] szereplő csaj melyik anmeból/mangából való?vagy csak úgy simán rajz?
előre is köszMy SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
ArchElf
addikt
válasz Chandler #2601 üzenetére
jwpce-ben ezt sikerült összehoznom:
rei-atsu
霊(rei) - spirit, soul
圧(atsu) - pressure, push, overwhelm, oppress, dominate
:mod:
Ja, és Google 24700 találat
Bleach WIKI japánul - > babelfish-el:
Spirit pressure (the れ it is and is thick) - [ basic terminology ] the spiritual pressure which the spirit body gives out. About the person whose spirit power is high because also the spirit pressure which is given out becomes strong, also it is possible to measure the height of spirit power of the partner by spirit pressure, but there is a wave of strength always depending upon the condition of the spirit body which is occurrence source. And, from the spirit body which does not have the spirit power above uniformity as for spirit pressure it seems that is not given out. Furthermore, as spirit pressure is not the mere overpowering impression and the like, it is had substantial pressure, if it is shot with point centralization, it has fit destructive power. Large emptiness it shoots, ''emptiness flashing'' and skill ''month fang heaven opposition'' of one protection 斬 soul sword 斬 month and so on actualizes preponderant destructive power making use of the spirit pressure of high density.
AE
[Szerkesztve]Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
Agostino
addikt
Üdv.
Nem tudja vki, hogy honnan szerezhetnék School Rumble rawokat, esetleg MKVt softsubbal, olyat, ami nem h264, meg wmv kiterjesztéssel dolgozik? Gőzön 1-4 van csak fent WF-KAA kombóval ami nagyon jó, de tovább asszem nem csinálták.hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
válasz zsiga667 #2607 üzenetére
Üdv.
Gondoltam rá, utána is néztem a dolognak, de nem találtam egy olyan helyet ami angol, minden benne van egy csomiban, nem kell külön levadászni a nyelvi készletet stb.. Ha meg tudnál dobni egy közvetlen eléréssel azt megköszönnén. Beállítást találtam az AOIn, azzal nem lesz gond talán.hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
zsiga667
addikt
válasz Agostino #2608 üzenetére
Én nem használom, nem értek hozzá, de azon a bizonyos másik oldalon a Help board valamelyik topicjában biztos találsz valakit aki igen.
Egyébként mivel keresni mindenképp csak japánul tudsz benne ezért szerintem nem feltétlenül fontos az angol fordítás hozzá, a search ablakot gondolom anélkül is meg lehet találni. -
Agostino
addikt
-
Chandler
senior tag
Ran'Tao-nak van vmi köze ahoz a bounto nőhöz akiből a bittok lettek?
csak mert ugyanúgy néz ki de teljesen -
Chandler
senior tag
tudtátok hogy a Narutonak ( a szereplőnek) a hangja egy nőé?
-
Gergello
addikt
Ergo Proxy és Black Lagoon után belekezdtem a Grantz-ba. Ezt látta már valaki? Elég véresnek tűnik, de nem találtam jobbat Gits 2 sorozatát is meg szerteném majd nézni...
-
Caesarion
aktív tag
válasz Gergello #2618 üzenetére
akcio és fegyver van benne elég, de közel sem esik Elfen Lied kategoriába, sem Hunter D-be.
kezdödik azzal hogy egy haláleset után meglepödve, de felkelnek egy szobában, ahol semmi sincs, kivéve egy Gömb. ö Gantz. a szobában lévőket bizonyos játékszabályi keretek között pedig mindig elteleportálja egy küldetésre... ahonnan valaki visszatér, valaki nem.
ha többet mondanék az már spoiler volna. amugy készits be üditöt is, egybe letolható jópofa sorozat.Te is fiam, Bluetooth ?!
-
Gergello
addikt
válasz Caesarion #2620 üzenetére
Eddig tök jó. Megnéztem egyhuzamban az első 13 részt, de utánna jött a fekete leves. GŐZ-ről szereztem be és sajnos a 14 résztől kedzve a a képminőség nagyon visszaesett. Neked is így van meg ? Most próbálok keresni valami alternatív, ingyenes forrást. Torrentről 4 hétig jönne
-
cor
őstag
nemreg kezdtem a Samurai Champloo-t
ettol mit varhatok majd,jo valasztas?
Chrno Crusade...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
Gergello
addikt
Végeztem a Gantz-zal , érdekes az alapötlet. Mindenképp ajánlom, a GONZO kitett magáért. A vége nem tetszett annyira, de ez mondjuk el is tér a magától. Az sokkal hoszabb állítólag büntet, bele is kezdek
[Szerkesztve] -
cor
őstag
a Samurai Champloo mit jelent,mar csak kb a 1/4e van hatra de mar nagyon boki a csorom h mit jelenthet
ezzel a hiphops zenei temakkal azert kicsit csavar a korszakon hangulatilag,de sztem jopofa...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
csomora
újonc
Hali! Azt szeretném megkérdezni hogy vki nem tud e olyan oldalt ajánlani ahonnan animéket(filmeket és sorozatokat is) le lehetne tölteni? Ha nem akarjátok kiírni akkor küldjétek el lécci az email címemre: agnescsomor@freemail.hu
Nagyon megköszönném ha vki tudna ilyen oldalt ajánlaniNe hagyd magad, ha belédkötnek!
-
bandiras2
senior tag
válasz csomora #2632 üzenetére
[link]
Ezt az oldalt elolvasod végig. Szöle és Sousoke azóta se szóltak hozzá. Kiemelten ajánlom figyelmedbe a #2459 hszem végét. A következő oldal elejét is ajánlanám pár hozászólás elolvasása erejéig...A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
zsiga667
addikt
Mért kell így leugatni szegényt?
-
bandiras2
senior tag
válasz zsiga667 #2636 üzenetére
jóvanna.
Oké mazsolák!
A legegyszerűbb módszer:
[link]
utorrent kliens letölt. eccerű, fullmagyar
Keresés: googleba beadagolod neki az óhajtott anime címét, és mögé azt hogy torrent, dobálja a találatokat, torrent file letölt futtat, vár örül.
Ha aktívabbak lesznek az újoncok, akkor esetleg...A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Hát befejeztem a Gits2nd gig sorozatot, és csak jót tudok mondani róla.
Néhol kissé vontatott, de jó! A graf nagyon jó, a story csavaros, látni kell.
Ma asszem nekiállok az AIR-nek.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
cor
őstag
befejeztem a Chrno Crusade-t
hát nemtom,se nem igazan vicces,se nem igazan (demon)veres...vmelyik iranyba jobban elvihettek volna...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
Gergello
addikt
Samurai Champloot nézem most, csak ajánlani tudom mindenkinek. Introját nagyon eltalálták [link]
-
Caesarion
aktív tag
én most végeztem a Hikaru no Go-val, wow , ugyanúgy élveztem, sőt néhol jobban mint egy yuyu hakusot vagy dragonballt! rettenet jó sorozat, kerek, izgalmas: látnotok kell! [link] egyszer el is érzékenyültem, pedig fene se tudja már mikor volt utoljára érzelem miatt könnyes a szemem
Te is fiam, Bluetooth ?!
-
Dilikutya
félisten
Anime csatorna indul Magyarországon: [link]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
bandiras2
senior tag
válasz Dilikutya #2646 üzenetére
Nem indul, csak új nevet vesz fel.
''láthatóak lesznek majd a csatornán, úgymint Bleach, Death Note, Honey & Clover és Fullmetal Alchemist. ''
FMA az jó 5let, de a gravitationt kigyomlálhatták volna. A Death Note-ra meg kiváncsi vagyok.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
cor
őstag
Peace Maker Kurogane ez milyen? van olyan jo mint a Samurai Champloo?
...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
cor
őstag
válasz Gergello #2649 üzenetére
aha,szal rosszul nem jarok vele ha megnezem?
megteccet ez a szamurajosdi,mondjuk regen is szerettem a nindzsas-kardozos dolgokat ( megneztem az utso hamutalat is,igaz nem anime )
szrk:
mi a különbseg a seppuku ill a hara-kiri kozott?
(sztem nem is jol irtam )
[Szerkesztve]...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest