Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
Én 1397-et... ezzel együtt +1. Őőő... 2 hét híján másfél év alatt. Hozzászólásaim java része itt található. Durva...
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Archanon #16901 üzenetére
A sok szabadidődben sokat foglalkozol a péklapátoddal.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Nova96
őstag
válasz Máté94 #16902 üzenetére
Szerettem amikor nem a teljes szöveget értelmezed...velem mindig ez van... de nem hittem, hogy mással is szóval.
Jó főszereplővel.
Vágod? Itt egy ecchi-be nekem már az pozitívum, hogy ha nem egy félős kis...b*zi a főszereplő.Chuu kivégezve top első lett.. M. N. csak második innentől. És várom az OVA-t.
Ijk
Probléma? Shinsekai Yori-val kapcsolatba még mindig nem válaszoltál. 8. rész A bizonyos b*ziskodos rész..innentől nem írom körbe .. nem esett le vagy nem tudom.
Mennyire durva?[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
válasz Nova96 #16907 üzenetére
Ja nem fért bele a szerkesztésbe.
Szóval a két ecchi szerintem az ÁTLAG ecchi felett azért feljebb van azért írtam, hogy kellemeset csalódtam.
Nem a mesterművekhez hasonlítva. Nem tudom miért nem írtam, bocsi.
A wtf grafika nálam itt KARAKTER rajzolás...nem a mű rajzolással van bajom.
Ez mi nő, férfi transz? És van egy pár ilyen..aki fegyverekkel kereskedik vagy valami ilyesmi...érdekes...
Valahogy e körül a hype nekem nagyon gyanús....és ezt írtam le.
Medaka...talán később..úgy érzem ha jó is lesz az eleje nekem szenvedés lesz.. Pedig e körül is mekkora a hype... nem rég jött ki és máris itt a második évad. Persze a jobbaknál... 2-3 év..fuck the logic..A Chuunibyou Demo Koi ga Shitai!-t-ba mindenki bele kezdhet. Nem is tudom mihez hasonlítani..olyan mintha azt mondanám : "mindenből egy kicsit"..talán. Nekem nagyon tetszett, egy biztos nem sz*r szvsz.
-
Archanon
őstag
Volt egy ismerősöm (illetve jóanyám ismerőse), aki ha valami nem tetszett neki, karba tett kézzel, elégedetlenkedő arckifejezéssel ezt hajtogatta: "Súlyos... súlyos..." - már csak a facepalm hiányzott mellőle.
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Ijk
nagyúr
válasz Archanon #16913 üzenetére
Az a baj hogy 16 évesen felnőtt akar lenni, és nem az ő korosztályának szánt műveket néz.
Egy szint felett nekem sincs gyomrom a buziskodáshoz (pl. Túl a barátságon nekem már kicsit sok volt), de el tudom fogadni kifejezőeszközként egy határig. UTW-s kommentek közt is olvastam hogy valaki csak ezért dobta a sorozatot, hát gratulálok. Egyébként ebben a történetben nagyon is fontos szerepe van ennek, csak nem akarok spoilerezni. Majd ha lefut, akkor úgyis írok egy összegzést.
SAO-ról is akarok, csak hozzá kellene fogni összeszedni a gondolataimat./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Máté94
addikt
Nova-nak a tisztánlátásért:
Ez egy elszigetelt közösség, egy olyan jövőben, ahol már nincs internet, nincsenek könyvek, és nincsenek más városok, más közösségek, akikkel össze lehet járni. A felnőttek se adnak útmutatást, ők csak az erőik kezelésére oktatnak, más felvilágosítást nem adnak a gyerekeknek. Ebben a részben már kifejlődött bennük a szexualitás. És mivel nem tudják, mi a helyes, inkább a legjobb barátaikkal próbálgatják ki a vágyaikat. Mert a tinédzserek milyenek? Nem mernek a másik nemhez közelíteni, félnek tőlük. És ott vannak a barátok, akikkel mindent megosztanak, nem szégyenlik magukat előttük. Itt is ez történt. Nem volt útmutatás, hogy helytelen lenne amit csinálnak, és a könnyebbik utat választották, a legjobbak barátaikkal álltak párba. Vagyis egynemű párok keletkeztek. De ez csak az első szexuális próbálkozás részükről, semmi komolyabb nem történik, és ahogy idősebbek lesznek, már mernek majd nyitni az ellenkező nem irányába is.
-
törölt tag
Vége. Valahogy hiszek benne hogy a shounenek még sok évig fognak szórakoztatni. Pezseg a vérem az ilyen brutál izgalmas harcoknál, tele van érzelmekkel, energiával, és érdekességgel ez a sorozat. Tényleg besz@rás volt, Kirito talán nem akkora arc mint Naruto de megfelelő főhős, Asuna tsundere de jól állt neki. Nem volt olyan karakter amelyik idegesített volna (kivéve talán a nyafogós gyerek a végén xd). Az első fele jobb volt, aztán a második... kicsit visszavett a színvonalból, kevesebb volt benne már a kockázat ugye, valszeg ezért nem volt olyan izgis már. De akkor is a végére büszke vagyok az utolsó rész eleje is nagyon beteg lett, a "végső harc" úúú :3 Ezt nézni kell, nem véletlenül hype-olt csak annyit mondok.
10/10UI: Talán nagyobb hatással volt rám a sorozat mint más nézőkre, mert ezeket én is átéltem kb. Mikor a WoW világában éltem 2 évig, a valóság nem érdekelt. A helyükbe tudtam képzelni magam!
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz #59620352 #16920 üzenetére
A Sword Art Online seinen. Gondoltam, csak szólok.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz bozont #16923 üzenetére
Ezt nem akartam ragozni.
Kirito <3
Matsuoka Yoshitsugu ->
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
-
Archanon
őstag
Fate/Zero... eddig bírtam várni. Első hosszú epizód letudva... EPIC!! Asszem most egy ideig nem alszom...
-
Archanon
őstag
Most. A nyár óta elég durván lecsökkentek a szabad óráim, az ősz rátett még egy lapáttal, jelenleg viszont téli szünet és... se suli, se meló, csak csupa élvezet.
Eddig nagyon jól indít a Zero nálam. Hiperepic. Tényleg nem alszom...
-
Nova96
őstag
válasz Totheground #16925 üzenetére
Da!
SPOILER
Ez a húg téma elrontotta szvsz.
Össze jön a suna-val és...erre a húgával baszakodik...
Simán lehetett volna jobb is...De még bőven a nagyon jó kategória.Vége
Archanon
Néha előfordul az ilyen. Mármint nem alvás. Velem az előző két este volt ilyen. Chuu és SAO miatt...Black Lagoon miatt lehet ma is lesz.Más:
Aki látta a Chuu-t és a Hyouka-t nem tudna segíteni? Csak egy kérdés..jól gondolom a Hyouka jobb mint a Chuu?
Amivel csak egy gond felirat hiány...de talán majd most újra rendesen fog jönni.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Tirexi
addikt
Emberek... Fairy Tail... Utolértem a sorozatot. 162. rész megnézve.
Baromi jó volt az összes rész!!!
Legszívesebben újra nézném mind.Pár kérdésem lenne:
1) Mikor jön következő része? (hetente?)
2) Érdemes addig elkezdenem a Naruto-t a legelejéről? Van olyan jó mint a FT?
3) Tud valaki hasonlóan vicces animét mint a FT? Az mind1 hogy ecchi vagy sima a lényeg, hogy vicces legyen mert Natsu-ék amit néha levágtak Happy-val az kész volt. XD Na meg Lucy hát na... -
titán
válasz Tirexi #16932 üzenetére
1, Hentente van új rész, szombatonként (magyar idő szerint hajnalban jön ki), a következő résznek elméletileg ma kellett volna jönnie de lehet, hogy csak a jövő héten lesz. Nézd meg az OVA-kat is, jelenleg csak háromhoz van magyar felirat tudtommal.
2; Én szeretem a Narutot-t is, kicsit komolyabb harcok vannak benne de van sok vicces rész is, főleg a fillerek.
3; Elég vicces a Arakawa Under the Bridge, Binbougami ga!, DNA², Hen Zemi, Ichiban Ushiro no Daimaou, Kämpfer, Kyousougiga, Mayo Chiki!, Nazo no Kanojo X, Softenni, To Love Ru, Yondemasu yo Azazel-san.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Archanon
őstag
válasz Tirexi #16932 üzenetére
1) Megválaszolva
2) Van-e olyan jó? A tündérek úgy ötször pörgősebben tolják, de éppannyira monoton az egész harcrendszer. Úgy az első 80 rész ütött, de azóta csak ismétlődnek a szituációk, igazán alakulhatna már valami a főcselekményben is... Hozzátenném, hogy a Naruto ugyanígy kezdte... első évad lehet, hogy kínszenvedés lesz a Fairy Tail pörgősségéhez képest, ám a Shippuuden (Naruto második széria) egyelőre körökkel ráver az egész sorozatra - bár igaz, kevesebb a poén is, sokkal komolyabb hangvételű az egész.
3) Kaptál párat... de ha igazán vicceset akarsz, akkor Great Teacher Onizuka, Seto no Hanayome, Mitsudomoe, Excel Saga... pl. Nálam ők az istencsászárok jelenleg a kifejezetten vígjátékok terén.Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Tirexi
addikt
THX all a helpet!
Éjjel menni fog a gép. -
Archanon
őstag
Azt a leborult szivarvégit... hát de örülök annak, hogy nem a vetítési időpontokban néztem a Zero-t. Ilyen brutális cliffhangert az első évad végére benyomni.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Darth_Revan #16942 üzenetére
Mai napig nem örülök hogy ez ilyen kevés részes lett.
Fate/Zero-val szemezek, látom van két évad is. Csak az a gondom hogy az előzményeket nem szeretem, ez meg ugye a Stay Night előtt játszódik. Dilemma...
Live-Die-Respawn
-
Archanon
őstag
Tojd le, hogy előzmény. Nagyon sok mindenre magyarázatot kapsz eleve, és ötször epicebb a Stay Night-nál... O_o No meg nincs idióta főhős, ami szintén +1 a Zero javára.
-
Archanon
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest