Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ownFate-el az a helyzet hogy tatarozza a szobáját, meg pókokkal harcol, és a mangát is fordítja (lassan... xd)
Én meg megnéztem az
Árnybíró the movie-tMarha király volt (de láttam már jobbat) , tényleg méltán híres a mangája, tessék megnézni, egy részt dolgoz fel belőle, amolyan mátrixos kék-piros tablettát választod beütése is van a végén, elején meg a diktátorkodás szépségei Meg a TETT fontossága, és nem a csodára kell várni tanulság ugye! főszereplő tetszett, a csajszi szép, a denevér meg hát... nem rossz xd Zenék mis jók.
9/10(mostanság csak a Narutot nézem meg a Bakumannal haladgatok, emg Tengen Toppa Guren Lagannba kezdünk bele, hát kibaxott ó! De főleg a testépítés és a tanulás van most szemem előtt, az animékből egy hangyányit visszavettem azért)
[ Szerkesztve ]
-
bandiras2
senior tag
[Hagure yuusha no estetica]
Semmi extra, jóféle poénok, elég jól megindított alapsztorival, PARASZT főhős, borderline hentai.
Mint a [Bastard], csak szebb grafikával.
Nem kell tőle világmegváltást várni, a sztori is több sebből vérzik, de ha szemet hunyunk a hibái felett, jól fogunk szórakozni. Egy megnézést mindenképpen megér.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Nova96
őstag
Ennyi AA fórumra eddig csak felnéztem most már messzire kerülöm ennyi hülye ember ott.
Magyarázol és sz*rik rá. Vagy okoskodik és sz*rt se tud róla....de leszólja. Csöppet felhúztak a SAO topicba írt hülyeségeikkel. Igaz nem csak ott.
Milyen szerencse, hogy ez itt egy rendes értelmes fórum. És milyen jó, hogy nem jönnek át ide onnan.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Crystalheart #15511 üzenetére
Én is fennt vagyok ott, de eddig néma követő voltam
Live-Die-Respawn
-
Nova96
őstag
válasz Crystalheart #15511 üzenetére
Még mindig, mert épp vitázok egy felettébb
értelmesérdekes emberel.
De lehet inkább rá hagyom.orichalcos is fent van.
-
Nova96
őstag
válasz Pttypang #15514 üzenetére
Elég az utolsó 4-5 oldalt, de két fórum van.
Szerintem erősen fárasztóak főleg a 10-12 év között lévők akik olyanokat írnak...raid legyen és legyen már akcióóóó....
Erre jön egy szép helyesírással tudó ember és leoltja öt. És újra kezdődik.Szerintem ne olvasd el, ha már fárasztod magad told le újra a School Days-t.
Mielőtt kapnám, hogy nekem sem jó a helyesírásom...egyrészt tudom, de figyelek oda és olyan batár hibákat nem ejtek szerintem muszály és társai. Amitől még én is a falnak megyek.
Tirexi
Szörnyű, C, Guilty Crown esetleg egy ütősebb ecchi Seikon no Qwaser igaz 2. évadhoz nincs felirat. Esetleg Toradora/Ano Hi Mita Hana .. ez a kettő mind jó igaz nekem a Ano Hi jobban tetszett.[ Szerkesztve ]
-
-
Archanon
őstag
válasz Tirexi #15520 üzenetére
KnJ... Nova, rövidítsél még neki, kérlek. (Bár lehet, hogy tudja miről van szó, deeee nem biztos. ) Tehát, Kodomo no Jikan - nem tudom megvolt-e már, de ez egy olyan sorozat, amit szerintem senkinek nem érdemes kihagynia, tehát mindenképpen tégy vele egy próbát. Komoly mű, sok komolytalan poénnal. A kicsit tabu témától meg nem kell megijedni, csak 'japánok'.
#Crytec210: +1.
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Nova96
őstag
válasz Pttypang #15522 üzenetére
De fárasztana hidd el.
Közbe kaptam ott két felettébb kultúrát pm-et amin én csak röhögők mert olyan értelmesek, hogy csak úgy jön belőle át a káromkodok mert nem tudok érvelni hangnem.
Nem mind1 remélem le lehet tiltani a pm-et....mert a tervezett listám csak ott van.Erre majdnem kaptam egy banánt AA-n. Mert kötekedek....Jól van na KnJ-t beírja google kidobja szerintem. De tény így jobb... csak sietem + megszokás.
F34R
Legjobb.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Nova96 #15524 üzenetére
Nem fárasztana, hidd el.
Épp eleget irceztem ahhoz, hogy már csuklóból lekezeljem az ilyesmit
Csak mivel beszólnék kb minden 2. "hozzáértőnek", elég hamar banán sorsra jutnék, mivel ott gondolom nem nézik, hogy ki a felelős, csak azt látják, hogy sorban alázom az embereketEverybody lies.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Fafner-Movie
Wow, a grafika mennyit fejlődött...
Jó kis lezárás volt, tetszett, tetszett...
Live-Die-Respawn
-
Nova96
őstag
Végre volt kis időm animézni és a FS/N a 11. résztől már nagyon jó, de két és fél gondom van:
-még mindig idegesítő a főszereplő....igaz már jobb egy kicsit
-Az a dolog, hogy előre kilehet számítani mi történik... én meglepetést szeretnék nem olyat amit simán én is ki tudok gondolni+ a jó grafika, de néha betolnak olyan szutykot, hogy csak nézzek.Szerk:
Ja és még van 5 rész érdekelek mit hoznak ki belőle.[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
válasz Nova96 #15532 üzenetére
Nekem annyira tetszett anno, hogy egyben lezúztam. Egyszerűen nem tudtam felállni előle... A vége meg letaglózott. Hiába, ha újranézném, akkor se adnék rá 8-nál kevesebb pontot (az én mércém szerint!), nagyon jó darab. Amúgy 9-et adtam rá első körben. Ha nem is nagy fordulatokkal teli a története, meg Shirou is csak fetreng, attól még nagyon epic cucc, én imádom. Mostanra meg már nagyon bezsongtam a Zero-ra is. O_o Itt lenne az ideje..
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Nova96
őstag
válasz Archanon #15533 üzenetére
Nálam 9+ között játszik , de ez a kis apró hülyeségek nem lennének.
egyben lezúztam
Én is lezúznám szívesen, de két sport+suli mellett hol van időm animézni.Szerk
9, 9,5, 9,8
De ha csak nem lesz valami extragigamega befejezés akkor 9-9.5 között gondolkodok majd.[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
válasz PR0JECTNR56 #15537 üzenetére
Valahogy így gondoltam én is...
Kevés sorozatra adok én 9-10 pontokat, de a következő nagyobb összefoglalómban biztos szerepelni fog jó pár ilyen. A múltkorihoz képest ez nagyon jó, akkor csupa rosszat/nem olyan jót néztem.
-
Archanon
őstag
válasz PR0JECTNR56 #15540 üzenetére
8 cím van, amivel végeztem, és még 3 van kb. félúton, szóval lesz mit írnom. De nem hiszem, hogy annyira belemegyek az elemezgetésbe bármelyiknél is, felére már "nem is emlékszem". No meg rászánni magamat a naaagyon sok írásra, áááh...
Mit nézz... Nodame Cantabile, ha még nem volt meg. Kötelező, garantált siker.
[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
Talán neki mehetnél a nyári szezonból lévőknek nekem nagy része tervezett. De ha nem tetszik egyik se az már gond.
A SAO-n kívül.Esetleg egy pár film igaz nem tudom mit láttál, de a Hoshi o Ou Kodomo, Howl no Ugoku Shiro nekem kedvenc. Lehet már láttad őket, ha igen bocsi csak nem tudom milyet keresel mit láttál és mit akarsz nézni.
De amit fentebb írtam SnQ(Seikon no Qwaser) is nagyon jó ecchi. Igaz én már b.r. hentai-nak nevezném. -
Archanon
őstag
Vegyük akkor úgy, hogy neked is címeztem. Nem tudom mennyit láttál belőle, de oké, klasszikus. Ettől függetlenül egy nagyon jó romantikus vígjáték, azok között, amiket eddig láttam a legjobbak közé sorolnám. Szerintem tégy vele még egy próbát, mellesleg nem olyan rossz a komolyzene. Mi több... [link]
-
F34R
nagyúr
Ezt erdekesnek latom , ha jol gondolom kb dragon ball z szintu az egesz :
Hokuto no Ken
-
Archanon
őstag
Őőő, annál talán valamivel "keményebb" kivitelezésben, bár nem tudok róla nyilatkozni, egyiket se láttam. Gondolom annyi a közös, hogy mindkettőben verekednek... vagy mi. Hokuto no Ken alap sorozat, nálam is a listán van... mivel már annyi anime parodizálta ki, hogy muszáj megnéznem. No meg kíváncsi vagyok Kenshiro miféle erők birtokában van, hogy hüvelykujjal szétrobbantja az emberek fejét, meg visítozós hyoooaaaa - haaaatttatattatatatatatatatatata - haaaaaaaaaatttatatatatattatattattata hangok kíséretében ripityára rugdos egy tankot.
[ Szerkesztve ]
-
Crystalheart
őstag
Kicsit érdekes? Ultragigalol.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Crystalheart #15549 üzenetére
(valamiért a Yu-yu-hakusho jutott az eszembe. Hm tényleg egy rewatch érik abból is)
wtf? ph nagyúr lettem!!444négyÖT
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Óra topik
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- További aktív témák...
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP Deskjet 3760 multifunkciós nyomtató
- Független Huawei P30 Lite Dual Sim 128/4GB MAR-LX1A karcos munkástelefon
- 2TB APACER AS2280Q4 garanciával, számlával! Hűtőbordás! 0 óra, 0 GB! Írástűrés: 3350 TBW!!!
- Megkímélt független karcmentes iPhone SE 2 (2020) - 64GB - fekete színben
- Karcmentes Samsung Galaxy A41 kártyafüggetlen dual sim SM-A415F/DSN - 64/4GB - 2
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest