Új hozzászólás Aktív témák

  • legiaap

    nagyúr

    válasz Balinov #6877 üzenetére

    Hát itt ahol dolgozok van 4 magyar is. 2 már manager 2 olyan, mint én, Crew Member. A többiek vagy indiaiak, vagy a környékbeliek, vagy valamilyen kokinkínaiak. De normálisak. Segítenek. ja meg vagy egy Puttánás csávó, aki olasz és szakadok rajta olyanokat mond.
    Ma megtanultam:
    - felmosni, mert nem mindegy, hogy csinálod
    - ma delivery nap volt, azaz hoztak árut, amit szinte én pakoltam ki egyedül, mert többiek szortírozták a fagyasztó helységben. Ezért olyan, mintha leszakadna a hátam
    - megtanultam cheese burgert, big macet, sima burgert készíteni, nem egyszerű, de majd belejövök. Egy 5-öt kb. sikeresen el is k..tam.
    Amúgy meg azt hittem 8 órát fogok melózni, azt csak 6 lett belőle.
    A többiek mondták nekik első nap sokkal kevesebb volt, meg nem ilyen busy időszakban kezdtek, mint én. Sőt azt is mondták ez meg eléggé kicseszés volt, hogy az első napomon részt kellett vennem deliveryben. Mindegy, mert megcsináltam. A kezemben nyomtak egy papírt is, amin fele nem látszik a szar fénymásolás miatt, amit majd kikérdeznek tőlem. Nem elég, hogy angolul nem értem. Rámegy fél napom, hogy lefordítsam, még tanuljam is meg... :F
    Holnap meg fel kell hívnom 11:00-kor a managert mikor menjek legközelebb. Még nincs beosztásom, mivel próbás vagyok még.
    Kaját kaptam meló közben.
    És remélem legközelebb azért több órát adnak, mert kell a lóvé. A terhelést meg majd megszokom.
    Röviden ennyi.

    [ Szerkesztve ]

    How are U today? Just kidding...I don't care!

Új hozzászólás Aktív témák