Új hozzászólás Aktív témák

  • G.Zs.

    senior tag

    válasz MPowerPH #24415 üzenetére

    Azert ezt a bankok szedik a satorfajukat dolgot megnezem.
    Az EU-ban nincsenek akkora varosok, ahova ennyi munkahelyet at lehetne migralni, mint amennyi a City-ben meg a Canary Wharf-on van. Egyszeruen nincs annyi ember, szakember meg plane. Ezek a cegek nem gyarak, akik fogjak magukat, aztan egyik naprol a masikra elviszik a gyartast kinaba, mert ott olcsobb a kepzetlen szalagmunkas.
    Akkora hiany van magasan kepzett penzugy szakemberekbol es az oket kiszolgalo nagy tudasu es sok eves tapasztalattal rendelkezo fejlesztokbol Europaban, hogy ezt a koltoztetest lehetetlen lesz megoldani. Max egy-egy reszleget, ami EU-s befektetesekkel es hitelekkel foglalkozik at tudnak vinni a kontinensre, de ennyi. A bankok nagyban foggnek a Londonban elo munkaerotol es az itteni egyetemektol, es egy kis szazalek kivetelevel az emberek nagy resze nem fog innen elkoltozni.
    A nagy bankok folytatni fogjak az uzletet innen, es fizetni fognak azert, hogy szolgaltathassanak a EU-ban. Kicsit kisebb lesz a kasza, lesznek allasok amik ezert megszunnek, de eget rengeto valtozas rovid ido alatt biztosan nem lesz.

    [ Szerkesztve ]

    Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?

Új hozzászólás Aktív témák