Új hozzászólás Aktív témák

  • melon

    tag

    válasz tildy #11371 üzenetére

    Hat lehet, hogy nekem nincs szerencsem a threevel, de en nagyon elegedetlen vagyok a halozatuk minosegevel. Minden oke volt nagyjabol kb. iden aprilisig, azota viszont nagyon gyakori, hogy nem mukodik rendesen. Majusban volt egy het amikor szinte minden nap szinte hasznalhatatlanul lassu volt, naponta tobbszor is. Fogtam a speedtestet, es keszitettem par screenshotot, mielott megkapom, hogy "erdekes, nalunk tokeletes"
    Az a bizonyos majusi het: [link]

    Szinte minden masodik-harmadik napon ez fogad, ha jol mukodik, akkor hozza a 2-3 Mbps-t fel is es le is, valamint a ping is 100 ms alatti. De sajnos eleg sokszor van olyan, hogy szinte teljesen halott.

    Most pl. epp meg akartam nezni valamit a telefonon, es nagyon rossz volt. Kivancsisagbol megmertem mi a helyzet, nem akartam hinni a szememnek, ezert par perces idokozonkent ramertem tobbszor is, nem valtozott, ime: [link]

    Ami vicces, hogy a legkulonbozobb helyeken is elofordul, nem csak ott, ahol lakom, pl. gyakran hasznalhatatlan a belvarosban is, ahol dolgozom (W1)

    Egyszoval ha nem javul szamottevoen a helyzet jovore, akkor tuti, hogy eljovok toluk, es masnal kotok elofizetest, mert eddig szinte minden hetre jut valami igazan bosszanto elmeny. Ja es nem torrentezek, hanem email, foursquare, maps, bongeszes, appok, stb. Neha probalkozom voipvel is (Skype, Viber) de ha epp ilyen beszakadt allapotu a halozat, akkor inkabb meg se probalom. Ha eppen gyorsan es hibamentesen mukodik, szinte transzcendens sikerelmeny er, annyira rombolo hatasu szamomra a sok akadozos alkalom.

Új hozzászólás Aktív témák