Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    addikt

    válasz fery02 #34916 üzenetére

    Teljesen egyetértek, és mivel én közel nem vagyok olyan fanatikus acsi vadász, valószínűleg elengedem a race módhoz kapcsolódó acsikat, főleg azért amit írsz, hihetetlenül frusztrál!
    Már induláskor, hiába nyomod rendesen a gázt, úgy elhúznak a gépi játékosok hogy kell 1-2 kanyar mire az utolsót utoléred..A discance modnál nekem is megvan minden acsi amit az eddig megszerzett pályákon,kocsikkal meg lehetett, azok normális keretek között megszerezhetőek. Némelyik kocsival nehezebb, de nem frusztráló mennyiségű probálkozás után, általában közel nem fullos kocsikkal is sikerült, ezzel szemben a race mód fullos kocsikkal sem..
    A Traffic Racerrel viszont közeledek a full acsihoz, nemsokára megszerzem azt a kocsit amivel elérhetem a 220 mérföldes sebességhatárt, és az legnehezebb acsik is lehozhatóak.(a jelenlegi járgány maximuma 160 így az előzz le 100 kocsit egy verseny alatt 200 felett acsit nem tudom vele megcsinálni..)
    pénzben ezek nagyon durvák. A jelenlegi kocsim 32ezer volt, a kinézett járgány 200ezer,
    de lehet lejjebb adok mert van 150k-ért ami sebességben ugyanazt tudja, csak kevésbé jól írányítható..(egy jól sikerült verseny akár 5k is lehet, de az simán van 10perces run, egy átlagos verseny inkább 5-600 pénzt hoz csak..)
    Össz 24 acsi van, de jellemző hogy ebből kb. 14 kivételesen ritka kategóriát kapott.
    Kell rendesen küzdeni aki itt fullos acsi táblát akar fotózni!
    Ajánlom a játékot, mert bár nem mai darab, nem frusztráló, teljesen kiforott mind irányítás, mind játékmechanika terén. Szerintem ez volt mobilra az első ilyen típusú játék("végtelen pályán előzz ki minnél több kocsit"), viszont pénz duplázóval is nagyon grindelős!
    A legjobb kocsi 1 millió játékpénz. De azt már felesleges megvenni, hogy kalkuláltam, majd kiderül jól-e a 150k-s járgánnyal is megszerezhetek minden acsit..ha nem az szívás..mert akkor 150k minuszról farmolhatom a kövi járgányt.. sajnos végsebességet nem ír, csak arányokból számolom, mert 65-ös sebességpontja van a mostaninak, amit akarok annak az alapja 80 és fejleszthető 95ig. Ha a 160 a 65 akkor a 95 233 vagyis tudja a 220-at.
    Amugy google play játékosszinted hogy áll?
    2189 acsinál tartok! :D

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák