Új hozzászólás Aktív témák

  • fery02

    addikt

    Vertigo Racing...

    Itt tartok vele jelenleg:

    Ahogy a képen is látszik, egyetlen verseny megnyerése hiányzik csak és azzal lenne meg egyúttal minden acsi is.

    Mostanra már sajnos másként tekintek a játékra, mint eleinte.
    Eleinte szórakoztató volt, még a farmolások túlzott szükségessége ellenére is, de a Race mód gondoskodott arról, hogy ha netán meg fogom tudni valaha nyerni a legutolsó versenyt, sikítva töröljem majd a játékot a telefonról.
    Rengeteg szitkozódás és ideggörcs van némely Race mögött, túlzóan nehéz legtöbbjük és külön idegesítő, ahogy látjuk az ellenfeleket, hogy azok mennyire gyorsabban tudnak bevenni sok kanyart, mint mi.

    A fentebbi versenyt persze számtalanszor próbáltam már a napok különböző szakaszaiban, amikor úgy gondoltam, hogy valamennyire éppen zen állapotban leledzem és esélyesebb, hogy higgadtan játszva talán meg tudom nyerni.
    Pár próba után mindig feszülten és frusztráltan, csalódottan léptem ki a játékból.

    Nem szabadott volna ezt az egész Race doglot így ebben a formában beletenni a játékba. Nagyon hiányzik az pl, hogy a kanyarokba belemenve a fél-gáz kombón kívül valahogy máshogy is befolyásolhassuk, hogy milyen ívben akarunk beleérkezni, mert nagyon sokszor van az, hogy bármit is csinálunk, nem az ideális ívben érkezünk (szemben persze az ellenfelekkel, azok persze jól tudnak beleérkezni).
    Jó játékosnak tartom magam, de ez itt tényleg kemény.

    Amúgy a Distance móddal nincsen baj, persze ez eleve a játék fő játékmódja, szép is lenne, ha az is el lenne cseszve.
    De erre a Race játékmódra még bőven ráfért volna némi tesztelés.
    Vagy ha tesztelték is, minden teszter lehet epik játékos, akik nem tudnak hibázni és álmukból felébredve is lenyomják bármikor a jelenlegi hiányzó versenyemet.

    Elnézést, hogy ilyen hosszú lett a kifakadásom, de büszke vagyok magamra, hogy ez a közlendőm most így csúnya szavak nélkül sikerült. 🤗

Új hozzászólás Aktív témák