Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    Találtam egy nagyon jó ingyenes játékot (tudom f2p... 4.9 volt az értékelése amikor láttam, muszáj volt leszednem :DDD )

    Postknight 4.8 ★

    Előre leszögezem, hogy IAPnak nem sok értelme van a játékban, csak XP, gold, loot bónusz gyűrűket, farmolható nyersanyagokat és reklámnézés kiváltó gyűrűt lehet venni (reklámok nincsenek explicitként a játékban, csak néhány dologra lehet használni pl. küldetések frissitése). F2P-ként is tökéletesen lehet haladni a játékban. Max IAP: 7090 Ft, de mint mondtam, nem sok értelme van :)

    Egy telefonra optimalizált RPG. Oldalnézetes, a cél egyre nehezebb pályákon való végigjutás. A fejlődés 2 sikon történik: klasszikus skill point alapú (szintlépésnél) és van egy postknight rankrendszer, amit specifikus küldetésekkel lehet növelni, ha ebben a rendszerben szintet lépünk, akkor több aranyat és XP-t fogunk kapni a küldetések után.

    Eleinte elég egyszerű a játék mechanikája, aztán hirtelen elkezd nehezedni a játék, ahogy továbbjutunk az első városon. A lényeg, hogy a képességeket a szörnyekhez viszonyitva kell választani és időzitve használni. Én most 52-es szintű vagyok a negyedik városnál, itt már egy-egy elhalasztott vagy rosszul időzitett képesség halállal van jutalmazva :DDD

    A szörnyektől aranyat és lootot kapunk, mindkettő arra használatos, hogy kraftoljunk vagy fejlesszünk felszerelést, továbbá van bájital specifikus loot amellyel a bájitalunk minőségét tudjuk növelni (városonként különböző a loot és különböző mértékben fejlesztik a bájitalt, tehát nem lehet a leggyengébb pályán összefarmolni több 100-at és gyorsan fejleszteni a heal minőségét). Ezen felül a postknight és fő sztori küldetésekért kapunk egy ládát, ha sikeresek, ami ritka lootot és prémium fizetőeszközt tartalmaz a karakter szintjének megfelelően. A korábbi pályarészeken is lehet csinálni a postknight küldiket, amelyek pár másodpercet vesznek igénybe jobb felszereléssel, mégis jár érte a láda, érdemes farmolgatni :)

    Ezen felül vannak másodlagos küldetések (pl. ölj x szörnyet különböző fajtákból) amiket az iránymutató táblánál a legegyszerűbb megcsinálni (ott vannak farmolós küldetések, amelyek 5 sztori küldetésből tevődnek össze 1 hosszabb futamba). Ezekért is jár ugyanúgy a láda.

    Konklúzió: iszonyatosan élvezem ezt a játékot és nem érződik rajta, hogy free to play. A kinézete a játéknak is nagyon minőségi, a UI kimondottan tetszik. Nagyon ajánlom azoknak akiknek nincs sok idejük játszani telefonon, de mégis RPG élményben szeretnének részt venni. Nagyon jól összerakott játék ez, odafigyeltek, hogy egyszerű mobiljáték legyen, de mégis RPG.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák