Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    válasz Jumbozorz #33934 üzenetére

    Bőven van. Nekem kötelező telepítés minden telefonomon, nem játszok vele sokat, csak ha sorban állok vagy várok valamire, de még így sincs unlockolva minden.
    Ami jó benne, hogy nem olyan, mint a subway surfers, hogy egy idő után ugyanolyan nehézségi fokon lesz, hanem folyamatosan növekszik. Egyre több szörny, mind mennyiségben, mint fajtában, mind nehézségben, plusz egyre gyorsul a futási sebesség is.
    Annyi a fontos, hogy gyorsan lépj túl az első pár szinten, mert a játék szép lassan fokozatosan adja meg a több ellenfél fajtát.

    @Dilikutya: ez is egy vélemény, tiszteletben tartom :D Számomra inkább azon áll a dolog, hogy mennyire egybites egy játék. Subway surfers, temple run és társai engem nagyon nem tudnak lekötni, mert annyira síkegyszerű, de ez a játék amit linkeltem tényleg meglepően jó. Ez nem egydimenziós runner játék, a pálya folyamatosan alakul, egyszerre akár 5-6 sávra. Emellett felfelé és lefelé is kell figyelni melyik a legoptimálisabb útvonal, ami sokszor az ellenségektől is függ (van sima harcos, akinek lehet páncélja is, ami nehézségtől függő mennyi "ütés" kell neki hogy megdögöljön, van repülő szörny, akik minden irányba támadnak, varázsló aki harcosokat idéz vagy tűzgömböket csinál pályarésztől függően és nem lehet kinyírni egy ütéssel, nagy óriás aki kalapáccsal püföl és szintén nem lehet egy ütésre kinyírni). Komplexebb és nem lehet gondolkodás nélkül nyomni, mint a többi runnert. Mozgás is nagyon jól van megcsinálva a komplex pályaelemek között.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák