Új hozzászólás Aktív témák

  • Rigormortiis

    addikt

    válasz Dinasti #26313 üzenetére

    Ha nem gond, hogy fizetős, akkor mindenképpen ajánlanám a Shadowrun Returns-t. Imádtam minden percét, és szerencsére már tisztességesen ki is van pecccselve. Igazából srpg, vagy taktikai rpg, de nagyon jó a világ, amiben játszódik (Shadowrun) és szépen fut, valamint a kategóriájában nagyon szépnek és részletgazdagnak mondható.

    A másik szívem csücske a Banner Saga. A stílus hasonló, de az alapját az északi mondavilág képzi. Nagyon erős a hangulata, zene, vizualitás mind tripla a-s címeket idéz. Ha soknak tűnik az 1700 forintos ármatrica, akkor várj egy leárazásra, de ha úgy vesszük, hogy szögre ugyanaz, mint a pcs-konzolos verziók, akkor viszont nem sok, mert más platformokon többnyire drágább. Ha rászánod magad, mindenképp az elsővel kezd, mert nagyon fontos és jó a sztori és a karakterek.

    Mindkét játéknak jó az irányítása, és működnek offline is.

    Ha jrpg érdekel, akkor a Final Fantasyket ajánlom. A 3 és a 4 nagyon szépen fel vannak újítva, anno még dsen játszottam őket. De ott van a 7 és a 9 is, amiket én is megvennék, ha nem lennének ennyire piszkosul drágák. Ugyanez igaz a Dragon Quest 8-ra. A ps2 éra egyik ha nem a legjobb rpg címe, a kezedben. De ezeknél mindenképp várj leárazásra!

    Ingyenes vonalból nem igazán tudok ajánlani. Ezek a free to play cuccok ideálisak arra, hogy időt üss el velük, de én jobbszeretem a 'teljes' játékokat. Itt van pl a Kingdom Hearts Unchained. Nagyon megörültem, amikor kijött mobilokra, és egy hónapig nyüstöltem is, mert szórakoztató, jópofa és nagyon szép is. Viszont sok köze nincs KH sorozathoz. No, de ajánlani végülis ezt is ajánlhatom, mert ha nincsenek nagy elvárásaid, akkor időagyonvágásra ideális. Viszont neki kell net is.

    [ Szerkesztve ]

    Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

Új hozzászólás Aktív témák