Új hozzászólás Aktív témák

  • Rigormortiis

    addikt

    Végigment a KOTOR. Megosztok vele néhány gondolatot, hátha kedvet kaptok hozzá.

    Először is: Egy igazi klasszikust tarthatunk a kezünkben. Anno ezzel a játékkal indult el a modernkori rpgk fejlődése. Amit ma mass effectnek és dragon agenek ismerünk, ezek a kotor sikeressége miatt lettek olyanok, amilyennek szeretjük őket. Tehát ha valaki nem tudja hova tenni, ezekre a játékokra hasonlít leginkább.

    Többségében tisztességes portot kaptunk, bár belefutottam pár grafikai és irányításbeli bugba, de annyira nem para. Helyenként kifejezetten tetszetős tud lenni, de csodát ne várjunk egy tizenéves játéktól. A hangulat jeles. A sztorit sokan dícsérik, de csakbazért, mert nem találkoztak a második résszel (ami anno sajna nagyon bugosan jelent meg a kiadó f.szsága miatt). Viszont itt van egy olyan fordulat, amit kevés játékban/filmben láthattunk eddig. Nem spoilerezem el, akit érdekel olvasson utána de a játék kétharmadánál garantált agyleolvadás lesz.

    Az irányítást meglepően okosan oldották meg, nem vagyok oda a mobikos tapicskolásért, de itt elviselhető. Nettó 23-28-30 órával számolhatunk egy végigjárszásra függően 0ersze attól, mennyi mindent akarunk megcsinálni. New game + itt sajnos még nem volt, úgyhogy ne is várjuk.

    Szerintem a teljes árát is megéri, de én pl pár hete zsákoltam be egy akció keretében.

    Nagyon bízom benne, hogy a második részét (és az iosen nemrég debütált jade empiret) is elhozzák droidra!

    Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

Új hozzászólás Aktív témák