Új hozzászólás Aktív témák

  • #86973952

    törölt tag

    Korábban már beszéltünk a Marvel Future Fight -ról (action-RPG). Most némi tapasztalattal felvértezve megpróbálom röviden összefoglalni (nem sikerült...) a tapasztalataimat, illetve hogy miről is szól ez az egyébként egész komplex "kis" játék.

    Google Play letöltés.
    Fórum.

    Fejlesztő:
    A Netmarble gondozásában jelent meg a játék. Általában kifejezetten jó grafika, kevés vagy nulla bug, és stabil szerver/játékmenet jellemző rájuk. Sokat fejlesztenek, az utóbbi időben már nem csak a Távol-Keleti régióra.

    Alapok:
    Jelenleg 80, a Marvel világából jól ismert hero van a játékban, de mindig kerülnek be újak. Többségében 3 heroval kell egyszerre játszani, de néhány egyedi pályán korlátozva van 1 -re. Mindegyik különbözö képességekkel bír, ami szintelessel és fejlesztéssel tovább bővül. Ezen felül játékstílustól függően 4 kategóriába sorolja őket a játék: combat, blast, speed, universal.

    A herok, illetve a besorolásuktól függően különböző kombinálásokkal, különböző bónuszokat lehet szerezni a csapatnak. Pl. krit, hp...stb. A herokhoz tartozik továbbá kosztüm rendszer is, ami a külső megváltoztatása mellett szintén bónuszokat ad. 10% stat növelés mellé változó képességet, pl. ájulás bónusz.

    Külön fejlődik az accountod és az egyes herok is a feladatok, küldetések teljesítésével. Utóbbit un. chip -ekkel is lehet szintelni.

    Herok fejlesztése:

    A herok maximális szintje 60, maximum 6 csillagos értékre, és szintén ennyi piros csillaga, úgynevezett master fokozatra fejleszthető.

    - Sárga csillag
    Ezekhez különböző pályán vagy küldetések teljesítésével szerezhető un. biometrics, tehát hero kártyákkal lehet fejleszteni. Minden herora külön van.

    - Piros csillag
    Kövekkel fejleszthető, szintén küldetésekkel, pályák teljesítésével lehet beszerezni. A kő lehet piros, kék, zöld, lila, a fent említett blast, combat...stb. besorolás szerint.

    - Gear
    Maximum lvl. 20 -ra fejleszthető a vért, fegyver, sisak, páncél. Ez szintén külön bónuszokkal jár, ami szintenként fejlődik. Van továbbá egy + tárgy, ami szintén fejleszthető.

    - Tier 2, skillek
    Nem minden heronál áll rendelkezésre, a statot növeli, illetve ad a karakternek még egy 8. skillt. Ebből következik, hogy alapban 7 fejleszthető skillje van minden karakternek.

    - ISO-8
    Vannak a játékban más fajta kövek is, amik szintén szintelhetők, különböző extra bónuszokat adnak. Kitérés, támadás...stb.

    - Kártyák
    Egyes küldetések alkalmával kártyákat lehet szerezni, amiből egyszerre maximum 5 fajta használható, különböző állandó bónuszokat adnak, és szintén fejleszthetők.

    Labor:
    Itt is lehet plusz biometrics -hez, bónuszokhoz jutni, illetve van egy saját item shop is. Természetesen ezek is mind fejleszthetők.

    Különböző pályák:

    - Mission:

    . Más játékból is ismert story mód.
    . Special -ban 2 szakaszra osztott pályák vannak. Mindegyik szakaszba napi kétszer lehet bemenni.
    . Daily -ben 6 pálya -ben, szintén napi 2 alkalommal lehet harcolni.
    . Villain siege 3 boss pálya, mindegyik napi egyszer játszható.
    . World boss -ban meg nem jártam, mert minimum 3 db 6 csillagos hero kell.

    - Aréna:

    . Timeline -ban klasszikus módon más játékosok ellen harcolhatsz napi 10x.
    . CO-OP Play -ben két másik játékossal bosst lehet ölni. Mindenki maximum egy 40 feletti herot vihet. Minden ilyen heroval napi egyszer mehetsz.
    . Battleworld -ben napi 20x más játékosok ellen harcolhatsz 5 heroval. Ez nem mindig elérhető, de mindig meghatározzák, hogy milyen heroval mehetsz. Pl. csak blast, vagy csak női karakterekkel.
    . Alliance battle -ben a klánnak lehet pontokat gyűjteni napi egyszer. Szintén kategóriák szerint meghatározva.

    IAP:
    Van, viszont nem feltétlen fontos költeni. Az tény, hogy előnyökkel jár, de ellenkező esetben nem lenne értelme.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák