Új hozzászólás Aktív témák

  • csadi0011

    őstag

    Snowboard Party 2 érkezik dec 3-án. Elég jónak néz ki, és multiplayert is ígér.

    Tegnapra ígérték, meg is jött, csak nem voltam figyelmes:


    TruckSimulation 16
    (799,00 HUF)

    332 MB-ot töltött le.

    Google Play Games bejelentkezéssel kezd, de 3 profil-t lehet létrehozni. Létrehozunk egyet, majd elindul a játék.

    Elindul egy kis bevezető, beállítás a kezelésbe, és a tutorial. 3 irányítási mód van: Nyilak, csúszka, döntögetés. 3 kamera mód van: Külső, külső távoli, belső. Minden nézetben teljesen körül lehet nézni . Belső nézetben oldalsó tükrök helyett 2 gomb van, amivel hátra lehet lesegetni.

    Kapunk egy olcsó kamiont az elején és egy pótkocsit, amit fel kell csatlakoztatni, majd el kell szállítani a megadott helyre. Ha elindulunk a kamionnal, kapunk egy navigációt, ami mindig mutatja hogy az adott útszakaszon merre menjünk(körforgalomban borzasztó. az hülyén van megcsinálva). Amint beértünk a célba ledobjuk a szállítmányt(nem kell becentizni sehova, a jelzett körön belül kell állnunk és lecsatlakoztató gombot nyomni), és ezzel véget is ért a tutorial. Ez után alapíthatunk egy céget, aminek mi választjuk ki a helyét, és a nevét. Ott van a garázsunk, és onnan indíthatunk szállításokat.

    Van egy navigáció gomb. Azt megnyomva előjön a térkép. Ott két gombbal találkozunk még, az egyik a főmenübe visz, a másik vissza a kamionhoz. A főmenüben utánanézhetünk a jelenlegi feladatunknak, a cégünknek, vehetünk kamiont, aztán itt találjuk a játék beállításait, IAP-t(játékbeli pénzt lehet vásárolni), profilváltást, stb..

    Az irányítás nekem nem tetszik. Nehéz egyenesben tartani a kamiont. Lehet állítgatni az érzékenységet, de döntögetésnél alapból is kényelmetlenül el kell forgatni a készüléket, és mivel a kamion nem dől velünk, ezért a fejünket is a képernyővel kell vinni. Csúszkával sem egyszerű. Én a nyilakat választottam, mert pöcögtetve valamilyen szinten jól irányítható a kamion. Viszont van egy csodálatos gomb, amivel a kamion magától nyomja a gázt egy megadott sebességig, onnantól azt tartja.

    A vezetés fizikája nem rossz. A kanyarodásokat nagyon bírtam. A pótkocsi is elég jól viselkedett.

    Van XP rendszer szintekkel. Minél jobban megyünk, annál többet kapunk. Ha rosszat csinálunk, pl kárt okozunk, akkor viszont fizetnünk kell. Irányjelzés nincs, és a sebességkorlátozó tábláknál a megadott sebességet túllépve nem történt semmi.
    Kamionokért fizető eszköz a játékbeli pénz. Szállításokért kapunk pénzt, sérülésekért, okozott károkért pedig levon belőle.

    Grafika olyan, mint a képeken. Nincsenek zavaró hibák. Állítható, ha valakinek nem menne túl jól. Nem lesz tőle ronda, csak kevésbé éles és finom. A táj nem túl részletes, de teljesen megfelelő. Valamilyen szinten illik is a grafikához. (Ahogyan a képeken is látható immersive teljes nézet nincs.)

    Ennyit játszottam vele. Visszakértem az árát, mert én nem tudnék vele sokat játszani. Ezt előre tudtam, de tetszenek az ilyen játékok, ezért ki akartam próbálni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák