Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomee007007

    őstag

    iOS-en tegnap nyomkodtam egy kicsit az Angry Birds Transformers-t, erről egy kis előzetes:
    Elsőre egy, a 80-as évek eredeti Transformers rajzfilmjének stílusát idéző bevezető fogadott (aki nézte a régi rajzfilmet, az imádni fogja:) ).
    Aztán kipróbáltam pár pályát, már a második karaktert is bezsebeltem. Ahogy azt a trailerekből látni lehetett, a Major Mayhem-re hajazó rohanós-arcade cover shooter...csak nem olyan jó. A grafika nem rossz, a célzás érzékelés viszont hagy még kívánni valót maga után. Az viszont kb az 5. pálya után látszik, hogy nem lehet sokáig vele játszani iap nélkül...a fejlesztések elég drágák, plusz ha sérülsz az egyik pályán azt is újra kell tölteni, nem épp baráti áron. Ami érdekes, hogy ha egy pályán túl vagy, akkor azt már másodjára nem nyomhatod végig, és amikor új pályák jelennek meg a terepasztalon, van, amelyikre várni kell 45 percet, vagy akár 3 órát is, hogy játszható legyen...vagy fizetsz mint a katonatiszt.

    Összegezve engem nem győzött meg a játék, aki ilyen stílusban keresgél, annak ott a már említett Mayor Mayhem. Az iap szerintem brutális, de láttam már olyat nem egyszer hogy ios-en egy adott játékban sokkal durvább az iap, mint az androidos verzióban....ez majd október 30-án kiderül:)

Új hozzászólás Aktív témák