Új hozzászólás Aktív témák

  • bostone

    addikt

    válasz Crytek #12019 üzenetére

    Először egy note2-re töltöttem le. Majdnem sírva fakadtam, hogy erre a minősíthetetlen kinézetű izére költöttem el 1500Ft-ot. Pixeles, elmondhatatlanul ronda kép fogadott. Az opciókban, az optimális volt az alap, ezt átváltva (összesen két lehetőség közül választhattam) már jóval barátibbá, korszerűbbé vált a látvány.
    Asus tf300-on nem volt probléma az optimál, de nem is volt kiemelkedő, viszont erősebb felbontáson beszaggatott. Körbe sem tudtam nézni, máris halott voltam. (Mellékesen megjegyzem, hogy a MC4 felcserélte a tengelyeket, ami által teljesen használhatatlanná vált a gyro a tf300-on. Itt minden patent.)
    A játékmenet, a sorozattól bőven eltér, ami szerintem nem hátrány, ha betöltési idő nem válna zavaróvá egy idő után. Mivel elsősorban a multi miatt érdekelt, nem is akartam végigvinni, de azt állítom, hogy mobilon elég jól összerakták a sztorit, bár még csak a 10-20%-ánál tartok.
    A multi sajnos most sem megy wifi nélkül, de a fő folyamhoz elég a mobilnet is. Sokkal jobb a felhőbe való mentés, mint az elődökön. Két eszközön próbálva sem okozott gondot a saját account hurcolása. A social rész is korrektül ki van gondolva, könnyen elérhetőek az ismerősök.
    Többen megjegyezték, hogy visszasírják a MC4-ben megszokott kezelhetőséget, de szerintem, idővel hozzásimul a felhasználóhoz.
    A kérdésed lényegét tekintve, nem tudom sikerül-e választ adnom.

Új hozzászólás Aktív témák