Új hozzászólás Aktív témák

  • szabieable

    aktív tag

    Igen azt írja is, hogy hosszan kell nyomni, próbálgattam én jópár gombot hosszan lenyomni de nem adta :D most csak belöktem a helyére rögzítés nélkül mert a beépítőkeret még úton van, ha megérkezik akkor úgyis szét kell megint szedni és teszek vele újabb próbát.

    Ettől függetlenül az eddigi tapasztalatokat megosztanám mert közel másfél hónapot túrtam a fórumokat, hogy milyen fejegységek jöhetnek számításba.
    Az köztudott, hogy az ED Ceed(2006-2009) viszonylag gyenge a gyári rádió és szereti a forrasztás elengedni emiatt sok döglik meg.
    Ami nálam fontos volt: bt kihangosítás hívásnál, waze kirakása a kijelzőre ( sajnos a függőleges szellőzők miatt nehezen lehet rögzíteni nagyobb kijelzős telefont ) és spotify támogatás.
    Macrom DL7000
    Jelenlegi ára ediginél 79.900, ezért a pénzért kapsz róla számlát és normális magyar garanciát. A gyári rádióval szemben az első döbbenet, hogy lényegesen több frekit tud stabilan befogni ugyanazzal az antennával. A kijelző fényere állítható, gombnyomásra teljesen el is tud sötétedni.
    A carplay USB kábellel történik, tölteni is tudja a telefont mert van benne szufla. Mivel a mostani telefonomon nem volt még aktiválva a Siri ezért ez az első lépés, sajnos valamiért így lett kitalálva a dolog, hogy a Carplayhez kötelező a Siri. BT hanghívás szépen és tisztán szólt, a kihangosítás is jól működik. Ha esetleg nem gagyi lenne a mikrofon standard iso-jack hüvely csati is lapul a dobozban így gyorsan cserélhető a mikrofon ha szükség lenne rá.
    Rádiót elindítva működik a waze carplayen keresztül, ha éppen valami akadály van akkor a rádiót kicsit lehalkítva azt is bemondja a gyári hangszórókon.
    EQ nem túl részletes de a lényeget tudja, fadert is tud bár az ilyet szeretem alapon hagyni.
    Kamera még nincs rákötve, az majd egy következő lépés lesz. Csatornánként állítható a hangerő ( tehát felül tudom írni, hogy a carplay csak 10%-on szóljon és véletlenül se üvöltse le a fejemet )
    Eddig nagyon pozitív az egész, reméljük pár hónap múlva nem jönnek elő betegségek.
    Számomra a kevesebb több elv nyert eddig.

    Negatív: fizikai hangerőszabályzó gomb hiánya - ha működik majd a multikormány akkor az sem lesz probléma

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák