Új hozzászólás Aktív témák

  • mumtaz

    senior tag

    Üdv.

    Nos. Végül kipótoltam a pénzt és berendeltem egy ATOTO A6 PRO-t. Ezt sok külföldi oldalon és Youtube-on (Nem promóciós és reklám videókban) sokan dicsérték és ajánlották. Bár pár paraméterében (pl. 2GB RAM) alulmarad néhány egyéb cuccal szemben, de inkább ez, amire érvényesíthető a garancia és pár magán ember "review" videója alapján már évek óta használja hiba nélkül. Minden évben adnak ki hozzá friss firmware-t is, szóval ez nem az elfelejtett kategória.

    Igaz, hogy ez így drágább volt, de inkább ez, mint az olcsóbbak, ahol ki tudja, hogy tényleg az van-e benne, meg azt kapod, amit rendeltél.

    Ez IPS kijelzővel van. Lett volna az olcsóbb A6 TFT kijelzővel, de a szemem miatt én inkább az IPS mellett tettem le a voksomat. A drágább verzió annyival tudott volna többet, hogy van benne "Gesture Sensor", de az szerintem fölösleges plusz 12000-ért, meg akar a franc ott dzsedizni. Amire jó, arra részben ott a kormányvezérlés.

    [ Szerkesztve ]

    -=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

Új hozzászólás Aktív témák