Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedamen
aktív tag
Van valakinek itt PX5-ös fejegysége? Megnyugtatna, hogy nem lassú és felesleges várni a PX6-ra? (Vagy ráfizetni 30 ezret) :DD
-
svgyula
addikt
válasz
jdeutsch #400 üzenetére
Szia! Szerezz be egy üres keretet. Abba építsd be a szabvány méretű rádió egységet. Akkor megmarad az eredeti. A beépítőkeretet meg úgy alakítod ahogy akarod. A felesleges kivágásokat(ha van?) beragasztod, lefújod a kívánt színre és készen vagy. A habosított műanyag dekorlemezből bármilyen formát el tudsz készíteni. Én teljesen új keretet készítettem mert rossz pozícióban volt az eredeti hely(nálam).
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX2202
-
fenky
tag
Nekem PX5 van (4+32 GB, 9.0 droid), meg tudlak nyugtatni, mindenre elég ez is.
Telefonról megosztott nettel röccenés nélkül megy a Digi online tv-je, HBO GO, Youtube (a vanced is), online rádiók, közben háttérben a navigáció. Pendriveról, sd kártyáról fhd filmek (4k-t még nem próbáltam), sorozatok.
Olyat vegyél, hogy 4 giga ram azért legyen benne, onnantól tip-top kis cucc. -
b4lukapitany
tag
Ha esetleg valaki VW-hez, Seathoz, Skodához keresne fejegységet:
[link]
Tegnap szereltem be egy V-ös Golfba. Eddigi tapasztalataim: nagyon fluid az egész, szépen fut, az erőforrás bőven elég mindenre.
Okozott egy kis fejtörést, hogy az állandó áramról leszedjem és úgy kapcsoljon be-ki, ahogy gyújtásra teszem/kiveszem a kulcsot, de megoldódott. A csomagban minden kábel megvan hozzá.
A rádió nem írja ki az állomások nevét, csak a frekvenciát. Nem tudom, hogy erre van-e megoldás. (ezt akkor itt most felteszem kérdésnek, hátha valaki tudja) A hangminősége szerintem jobb lett, mint a réginek.
Ami probléma eddig, hogy a hangerő gombok nem működnek megfelelően, rányomok és valamikor hármasával ugrik, előre-hátra 1-et akármelyiket nyomom és kb 100ig van skálázva, de 10-nél már marha hangos. Szóval ez egyértelműen negatívum.
A gps pontos. Bluetooth működik, telefonálni még nem telefonáltam vele és nem jöttem rá 2 perc alatt, hogyan kell szinkronizálni a telefonszámokat bele, de láttam, hogy van névjegyzék. USB portot, kamerát nem szereltem be, az nem érdekes.
A kijelző szép, bár nyári napsütésben még nem láttam, de a tegnap délutáni fényben tökéletesen látható volt minden szögből úgy, hogy közepes fényerőn volt kb. Szerintem ezzel biztosan nem lesz probléma.
Majd a későbbiekben frissítem a posztot talán, hogy egyértelműen tudjam ajánlani. -
B. Tamas
aktív tag
válasz
b4lukapitany #405 üzenetére
Én hétfőn EZT rendeltem a Fabia II-be Spanyol raktárról. A 2GB RAM-ot már keveslem egy Android 9-hez. (Ami folyamatosan fog futni: Waze, Spotify, Torqe Pro és valami nyomkövető.)
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128Gb
-
xedamen
aktív tag
Szia! Köszi szépen! Igen, mindenképp 4GB RAM-osat szerettem volna, tegnap meg is rendeltem ezt a fejegységet.
Nem volt olcsó, szállítással 120, de nagyon igényes, ki van öntve erre a műanyagra a beépítő műszerfal egység, nem pedig egy sablon és ahhoz hozzácsavarozott fej... Elvileg nincs rá extra adó és vám, olyan megoldással küldi az eladó, valamint minden kábelt ad hozzá, sikerült kicigánykodnom, hogy engedjék el a 12 ezres Carplay/Android auto felárat, kamerát is adnak ajándékba... Kiváncsi vagyok milyen lesz -
jdeutsch
tag
Szép napot!
Nem tudod véletlenül, hogy 2003-as golf4-be beépíthető-e ez a készülék? -
svgyula
addikt
Szia! Bárhogy! Hőpisztoly segítségével megmelegíted és olyanra hajtod amilyenre szeretnéd. Ha merevet akarsz akkor pillanat ragasztóval több lapot egymáshoz ragasztasz. Egy tapétavágóval, fémfűrészlappal, csiszoló papirral, bármilyen formát el tudsz készíteni. Ha megmelegíted és rányomod a műszerfalra kihűlve megvan az ív.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX2202
-
Hunfiu12
csendes tag
Szép napot mindenkinek!
Milyen 1 din-es fejegységet érdemes venni maximum 50 ezer forintért? Tolatókamera nem feltétlenül szükséges hozzá, leginkább zenehalgatásra és gps-nek lenne használva, esetleg néha böngészésre, táblázat szerkesztésre(tankolásokat, km óra állást vezetni).
-
b4lukapitany
tag
válasz
b4lukapitany #405 üzenetére
Na. Hát úgy néz ki, hogy 3 napig működött ez a hulladék. Reggel elmentem dolgozni, még minden fasza volt. Most ültem be a kocsiba, hogy haza induljak és az várt, hogy a kép fekete, csíkozik és ugrál mint amikor nincs normális vétel a tévében. A menü gombok halványan látszódnak a háttérben. Gondolom ez akkor kuka.
-
fenky
tag
válasz
b4lukapitany #411 üzenetére
Az enyém néha-néha azt csinálja, hogy egyszerűen nem kapcsol be. A gombok világítanak, de kép, hang semmi. Kikapcsolom, leállítom az autót és 5 perc múlva, ha indulok megint jó.
-
B. Tamas
aktív tag
Tegnap jött meg a Hizpo fejegységem, deépítés előtt le akartam tesztelni, labortápról adtunk neki 12V-ot, de meg se nyekken. A bekötés biztosan jó. Esetleg lehetséges, hogy valahol valamit össze kell zárni ami a kocsiban úgy van bekötve? Ezesetben inkább már nem próbálkozom, nehogy gallyra vágjam, de kényelmesebb lett volna a konyha asztalon belakni.
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128Gb
-
B. Tamas
aktív tag
Olyan helyen dolgozok, ahol ilyen elektronikai zsenikkel vagyok körülvéve és az egyik mérnök srác mondta, hogy ő sem tudta beröffenteni az övét csak a kocsiban. Szóval valami trükk biztosan van benne. Mindegy, ma viszem oda ahol majd beépítik, csak rendelnek hozzávaló keretet aztán kiderül.
Arra is gondoltunk, hogy nem e kell hangszórót is rákötni, hogy terhelés is legyen rajta, de nem látom értelmét egy ilyen "védelemnek".Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128Gb
-
sebijani1982
senior tag
Köszi, a régi rádió mikrofonját nem szerette az új rádió. Bekötöttem az új rádióét, egyből jobb a hangzás! (Azt hittem megúszom, azért nem volt cserélve akkor...
)
Köszi a tippet még egyszer!"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
fenky
tag
válasz
b4lukapitany #418 üzenetére
Most, hogy jobban belegondolok, ezzel párhuzamosan volt egy olyan hiba is, hogy nem mindig ismerte fel a pendrive-ot, a gyárilag hozzá adott kivezettet csatlakozón keresztül. Kicseréltem egy itthoni usb kábelre és azóta felismeri mindig, és a bekapcsolási hibát sem produkálja.
Nem biztos, hogy ezzel van összefüggésben, de ezeknél kitudja, hogy mi mitől függ -
B. Tamas
aktív tag
Ma lett beépítve a kicsike Hizpo amit múlt hét Hétfőn rendeltem Aliról. Eddig nagyon tetszik, nagyon gyors és minden fain vele, tökéletesen illeszkedik a Fabia 2-mbe külön beépítőkeret nélkül.
A saját UI-ját kb 15 perc múlva cseréltem, de ez ugye ízlés kérdése, 790Ft-ért vettem egy sokkal jobbat.
Viszont amin meglepődtem, hogy a Waze nincs a támogatott appok közt, de az APK mirrorról letöltve tökéletesen működik. A másik, hogy telefonra megvettem a Sygic-ot, most megakarja vetetni velem full ugynazt aminek a neve mögé oda van biggyesztve, hogy for Car. Persze az APK mirror itt is segített megoldani a problémát.[ Szerkesztve ]
-
-
B. Tamas
aktív tag
Tudom, hogy külön app, feltettem a trialt és tök ugyanaz. Szóval ahogy írtam feltettem a simát és tökéletesen működik. Azért vettem ilyen cuccot, hogy a telefont teljesen kiiktassam a rendszerből, max a telefon funkcióhoz legyen bluetoothon meg 1-2 hétig míg nem lesz USB stickes netem hozzá tetheringre.
-
kocsislevi
csendes tag
Sziasztok! Végigolvastam az egész fórumot, de még midig tanácstalan vagyok, tudnátok javaslatot adni? Vettem egy régi Toyota teherautót építkezni, üres 2DIN hely van benne. Szükségem lenne tolatókamerára, és a telefon hangjának Bluetooth kihangosítására (zene, navi), rádiót sosem hallgatok, csak YouTube, Spotify. Bivalyerős android telefonom van, korlátlan nettel, Type-C USBvel, HDMI-t is tud. Az autó régi, CANbus, kormányvezérlés, ilyesmi nincs benne.
Aliról is rendelhetem, bár nem szívesen várnék 1-2 hónapot.
Mit javasoltok, mit vegyek, mert kb egymillió opció van?
A telefon képernyőjét lehet Bluetoothon keresztül tükrözni? Ez esetben lényeges, hogy a fejegység milyen erős, vagy úgyis a telefonon múlik minden? A MirrorLink teljesen tükrözi a telefon kijelzőt, vagy egy lebutított "autós" nézetre vált?
Nyilván erre az autóra nem költenék túl sokat, amennyit kell. Talán a kijelző lenne fontos, hogy értelmezhető felbontása legyen.
Előre is köszönet, ha valaki válaszol, esetleg konkrét, bevált típust küld. -
B. Tamas
aktív tag
válasz
b4lukapitany #425 üzenetére
Ugyanúgy lehet launchert telepíteni rá, mint egy telefonra/tabletre.
-
b4lukapitany
tag
válasz
b4lukapitany #418 üzenetére
Úgy tűnik, hogy megszűnt a hiba. Van egy reset gomb az elején. Ha legközelebb beszarik a kép, akkor kipróbálom, hátha jó erre.
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
kocsislevi #424 üzenetére
5-el lentebb van a link amit én vettem. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Alisról rendeltem Spanyol raktárról, pont 1 hét alatt hozta a futár. Nagy és jó felbontású kijelző, viszonylag friss droid, kellő mennyiségű ROM/RAM és a proci is villámgyors, azonnal indul minden. Elég sok típusba jó, nekem még külön beépítőkeret sem kellett hozzá.
-
B. Tamas
aktív tag
Igen, nekem megérte az, hogy itt volt 1 hét alatt és tutira nem jön rá semmi meglepi költség.
-
Sziasztok!
Focus 1.-be tudnátok ajánlani valami normális Droidos fejegységet?
The Mechanic
-
B. Tamas
aktív tag
Semmi extra, egy egyszerű launcher a Playből. Én ennek vettem meg a 790Ft-os PRO verzióját, brutál jó. Ha fent van beállítod alapértelmezettnek (felajánlja a rendszer) és kész.
-
jFox
őstag
válasz
B. Tamas #437 üzenetére
+1 én is ezt használom majdnem a kezdetektől.
iMars 7" gagyi kínai fejegység.
Sokkal kezelhetobb mint a gyári, van ben automata fényerő állítás, fut mögötte a gyári rádió és zene app. ( Nem mindegyiknél van így, pl. WebGuru Car Launcher-el nem megy. Az is szép és ráadásul ingyenes)
Külön tetszik a GPS alapú kilométer óra, számolja az utolsó elindulastól megtett utat. Szóval ajánlott.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jdeutsch
tag
Szép napot mindenkinek!
Erről vélemény?
https://www.ebay.com/itm/Wireless-Video-Transmitter-Receiver-Kit-Car-Rear-View-Camera-Reverse-Backup-Tool/183986906567?hash=item2ad67965c7:g:5Z8AAOSwdvxdnEgP
Nem szeretném a tolató kamerát kábelezni, ezzel talán egyszerűen meg lehet oldani, vagy ha van jöbb ötlet a kábel kiváltására, meg köszönöm, elvileg a kamera benne lesz az érkező csomagban.
Üdv: DJ -
svgyula
addikt
válasz
jdeutsch #439 üzenetére
Szia! Nekem volt ilyen kamerám. Még egy GPS-hez kaptam. Arra figyelj a beszereléskor, hogy "lássa" egymást a két egység. Bármennyire is vezeték nélküli meg közel van egymáshoz sajna az elhelyezés kényes művelet. Nagyon könnyen lesz tele a kép mindenféle interferenciával. Úgy is próbáld ki ha berakod, hogy többen is legyetek az autóban. Nekem volt olyan eset, hogy mentem egy ford mögött és egyszer csak magamat(autót) láttam a GPS kijelzőjén! Először nem értettem a dolgot mert nekem a tolató lámpára volt rákötve a feszültség és csak akkor kapcsolt be ha hátramenetbe raktam. Az előttem levőnek meg ezek szerint állandóra volt kötve
Biztosan valami géniusz volt
-
jdeutsch
tag
válasz
Impair1980 #443 üzenetére
Köszönöm a választ, megfogadom, bár van a drónhoz FPV set, lehet azt megpróbálom, hátha az jó, és akkor -igaz valamivel drágább, (duplája) ,- akkor rendelek abból, ha nem akkor bár mennyire is óckodom a kábelezéstől, az marad.
Üdv: DJ -
jFox
őstag
Ennyire jutottam. Ahol hozzá adod leírja, hogy mik a feltételei, hogy működjön. Engedély kell az Amaga-nak az értesítésekhez és a navigációhoz.
De nekem nem megy így sem.
Csak a Sygic logó jön be, vagy annyi, hogy Sygic connected.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Per Me
tag
Közben én is próbálkoztam, meg fórumoztam.
Az alap: a NAVI ikonon kiválasztod, melyik app-ot akarod használni. Nekem 3 lehetőség van. Ezután háttérben elindítod az adott nai app-ot,, majd a HOME-mal visszatérsz az AMAGA-hoz
Sygic: jobbra, balra, egyenesen nyilakat rajzol a navi kör felső részén, középen a következő manőverig lévő távolság, alul az aktuális utca. A háttérben meg beszél a csaj.
Maps: felső részben fix navi ikon, középen a távolság, alul az utca.
A Yandex volt a harmadik ajánlat nálam, de leszedtem, mielőtt végigjátszottam volna, nem volt túl aktuális a térképe.
Szóval futni kell a nav appnak háttérben. OFF-ba tettem, mert inkább app, mint fejegység téma, de azt hiszem, ki is veséztük. Köszi a türelmet a többiektől. -
jFox
őstag
Akkor az nem sok. Azt hittem a térkép lesz ott kicsiben...
Ezeket olvastam én is, de csak az ikon jelent meg semmiféle nyilak...
[kép]Mondjuk lehet azért, mert nekem a Sygic már nyárig, hogy fizetésem elő.
[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- FIFA 23
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Házimozi haladó szinten
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest