Új hozzászólás Aktív témák
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Én is nyár elején vettem az Aliexpressről egy android-os fejegységet. Nagyon meg vagyok vele elégedve. A beszerelés kb 30 perc volt. Minden működött elsőre. Magam telepítettem az alkalmazásokat. Működik benne a TV, usb internet wifi, navigáció, stb. Kormányról vezérelhető!
Teljesen vámmentes volt, mert EU raktárból jött. Tolató kamera is volt hozzá! -
Impair1980
aktív tag
Az enyémben is van. Tükrözni lehet a telefont a fejegységre, de nem használom, mert felesleges. Az android autó csak egy alkalmazás. Minden ami kell azt telepítettem. A beépített mikrofon jó, majdnem olyan minőségű, mint a gyári. Van hozzá külső mikrofon is ha nem lenne elég a beépített! A lényeg az, hogy min 2GB Rammal kell megvenni és 8 Magos procival, úgy pár évig nem lesz gondod.
[ Szerkesztve ]
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok! Szinte biztos, hogy megfelelő CANBUS nélkül nem működik a kormányvezérlés nem gyári fejegységen. Sajátomon kipróbáltam vele és nélküle is, mindenféle beállításokkal, de csak Canbussal megy( Nissan Qashqai). Ahol vetted, attól az eladótól kell kérni. Magam szereltem mindent, nem nagy dolog, csatlakozókat nem lehet rossz helyre bekötni.
[ Szerkesztve ]
-
Impair1980
aktív tag
válasz
Impair1980 #67 üzenetére
Korábban feltöltött linkedet néztem és ott lehet venni CANBUS-os verziót is! Neked az kell. Álltalában olyan kocsikhoz kell, ahol gyárilag csak Rádiós fejegység volt beszerelve. Amelyeknél gyári Multimédiás fejegység is van ott elképzelhető, hogy működik CANBUS nélkül is!
Írj az eladóra, hogy küldjön és működni fog! Pont ez a lényege a CANBUS-nak, hogy a vezérlést lehet vele irányítani, programozni. Utána a fejegységen kell beállítani a rejtett menüben az autód pontos típusát és kész! -
Impair1980
aktív tag
A relével én nem játszanék. Már kétszer előfordult nálam, hogy rajt hagytam a gyújtás és a gyerekek nézték a kocsiban a TV-t, majd bikázhattam be a kocsit. Nagyon megeszi az aksit. Ráadásul a légzsák (SRS) elektronikának is betett, aminek a hibakódját csak a Nissan szervizbe tudták kiütni!
A gyári rádió appot meg csak úgy nem tudod lecserélni, mert az a gyári firmware-ba van beégetve, amit csak úgy nem lehet felülírni!
Én is próbáltam annó a gyári Telefon app-ot kicserélni te féltéglát csináltam az egységből, amit csak firmware beégetéssel tudtam visszahozni. Szóval nem éri meg belenyúlni, mert könnyen tönkre lehet vágni! -
Impair1980
aktív tag
válasz
meridaharcos #3260 üzenetére
Poweramp!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest