Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz norbert1998 #8092 üzenetére
Félúton meghajlik, és visszafordul.
(#8093) Zoooja direkt nem írtam, hogy mit mibe.
Eredetileg amúgy telefont a nadrágzsebbe, de aztán általánosult a téma "merev testet egy üregbe"-re.ДарСтав márpedig tényleg gyorsabb volt, ha hiszed, ha nem.
Amúgy meg nem kell félned, az underclockolt Z-dtől biztos gyorsabb.saelin én is.
(#8102) és meg bírja enni szegény törpikéket?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Penguin95
senior tag
Az a legjobb, mikor tőled tanulják.
Van egy csaj ismerősöm. A mai napig abban hisz, hogy a kék sajt azért kék, mert darált hupikék törpikék vannak benne. És igen, elmúlt 18 az illető.
Zoooja: Én sem hiszem, hanem tudom.
Tomi_Ohl: Ettől majdnem minden gyorsabb. Amúgy azóta nem meri megkóstolni. Egyszer még egy banyával is összeveszett a CBA-ban, hogy nehogy ilyet vegyen, mert törpikék vannak benne.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz norbert1998 #8110 üzenetére
Nem, hanem úgy, ha hajlik.
Apám orvosit végzett, tehát mondhatjuk...
Bár igaz, az állatorvosi volt, úgyhogy kutyához/macskához/pingvinhez/rákhoz/menyéthez talán jobban ért.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Just_Reboot
addikt
Ma megkért egy haverom hogy rootoljam az iphoneját. Nem tudtam sírjak vagy nevessek.
-
Balathruin
veterán
válasz Just_Reboot #8113 üzenetére
Jailbreak? Sztem nem tudja, hogy root csak droidon van.
-
Penguin95
senior tag
válasz Balathruin #8112 üzenetére
Ha a rák adja mellé a 25-öt, a tied.
Justreboot: Én sírva röhögtem volna a helyedben.
-
Just_Reboot
addikt
válasz Balathruin #8114 üzenetére
Ő rootot mondott. De a f@szom fog vele szenvedni. Szenvedjen vele Ő ha már iphonet vett. Meg amúgy sem rootolok megrendelésre.
-
no more
veterán
válasz Just_Reboot #8116 üzenetére
Mondd neki, hogy vegyen telefont inkább.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Just_Reboot #8116 üzenetére
Mondjuk én tuti megcsinálnám, de felelősséget már nem vállalnék érte.
-
norbert1998
nagyúr
válasz norbert1998 #8110 üzenetére
Jah
Hát, az állatorvosi neked bőven jó lesz
Rák: Ne szidd a szifon-t, nem rossz, csak kicsit KURVÁRA TÚL VAN ÁRAZVA!!
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz norbert1998 #8119 üzenetére
És kicsit kurvára meg lehet unni, meg ugyanúgy ki lehet tőle készülni, mert csak alapfunkciókat tud jóformán.
-
Weeman1
veterán
Most jut eszembe,múlt héten volt alkalmam először I6-ot nyomkodni.
Nagyon gáz annyi pénzt elkérni azért a hulladékért.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro
-
norbert1998
nagyúr
válasz Tomi_Ohl #8120 üzenetére
Kajak? Mivel is tud evesebbet egy Jailbreak-elt iPhone, mint egy droid? Bluetooth küldés? Bitch please, ki a faCCom használja ma már? Van még valami? Mert szerintem azon felül csak előnye van. Persze azt leszámítva, hogy az iPhone-ok maguk az egyéniségek, olyan szinten testreszabhatóak és akkora a variációjuk. És igen, a droid is root-olt, hogy egyenlőek legyenek az esélyek.
A kicsit KURVÁRA ELSZÁLLT ÁRról már beszéltem, nem akarok újra, de az is ellene szól.
-
no more
veterán
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz norbert1998 #8123 üzenetére
Csak míg az Androidnál a root egy elfogadott dolog, addig a jailbreak nem túl legális. Sokkal nehezebb, és úgy is sokkal kevesebb testreszabhatóság lesz.
A BT fájl küldéssel mellélőttél, múlt héten kétszer használtam.
Nem értem mi előnye van, sorold kérlek.Justreboot jó na, nekem is volt, hogy ismerős telefonján ROMtelepítés közben kiégett a SIM foglalat, de megesik.
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz Tomi_Ohl #8126 üzenetére
Ezt a BT "omgelavultsenkisemhasználjamertazepölaztmondta" hisztit én sem értem. Fateromnak régi nyomógombos Nokiája van és zenét küldeni csak így tudok neki, ha szeretne új csengőhangot. Elég szánalmas lett volna, ha a 170 ezres telefonnal ennyit nem tudtam volna megoldani... Hát, még, ha 300 ezres lenne!
-
Penguin95
senior tag
Na ha már szifon és kékfog:
Osztálytársam bukásra állt, az utolsó esélye a telefonos puska lett volna. iPhone fan, és nincs Jailbreak.
-
Zoja™
őstag
Végül is... Az alma a kísértés szimbóluma és Newton almája egyébként a tudományos zsenialitás jelképe, az eredeti Apple logó is ebből alakult ki. Na meg nagyon jó pálesz készülhet belőle, úgyhogy: #csakazapple
-
norbert1998
nagyúr
válasz Tomi_Ohl #8126 üzenetére
Na nem kell szentírásnak venni, én így latom. Sosem vennék almát, viszont ha két lehetőségem lenne, egy i6 és egy n5(kb ezt tartom azonos kategnak),és az egyiket muszáj lenne használnom, lehet, hogy az almára szavaznek. De szigorúan jailbreak mellett.
Rák magamból indulok ki, mar nagyon rég nem használom a bt-t küldésre, főleg nem fogadásra. Zenét sosem fogadok pl mástól, mert a yt rippelt agyonkonvertalt szar nem kell, majd flac-bol xrecode-olok otthon. Képet meg nem nagyon érdemes. Ami annyira fontos, az az enyém el is fotózva van. Videót meg inkább sd csere v otg. Gondolj bele, ha egy 5 perces fhd videót (joooo sok mega) egy bt4.0-3.0 pároson kéne küldeni. Katasztrófa lenne, de a 4.0-4.0 is ratyi.
-
s3nsitivity
addikt
Pedig azt hittem ez már egy jó samu.. [link]
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
no more
veterán
válasz s3nsitivity #8134 üzenetére
Hardveresen jó, szoftveresen Samsung. Ezért nem vennék Samut soha, hiába gyönyörű szép az S6 és az edge... Akármelyik S6-ot, vagy edge-et nyomkodtam, mindegyik lagolt. Annyi pénzért már ne...
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz s3nsitivity #8134 üzenetére
Azzal a telefonnal komoly gondok vannak (én ilyen laggot még nem láttam)
De mondhatnám azt is hogy "user error" mikor játszik az Asphalt 8 -al megnyomja a kezével az alkalmazás váltót hosszan azért lép ki (beteg) és ott ráncigálja a telefont pedig az ő hibájából lépet ki (hosszan megnyomod az alaklamzaásváltot és olyankor tudsz indítani 2 alaklamzást a képernyőt kettéosztva
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
s3nsitivity
addikt
-
Penguin95
senior tag
Azt hiszem be kell lássuk gyerekek, hogy hivatalosan is elvesztettük w333 fórumtársat, akit elnyelt a Samsung vakság.
-
w333
félisten
válasz Penguin95 #8143 üzenetére
Mondom az emberek fejébe berögzült az hogy Samung = Lagg !
Pedig ez nagyon nem így van ... csináltam is egy Videót
Szóval a boltban én nem tudom ti mit nyomkodtok, de bizony ez nem laggol sehol, és villámgyorsan történik minden !
A videó minőségéért bocsi, de a Moto G csak ennyire volt képes
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest