Új hozzászólás Aktív témák

  • tusi74

    őstag

    Nem tudom, jó helyre írok-e, de gondoltam, egy OFF-topicban helye van. Nem tudom, észrevettétek-e, de a 40-50.000 Ft árkategóriában gyengébb telefonokat lehet kapni, mint 3 éve. Ekkora lett volna az áremelkedés. 2017 augusztusában vettem egy Lenovo K6 okostelefont. Nagyon jó gyors volt, napokig bírja a mai napig egy töltéssel. Mára már belassult, pedig alig van rajta alkalmazás, csak amiket tényleg használok (Facebook, Messenger, Waze, Telenor és Telekom app). Igazából nem tudom a belassulás okát, így csak arra gondolok, hogy a befrissült alkalmazások erősebb vasat kívánnak, vagy baj, hogy ezen Android 7.0 van.
    Gondoltam, nézek ugyanebben az árkategóriában, de Android 10-es telefont, hátha az is bírja 3 évig. És azt tapasztaltam, ha lefuttatok egy összehasonlítást pl. az arukereso.hu-n, akkor kiderül, hogy a jelenlegi Lenovo-mnál kisebb proci, kevesebb memória, kisebb felbontású kijelző stb. van bennük. Vagyis vasban a mai napig veri ez a telefon a saját jelenlegi árkategóriáját.
    Melyik telefont ajánljátok, amelyik legalább olyan paraméterekkel rendelkezik, mint ez a Lenovo K6, de futtatja az Android 10-et? Vagy hagyjam a fenébe, mert mag a telefon még jó?
    Minap fel akartam tenni a Gmail-nek egy light verzióját, és nem ment fel a telefonra, mert csak Android 8-tól működik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák